Merhabaa 🌸
Normalde antremandan sonra pirinçli yemeyi tercih ederim ama bulgurla da çok güzel oluyor. 😋

Pirinçle.
Bulgurla.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabaa 🌸
Normalde antremandan sonra pirinçli yemeyi tercih ederim ama bulgurla da çok güzel oluyor. 😋

Bak gerçekten bu sorun beni benden aldı Çok güzel bir soru sormuşsun teşekkürlerimi sunuyorum, çoğu kişi pirinç pilavı demiş ama ben pirinç pilavını çok sevmiyorum bulgur pilavı bana daha sağlıklı geliyor özellikle şeker konusunda bulgur pilavının sağlıklı olduğunu ve lezzetinin pirinç pilavına daha fazla daha güzel olduğunu düşünüyorum tabii bu kişisel tercihlere göre değişir herkes için aynısı olacak değil..
Ancak mesela bulgur pilavı ile tavuk benim için çok güzel oluyor özellikle mesela eski insanlar da bilir köy evlerinde veya köyde yaşayan insanlar bulguru yufkanın üzerine dökerek tavukla birlikte yerler Bu gayet güzel olur tavuklu pilavı Böyle seviyorum ama mesela normal tabakta da yiyebiliyorum yani her türlü tavuklu pilava TAV olurum
İkisiyle de güzel oluyor ama bulgurla olacaksa bulgur görseldeki gibi olmalı
Eig için teşekkür ederim ☺️
Pirinç pilavını tavuksuz tercih ediyorum :3 pirinç pilavı aşkımı göstermeye geldim, gidiyorum.
Teşekkür ederim 💕
Cevap
13Cevap
Pirinçle ben daha güzel buluyorum fakat bulgurlada gayet güzel şekilde yenir.
Pirinçle. Bugün akşam yedim ben de tavuklu pirinç pilavı 🍚
Bulgur da pirinç de güzel. Ama pirinç pilavı tercihim
Bulgur sevmiyorum herşeye çok yakışan pirinç pilavı oluyor 🙂 bana göre tabiki 🌹
Kesinlikle pirinçle gidiyor bir tavuk sever olarak en iyi yakışan şey pirinç pilavı.
Resim sayesinde bulgurdan soğudum. Teşekkürler
Pirinçle yerim ama pirinçte nohutta olmalı.
en güzel prinçle gidiyor yalan yok :D
Bulgur pilavı ile tercih ederim tavuğu
Pirinçli olsun
Nasil oldugunun bi onemi yok her turlusu candir.
pilav dediğin pirinçle olur zaten
İkisi de güzel bence
Pirinçli
Sevmem
Sade tavuk yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?