Pilavın/ makarnanın yanında ekmek yer misiniz?

Hepsi de insülini anında tavan yaptıran karbonhidrat dolu gıdalar olup vücuda yağ depolamak için şekerden sonra en etkili gıda sıralamasında 2. durumdadırlar.
Ekmeksiz yerim. akarna ve Pilav'ın yanında yoğurt oldummu :) Allah :)
hıc normal gelmıyor bana yıyenlerı de gördüm .ekmek arası ekmek gibi ne tuhaf :)))
Benim midem ikisini kaldırmaz... Ya pilav, ya makarna ya da ekmek...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!makarnayla pilavla ekmek mi yenir ya.sonra obezlik baş gösterince de suçu hemen batıya atalım yok efendim fast food alışkanlığı onlardan gemiş de obezlik ondan varmış da mış mış da mış mış.ne farkımız kaldı onlardan bunun fast food dan ne farkı var?karbonhadratla karbonhidrat tükeketen bi ülkede yaşarken batıya bok atmaktan vaz geçin artık
:D kardeşin pek normal değil gibi
pilav ile ekmek içerigi aynı gibi hem ekmek benim bildiğim sadece salçalı veya sulu yemekler ile yenilir farklı sen normalsin :D
ekmeksiz doymuyorum ya. Pilavı da, makarnayı da ekmekle yerim.
Ekmek olmadan yenilen yemekten zevk almıyorum hatta doymuyorum o zaman :D
Günlük üç dilim ekmek tüketiyorum. O da tam buğday ve ruşeymli ekmek oluyor. Makarna ve pilavı çok az tüketiyorum. karbonhidrat tüketmekten hoşlanmıyorum tok tutmuyor
tercih meselesi tabi. bn yemeğn yanında bile ekmek yemem :)
ekmek yemeden asla karnım doymaz malesef mantımakarna pilav demem ekmek yerim yanında
Ekmek çok tazeyse yerim dayanamam ama genelde ekmek hiç o kadar taze olmaaz
Pilavla yemem makarna sosluysa accık ucundan kopartırım ekmeğin
tabi ki ekmeksiz yerim ama üniversitede gördüm ben adam utanmasa kadayıfın, sütlacın yanında bile ekmek yiyecek.
ekmeğin içine ekmek koyup bile yerim kaldıki makarnayı mı yemeyeceğim ?
çok acıktığım zamanlarda salçalı makarnanın yanında yerim yada yaptığım pilav etliyse yerim :))
bence kaşıklamak normal çünkü zaten pilav makarna buğdaydan yapılma
Ekmek yemiyorum. Gereksiz buluyorum.
Arada sıcak olduğun da koparıp ağzıma attığım oluyor nadir.
Yemem. Makarna yerim ama. Pilav da.pek yemiyorum artik
Nerem dombili la gordun mu allahsiz. Yag oranim yuzde 14 olcen hatun bile sasirmisti ki simdi 5 kilo daha verdim o zamandan beri. Zaten pro sporculari. Yuzde sekiz. Dokuz oluyormus oyle dedi. Asildi galiba bana bak simdi jeton dustu :( Ama yanaklarim dombik accik o baki. Bak resimde de yagsiz tarafindan verin len su eti diyorum kesin agresiflesmisim valideye posta koyarken cekmisler :)
Gozun mu yoruldu sipacik :) Tabi ofis insani oldun ya ondandir. Hahaha ofis halini merak ettim seni la sut dokmus kitty misalidir kesin hahaha
Sakirt yanlarin nereler cok merak ettim bir swf gonder konu .le ilgili. Simdi bakamiyorum seninkini ne de bakamadim sonra toptan bakarim :)
Mirac erkek ismi ya la. Benim.goge yukseldigim gun ya oradan biliyorum. Ruyada gelmis bu beyaz at bizim eve daha ben plasentada yuzerken :) oradan koymuslar
benim de bi arkadaşım var miraç adında beyb ya. bem onla dalga geçiyom. o kız ismi ehöehe diye :(
spa sende gelecek görüyorum. düvlet bahçalıdan sonra mhp nin ilk kadın lideri olabilirsin. isimden zaten oyların yarısı sende :) ama beynini aldırman lazım önce tabi hahaha
pilav makarna bile uykumu getiriyo elim ayagim kesiliyo, ekmek yesem bayilirim herhalde
Kıçımız büyümesin diye yemek yemeyenlerdenik.
Sen tutmuş pis fakirler gibi makarna ekmek yiyormusunuz diyorsun
Tey allam teyyyy :d
Ekmek çok tükettiğim doğru ama bu saydığın ikiliyle ekmek tüketmiyorum..
arkadaşım var ekmeğin arasına baklava koyup yiyor :)
Ekmek tazeyse dayanamam yerim genelde de ekmek taze ollmaz
En İyi Erkek Görüşleri