Teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ kardeşim neden engelledin bilmiyorum ama şaşırdım

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
13 Aralık, 2023 Çarşamba 17.13
Yemekten sonra çerez ve tatlı iyi gider yanında alkollü veya alkolsüz içecekler tercih meselesidir... Yemekler ise kimisi misafir gelecek diye özen gösterir kimisi misafir umduğunu değil bulduğunu yer mantığı ile sofra hazırlar buda ayrı bir tercih meselesi🙂
Yani etrafında keyif alacağın insanlar ve güzel bir sohbet eşliğinde olduktan sonra yiyecekler çok önemli değil diye düşünüyorum zaten bu hayat pahalılığında eskisi gibi donatamaz insanlar ben kendi payıma kuru yemişten başka özel bir şey olmaz ama olursa da sürpriz olur..
En güzeli
Hangileri olmalı değilde ben neler hazırlarım eğer dışarı çıkmazsam tabi, linguine ile karides 🍤 ya da patatesli ve yeşillikli da a pirzolası, zeytin yaplılarla uğraşamam onlarıda hazır alırım😄
Ben müslümanım:)
Elhamdülillah bende 😂
İki tane bayramın var yetmiyor mu sana gidipte yılbaşı sofrası kuruyon 😂
Evdekiler kuruyor aç mı kalayım
elhamdülillah bende Müslümanım aile içinde toplanıp yemek yiyoruz çerez yiyip televizyon izliyoruz çam ağacı içki yok beni gavur yaptınız 😂
Başka zaman yapın o dediklerini niye illa yılbaşı gecesi neden sabahı değilde gecesi 😂
Bunu anne babama sormak gerek çok da düzgün tepkiler gelmez 😂
Allah yardımcın olsun o zaman:)
Aynen
Cevap
9Cevap
Yilbasina özel bisey yapmıyorum.
Bizimkiler sigara böreği falan yapıyor
Hindi olmazsa olmazimiz Yahudiler ve Hristiyanlara benzememiz lazım ayipsin 🤣🤣
☺️☺️🙂 katılıyorum bende sevmiyorum ama
Teşekkür ederim
elhamdülillah bende Müslümanım aile içinde toplanıp yemek yiyoruz çerez yiyip televizyon izliyoruz çam ağacı içki yok beni gavur yaptınız 😂
🤣🤣
Arkadaşlar noeli kutlamak zorunda değilsiniz bizde noeli değil yeni yılın gelişin kutluyoruz maksat yılın başında güzel geçirelim kimse dinden çıkmaz bu kadar korkmayın kutlamaktan
Yani bende onu diyorum alkollü içki olayına karşıyım çam ağacı yok tebrik ediyor evde oturup çerez yiyip televizyon izliyoruz yani
Vallahi benim için farklı bir gün değil sadece tatil olması önemli. Yiyecek yerine 5 gün tatil olsa ne güzel olur 😂
Sevdiklerin ile birlikte olduktan sonra her sofra güzel oluyor
Bence daha çok aburcubur çerez ve alkol tarzında olmali mutlaka ama pasta yaptirilmali. Hindi etini de çok seviyorum o da eklenebilir onun haricinde çok abartı olduğunu dusunuyorun yeter.
Alkol ve alkol meselerine dair hafif yemekler olsa daha iyi olabilir.
2 bira biraz çerez meyve tabağı yeterli benim için
Öyleyimdir belki de
Aile olduğu sürece hepsi olur
Ona özel hic bisey yapilmaz
Hindi üstüne chesecake ve çay
Vallahi yılbaşı kutlamıyorum çünkü haramdır
Her zaman ne oluyorsa aynısı
Lahmacunn
En güzeli
Hersey olsa yerim:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?