Döneri ekmek arası mı pilav üstü mü tercih edersiniz?
Ekmek Arası
Pilav Üstü

İkisini de Severim

Döner Sevmem

Döner Yemek Artık Lüks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Döneri ekmek arası mı pilav üstü mü tercih edersiniz?

Döner ekmek ve pilavın her ikisi de lezzetlidir, ancak tercihler kişisel zevklere göre değişebilir. Döner ekmek, Türk mutfağının popüler bir yemeğidir ve genellikle dürüm ekmeği veya pide içinde servis edilir. Yoğun ve doyurucu bir seçenek olup genellikle yanında turşu, domates, soğan gibi garnitürlerle sunulur. Pilav ise genellikle dönerin yanında tercih edilen bir yan yemektir. Pilav, dönerin lezzetini ve baharatlarını dengeleyebilir. Pilav genellikle bulgur, pirinç veya başka tahıllarla yapılır ve farklı baharatlarla lezzetlendirilir.
Döner ekmek ve pilavın tercih edilmesi kişisel bir mesele olduğu için hangisinin daha güzel olduğu konusunda kesin bir yanıt vermek zor olabilir. Bazıları döneri ekmek arasında tercih ederken, diğerleri ise pilavla birlikte daha çok keyif aldıklarını söyleyebilirler. Bazıları da her ikisini bir arada tercih edebilir. Hangisinin sizin için daha güzel olduğunu deneyerek ve kendi damak zevkinize göre belirleyebilirsiniz. Her ikisi de Türk mutfağının lezzetli seçenekleri arasında yer alır.
Bende mesela ekmek arası seviyorum saygı zaten pirinç pilavı ile aram yok.
Et mi tavuk mu ona göre ve yöreye göre değişir. Adana’da tavuk döner lavaş ekmeği arasında yenir tercihe göre sütlü ekmek ve pide ekmeği de kullanılır. Pilav ile yiyeni pek göremezsin. Et dürüm de iyi yapan bir esnafa denk gelirsen lavaş ekmeği içerisinde güzel oluyor ama benim tercihim iskender olarak tüketmek.
Cevap
40Cevap
Ben döneri lavaşın içinde tercih ederim Ama illaki senin soruna cevap vermek gerekirse pilavın üstünde olsun ekmek arasından daha makul
Döner ekmek arası daha güzeldir her azman için
İkişi de oldukça lezzetli oluyoy ama ben en çuk ekmek araşı yimeyi şeviyoyum daha çuk pratik oluyoy
Döner pilavla da güzel oluyor ama ben ekmek arası yemeyi tercih ediyorum döneri.
Ben biraz hayvanlık yapıp, önce döneri ekmekle yerim sonra üşenmem üzerine bir de pilav üstü yerim, üşenmem döneri sade tek yerim. Hatta üşenmezsem 1,5 iskender olarak yerim.
Normâl ekmek değil de, tombik ekmek olursa yiyorum. Ve dönerin içindeki gramajını fazlalaştırıyorum yoksa ekmek hamurundan başka bir şey yemiyormuşum gibi oluyor.
Pilav üstü daha güzeldir.. acelem varsa ekmek arası yapıp araba sürerken yerim ama acelem yoksa pilav üstü sakin kafayla yemeyi tercih ederim
öyle bir sormuşsun ki pilavı ekmek arası yapıp yemeyi kastettin sandım sorunun cevabına gelirsek ekmek arası döner
İkisi de güzel gider ama ekmek arasına çok alıştı herkes. Benim de ilk aklıma gelem ekmek arası oluyor döner diyince.
Ya yeni bir yer keşfettim.. yemin ederim en lüks restoranlardan bile fazla keyif veriyor. Ekmek arası diyeceğim o yüzden
İkisini de Severim
işim acele ise Ekmek Arası
vakit varsa Pilav Üstü
dürüm seviyorum ben ya. neyse kalkiyim da bor karnabahar yiyim
Biz dogduk evde masa yoktu ekmek arasina doldurup yerdik.. Al. Talyan. stili. Yani.
O değil de bazıları için döner çok pahalı oldu çok üzücü bir şey. 😐
İkisini de severim, + yufkaya dürüm severim.
Ekmek ile hiç aram yok ya benim pilav üstü olsun
İkisini de severim ama ekmek arası daha güzel oluyor
İkisinide severim ama ekmek arası dönerin ayrı bı lezzeti var nedense
Et dönerse pilav üstü tavuk çok yemem olursa ancak ekmek ve lavaşta yerim
Ekmek arası ya da lavaş 🤌
Pilav iyi değilse, heç oluyor o döner
Mümkünse dönmeyen olsun.
Pilav üstü tercih ederim..
Ikisine de bayılırım isterim ya😃😃
İyileşeyim ilk isim ekmek arası döner yemek
Ekmek arası güzel oluyor
İki türlü de seviyorum
Ekmek arası olunca döner yediğimi anlarım ben.
Fakirin evde yaptığı max döner ekmek
İkisinide seviyorum valla
Pilav üstünü tek geçerim.
Ekkkmek arasii
İkisininde severimde fiyatları çok pahali
o günkü ruh halime bağlı diyebilirim 😅
Pilav eşliğinde bence daha güzel oluyor.
İkisininde tadı ayrı vazgeçilmez
İkisini de çok severim 💙
Ekmek arası ama döner çok tercih etmem
Ekmek arası severim acı biberle
Ekmek arası
Ekmek arası
Ekmek
Pilav üstü
Pilav üstü güzel
Ekmek arası
Ekmeğin arasında
Ekmek arası