İskender
Beyti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İskender ve beyti kebap, Türk mutfağının sevilen yemeklerinden ikisidir. İkisi de et, ekmek ve sos içeren lezzetli yemeklerdir, ancak farklılık gösterirler.
İskender kebap, Bursa'ya özgü bir yemek olup, dönerin yanında tütsülenmiş tereyağı ve domates sosu ile servis edilir. Et ve ekmek arasına sos serpilerek sunulur.
Beyti kebap ise genellikle ince çırpılmış kıyma etle hazırlanan bir kebap türüdür. Daha sonra bu kıyma et, lavaş ekmeğiyle sarılıp kıyma dürüm haline getirilir ve yanında genellikle yoğurt ve domates sos ile servis edilir.
Ancak benim için önemli olan İskender
kilosu sana gitcek olsa var ya ne gömerim varya:D ben iskenderciyim. asıl yemek bence o. beyti ise icine köfte konmus lavas olarak geliyor bana hep. aklımda yani. donercibüfesi yemeği gibi. ama iskenderde bi özen var. ayrı bi havası var. aman neyse sacmalıyoöm sorry iskenderbence
Yok hayir sacmalamak degil de bende tam kilo almak istiyodum sence hangisini yemeliyim kilo acisindan da iskender demii
Cevap
19Cevap
İskender
İskender daha iyi ama beytinin hamur kısmının iyi pişmesi önemli bir yerde yemiştir odun gibi kupkuruydu
Evet iyi yerde yemek onemliii
Bitlis biryanı tandır iskender sevmem beyt dua gibi isim sevmem
Beyti derim elbette.
İskender üstüne Beyti olur
Beyti yemediğim için beyti diyorum.
Merhaba. Iskender🤤✨️
3. Sivas Küfteeeeh 🤭
Bir Bursalı olarak kesinlikle iskender
ikisini yemedim hayatımda ama İskenderun diyorum
Beyti yemedim daha önce
Çok zor lan sjsjjsjs
Kskskzksmdksmskdksodkod evet
Beyti ile güzel mazilerim var beyti derim
Guzel mazi mi pakslsmzksms ne gibii
Beyti üzmedi hiçbir zaman ama iskender çok üzdü 😀
😃 iskenderlerinde failleri oluyo bi keresinde bi yerde yedigimde sop soguktu ve ekmekleri falan kuruydu. Bende bu fail olaydan sonra zaten arada kalmaya basladim
Kötü beyti hiç yemedim ama kötü iskender çok yedim
Heee anladiim tesekkurlerr😀
Iskender
İskender
İskender güzel
İskender
Iskender.
Hiçbiri.
İskender bence
Beyti olsun 💐
Beyti
İskender