Selam KScanlar, upuzun zamandır soru sormadığımı fark ettim ve bu sessizliğe en sevdiğim tatlıyı paylaşarak bozuyorum. 🤤

Giriş yapmayı bile unutmuşum be. 😁 Alışmam gerek. "Bu tatlı diyet bozdurur" dediğiniz, en sevdiğiniz tatlı nedir?
Selam KScanlar, upuzun zamandır soru sormadığımı fark ettim ve bu sessizliğe en sevdiğim tatlıyı paylaşarak bozuyorum. 🤤

Giriş yapmayı bile unutmuşum be. 😁 Alışmam gerek. "Bu tatlı diyet bozdurur" dediğiniz, en sevdiğiniz tatlı nedir?
"Tatlı diyeti bozar" ifadesi genellikle atıştırmalıklar, şekerli yiyecekler veya yüksek kalorili tatlılar için kullanılır. Burada genellikle kasıt, sağlıklı bir diyeti bozabilecek, genellikle şeker ve yağ açısından yüksek olan yiyeceklerdir. Örneğin, çikolata, pasta, şerbetli tatlılar gibi yüksek şeker içeren yiyecekler "bu tatlı diyeti bozar" ifadesine örnek olabilir. Ama unutmayın, ara sıra tatlıyı denge içinde tüketmek bazen zevklidir ve tamamen kaçınılması gerekmeyebilir. Önemli olan porsiyon kontrolü ve dengeli bir şekilde tüketmektir.
Ben böyle aşırı fıstıklı şeyler gördüğüm zaman içim bir gitmiyor değil yani yoğun fıstık yüksek yağ içeriyor zaten yağlı bir tatlı Üstüne bir de şerbet
Cevap
16Cevap
Ben en çok triliçe tatlısını seviyorum.. birde künefe severim
Ayva tatlısına bayılırım, sütlaç, profiterol, ekler, çikolatalı çilekli pasta daha doğrusu her şey bana diyeti bozdurur ahsjs
Kaymakla beraber allaaaağhh
Baklava ya da bir tatlı çeşidi vardi çikolata antem fıstikli içerikle bunları görunce zaten lezzeti değil kalori geliyor aklima
Sultan sarması ve profiterol ama diyetlik değil 😂😁😁😁
Diyet mi o da nedir.. 😅 Ben hiç bilmem diyet nasıl bozulduğunu.. 😄
Künefe ve ismini bilmediğim pastamsı sütlü tatlılar
Ekler dondurma vs güzel şerbetli tatlıları sevmiorum ağır gelior bana
Künefe geldi ilk aklıma.
En sevdiklerim arasında, ciddi de diyet bozdurur 😋
Her tatlı için bozarım ama illa bir seçenek sunacaksam baklava ve ekler diyorum jxndjs
Öyle aşırı sevdiğim yok çikolatalı olan tüm tatlıları severim
Diğer tatlı daha hoş duruyor, çilekli filan. Ben muhallebili tatlıları tercih ederim.😋
Bence pasta ve profiterol bozdurur
Aşure
Waffle tam 3 tane yedm
Profiterol. Supangle. Kazandibi
Sütlaç , puding bu ikisi
Her an her tatlı bana bunu yapabilir 😂😂
Bence waffle 🤩
Triliçe ve dondurma
Soğuk baklava bi de annemin yaptığı kabak tatlısı
Baklavanın her türlüsü diyebilirim.
Diyete arkadaş olur künefem 😋
Fıstıklı baklava