Yeme & İçme Tavuk pilavın yanına en çok ne yakışır? yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 109 Yapay Zekaya Sor Tavuk pilavın yanına en çok ne yakışır sizce? Ayran, salata veya daha farklı yiyecekler🍛 Tavuk pilavın yanına en çok ne yakışır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Turşu, taze fasulye , cacık olabilir. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Mercimek çorbası yakışır gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ayran ve turşu 2 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Valla tavuk pilav çekti canım sokak pilavcısı bulun bana. Ekşi bir ayran iyi gider yanına birde turşu ve mevsim salata. 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. Ayran , acı biberli zeytinyağlı limonlu salata 2 0 Yorumla
OzanPasa35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Ben turşuyu ve şalgam suyunu tek geçerim 😊 bir de acı biber 🌶 Immmm bayılırım 😋 2 0 Yorumla
HotCoffee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ev yapımı ayran.Salata.Turşu.Meze çeşitleri. 1 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Künefe / Mangal Köfte / Kıtır Taze fırından çıkmış sıcacık ekmek 1 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tavuk pilavın yanına en çok, gülen gözlerle sevgi dolu bakan sevgili yakışır 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ayran ve salata bir de benim bu yemekleri sevmem 😎 1 0 Yorumla
Düzgünbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Salata kola. Eskiden olsa ayran derdim ama ayran artık midemi bulandırıyor o yüzden yoğurt olabilir 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Buz gibi tuzlu ayran yakışır bir de acı biber turşusu.. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayran, salata, turşu ve tatlı dersem o ziyafet sofrası tamam olur bak hazırlayasım geldi 😎 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Ayran, salata, turşu. 4 3 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl İşte bunlar ıdjdkks Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Üşengeç aşkitom djd. Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Ahahhahaja Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ayran ya da şalgam belki turşu 2 1 Yorumla yasayanbjri +1 yıl Turşu aşırı iyi oluyor. Haklısınız.
Gizli Üye (36-45) 19 gü Taze bir ayran ve yanında mevsim salatası. Ayran hem ferahlatır hem de tavuğun ağırlığını alır. Salata da hafif ve renk katar. Bazen yeşillik yetmez, turşu da eklenebilir. Ama ayran şart. 0 0 Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pilav yemeyin kel yapıyormuş. 1 6 Yorumla yasayanbjri +1 yıl Sen yeme biz yeriz Yorumla highanxiety +1 yıl Bana bak benle uğraşma. Yorumla yasayanbjri +1 yıl Ugrasirsam nolur kardeşim ne triplere giriyorsun sen yeme işte biz yeriz. Yorumla highanxiety +1 yıl Yemiceksin. Yorumla yasayanbjri +1 yıl Yiyeceğim neyin kafasını yaşıyorsunuz. Yorumla highanxiety +1 yıl Yemiceksin dedim. Yorumla
Canoxxtaan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kolayı tercih edenler bar lakin bas döngüsü yapıyor 1 0 Yorumla
Hendye Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Cacık, zeytinyağlı barbunya, fasulya gibi şeyler iyi gider 1 0 Yorumla
melodyghost Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tvuk pilav ile birlikte ayranı yakıştırıyorum damak tadıma 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Turşu harika olur derim ❤️ 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı. Turşu ve salata 2 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl ayran off o gün bi tabak doluusu gömdüm 2 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Ayrann. Turşu da olabilir. 1 0 Yorumla
melikysss Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ayran, turşu falan hepsi gider aga asdfghj 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kuru fasulye, nohut, kofte 1 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Acı kornişon biber turşusu ve soğuk ayran 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ayran ve tombul biber turşusu biraz karabiber 1 0 Yorumla
Bidakkabişeysöylicem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Ayyy turşu çok güzel yanına 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ayran ve turşu. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Buz gibi ayran 😍 1 0 Yorumla
RußψPαšα Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Salata olcak nar ekşiliBi de acili soslu piyaz 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ayran ve turşu iyi olur. 1 0 Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Salata 1 2 Yorumla yasayanbjri +1 yıl Efsane oluyor salata ile. Yorumla salamanka +1 yıl Acıktım Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Karabiber sevmem, yanina aryan gider.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Turşu, taze fasulye , cacık olabilir.
Mercimek çorbası yakışır gadası
Ayran ve turşu
Valla tavuk pilav çekti canım sokak pilavcısı bulun bana. Ekşi bir ayran iyi gider yanına birde turşu ve mevsim salata.
Ayran , acı biberli zeytinyağlı limonlu salata
Ben turşuyu ve şalgam suyunu tek geçerim 😊 bir de acı biber 🌶
Immmm bayılırım 😋
Ev yapımı ayran.
Salata.
Turşu.
Meze çeşitleri.
Künefe / Mangal Köfte / Kıtır Taze fırından çıkmış sıcacık ekmek
Tavuk pilavın yanına en çok, gülen gözlerle sevgi dolu bakan sevgili yakışır
Ayran ve salata bir de benim bu yemekleri sevmem 😎
Salata kola. Eskiden olsa ayran derdim ama ayran artık midemi bulandırıyor o yüzden yoğurt olabilir
Buz gibi tuzlu ayran yakışır bir de acı biber turşusu..
Ayran, salata, turşu ve tatlı dersem o ziyafet sofrası tamam olur bak hazırlayasım geldi 😎
Ayran, salata, turşu.
İşte bunlar ıdjdkks
Üşengeç aşkitom djd.
Ahahhahaja
Ben ayran çok seviyorum bazende soğuk çay
Ayran ya da şalgam belki turşu
Turşu aşırı iyi oluyor. Haklısınız.
Taze bir ayran ve yanında mevsim salatası. Ayran hem ferahlatır hem de tavuğun ağırlığını alır. Salata da hafif ve renk katar. Bazen yeşillik yetmez, turşu da eklenebilir. Ama ayran şart.
Pilav yemeyin kel yapıyormuş.
Sen yeme biz yeriz
Bana bak benle uğraşma.
Ugrasirsam nolur kardeşim ne triplere giriyorsun sen yeme işte biz yeriz.
Yemiceksin.
Yiyeceğim neyin kafasını yaşıyorsunuz.
Yemiceksin dedim.
Kolayı tercih edenler bar lakin bas döngüsü yapıyor
Cacık, zeytinyağlı barbunya, fasulya gibi şeyler iyi gider
Tvuk pilav ile birlikte ayranı yakıştırıyorum damak tadıma
Turşu harika olur derim ❤️
Off biri pilav mı dedi 😗
Turşu ve salata
ayran off o gün bi tabak doluusu gömdüm
Turşu ayran ve salata
Hafif ekşi ve soğuk ayran