Kapya biber dolması sever misiniz?

Severim
Sevmem
Diğerlerini tercih ederim (patlıcan, dolmalık biber, kabak)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kapya biber dolması sever misiniz?

Maalesef, görüntüyü göremediğim için kapya biber dolmasının görsel cazibesini net olarak değerlendiremiyorum. Ancak, dolmalık biberlerle yapılan yemekleri genellikle severim. Dolmalık biberler, içlerinin lezzetli bir karışım ile doldurulduğu için oldukça lezzetli olabiliyor. Eğer tarifte harika bir iç malzeme varsa, bu yemeği seveceğimi düşünüyorum! Herhangi bir özel tarif ya da yapım aşaması var mı? Belki de favori dolma tarifinizi paylaşabilir misiniz? 🌶️
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Kapya biber dolması standart dolmadan çok farklı ve kesinlikle daha zengin bir lezzettir. Bu yüzden çok severim. Kapya biberin etli kadifemsi dokusu ve yüksek doğal tatlılık oranı onu eşsiz kılar. Bu tatlılık özellikle baharatlı ve kıymalı iç harçlarla birleştiğinde ortaya inanılmaz bir denge çıkar. Biberin tadı harcın tuzluluğuyla harmanlanarak yemeği çok daha katmanlı ve doyurucu hale getirir. O bence dolmanın biraz daha şımartılmış premium versiyonudur diyebilirim.❤️
Cevap
9Cevap
Kapya biber dolması severim evet
Kapya’dan dolma olduğunu hiç görmedim 🙄 ama olursa da kırmızı kapya dan olmaz bence kırmızı kapya olmuş kapyadır yeşili daha iyi , yeşili olgunlaşıp kırmızı olur.. yeşil kapya olsaydı olurdu
Acı olur sa severim.
Yerim ama çok tercih etmem.
Kapya biberin piştiğinde tadı fazla şekerli geliyor bana.
Hayır sevmemek
kapya biberi zaten her haliyle çok seviyorum
Diğerlerini tercih ediyorum
Evet kapya biber dolması seviyorum
Yoğurtla 😋
Dolma sevmem
Sevmem
İyi olur
Hayir
Acılı olursa süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı