İnternetten neden yemek yapamıyorum?

Ben daha gencim yemek yapmasını bilmiyorum ama makarnayı iyi bildiğim halde makarnam tatsız oluyor neden internete bile bakarak yapıyorum tatı değişik oluyor lezzetli olmuyor yani ama makarnamın görünüşü güzel ama tatı yok diğer yemekleride insternetten bakarak yapıyorum onlarında tatı değişik oluyor bazı insanlar internete bakarak yaptımı güzel olur ben neden internete bakarak yaptığım halde neden lezzetli olmuyor yoksa benim öğrenme kabiliyetim mi farklı acaba yoksa ben İnternete değilde ya insanlardan yardım alarak mı ya da elle yaparak mı kafam ona mı çalışıyor yoksa aynı okuldaki ders bilgileri gibi bazı insanlar okulda yazarak öğrenir bazıları hocaların dediği kulak ile öğrenir ya da sorarak falan öğrenir ya bende de yemek öğrenmem bence biri bana öğretince öğrenme kalbiletim var galiba demekki ben İnternetten öğrenemiyorum benim öğrenmem İnsanlara bağlı galiba benim kuzenlerim İnternetten öğrendi ben neden öğrenemiyorum demekki öğrenme kabiletiyim farklı siz İnternet sayesine yapabiliyormusunuz yemekleri ve ben neden yapamıyorum İnternetten?

İnternetten neden yemek yapamıyorum?