Yeme & İçme 2 ay En sevdiğiniz tatlı ve şu an olsa da yesek dediğiniz tatlı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 şu an canım çok fena haşhaşlı tatlı çekti çıtır çıtır. En sevdiğiniz tatlı ve şu an olsa da yesek dediğiniz tatlı ne? Cevapla 38 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 26,9b cevap paylaştı. Ben bu tatlıları çok severimBaklavaKünefeLokmaTulumbaRevaniŞekerpareGüllaçKadayıf dolmasıİncir tatlısıGüllaçMuhallebiSütlaçFırın sütlaçSütlaçlı irmik tatlısıİrmikli muhallebiKazandibiTavuk göğsüProfiterolDondurmaÇikolatalı dondurmaVanilyalı dondurmaFıstıklı dondurmaMeyveli dondurmaWafflePastaKekCheesecakeBrownieMuffinKurabiyeÇikolataŞekerLokumPişmaniyeŞekerlemeHurmaİncirÜzümMuzElmaArmutKayısıŞeftaliVişneÇilek 1 1 Yorumla Soran 2 ay Tatlı olsun yeter
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. baklava dışındaki her şey çöp 1 2 Yorumla Soran 2 ay Bence öyle değil.Sütlü tatlıları daha çok severim. Yorumla Gök-mavi 2 ay Bende Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 93% 2 ay Şu an olsa yemem ama.1 tepsi Fıstıklı orjinal antep baklavası üstüne 1 kilo Maraş dövme dondurma. Efsane olurdu bee. 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 ay En sevdiğim tatlı revani şu an olsa da yesem dediğim kazandibi 0 0 Yorumla
yaren9703 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Sufle favorim her zaman ama su an elmali tart iyi olabilirdi 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 933 cevap paylaştı. Meyveli pasta olsa ne iyi olurdu bol kremalı karışık meyvelerden 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 2 ay Komşum olsan valla sana içtenlikle ısmarlamak isterdim kardeşim. 0 0 Yorumla
Azraaaa1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Canım waffle çekiyor ama sadece çilekli olanından (neden bilmiyorummm) 0 0 Yorumla
Sjsjssjajsjsjdjs Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Waffle ama şu an canım puding istiyor 0 3 Yorumla Soran 2 ay Neyli Yorumla Sjsjssjajsjsjdjs 2 ay Çikolatali Yorumla Soran 2 ay En sevdiğimm Yorumla
deniz47 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Kocamın dudakları 1 1 Yorumla SarışınHukukçu 2 ay Ara ki bulasın işte 😃 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. Tiramisu olsada yesek 0 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Xper 5 Yaş: 33 2 ay Çıtır tulumba tatlısı. Şu an olsa 2 tane yerdim. 1 0 Yorumla
niiuuusaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay BROWNİEEEE GEL YAPAYIM DEDİKODU YAPAR YERİZ 0 7 Yorumla Soran 2 ay Olur valla Yorumla Soran 2 ay Çok ihtiyacım vardı birilerini çekiştirirdik Yorumla niiuuusaaa 2 ay Ay keşke kız Yorumla Soran 2 ay Ben çay demlerdim gelirken çekirdek alırdım Yorumla niiuuusaaa 2 ay Ya sus ağlıcam Yorumla Soran 2 ay Nedenn Yorumla niiuuusaaa 2 ay Çok ihtiyacım var snaırım şamsmas Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben bu tatlıları çok severim
Baklava
Künefe
Lokma
Tulumba
Revani
Şekerpare
Güllaç
Kadayıf dolması
İncir tatlısı
Güllaç
Muhallebi
Sütlaç
Fırın sütlaç
Sütlaçlı irmik tatlısı
İrmikli muhallebi
Kazandibi
Tavuk göğsü
Profiterol
Dondurma
Çikolatalı dondurma
Vanilyalı dondurma
Fıstıklı dondurma
Meyveli dondurma
Waffle
Pasta
Kek
Cheesecake
Brownie
Muffin
Kurabiye
Çikolata
Şeker
Lokum
Pişmaniye
Şekerleme
Hurma
İncir
Üzüm
Muz
Elma
Armut
Kayısı
Şeftali
Vişne
Çilek
Tatlı olsun yeter
baklava dışındaki her şey çöp
Bence öyle değil.
Sütlü tatlıları daha çok severim.
Bende
Şu an olsa yemem ama.1 tepsi Fıstıklı orjinal antep baklavası üstüne 1 kilo Maraş dövme dondurma. Efsane olurdu bee.
En sevdiğim tatlı revani şu an olsa da yesem dediğim kazandibi
Sufle favorim her zaman ama su an elmali tart iyi olabilirdi
Meyveli pasta olsa ne iyi olurdu bol kremalı karışık meyvelerden
Komşum olsan valla sana içtenlikle ısmarlamak isterdim kardeşim.
Canım waffle çekiyor ama sadece çilekli olanından (neden bilmiyorummm)
Waffle ama şu an canım puding istiyor
Neyli
Çikolatali
En sevdiğimm
Kocamın dudakları
Ara ki bulasın işte 😃
Tiramisu olsada yesek
Magnolia yaparım ve yerim.
Makaron canım istiyor
Dilber dudağı olsa fena olmazdı
Fırında sütlaç
Çıtır tulumba tatlısı. Şu an olsa 2 tane yerdim.
Soğuk baklava
Künefe iyi giderdi şu an
Puding
BROWNİEEEE GEL YAPAYIM DEDİKODU YAPAR YERİZ
Olur valla
Çok ihtiyacım vardı birilerini çekiştirirdik
Ay keşke kız
Ben çay demlerdim gelirken çekirdek alırdım
Ya sus ağlıcam
Nedenn
Çok ihtiyacım var snaırım şamsmas