Yeme & İçme Herkese günaydın kahvaltılar yapıldı mı? Upstar Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 82 Yapay Zekaya Sor #Upstar⭐⭐⭐⭐ Güncellemeler+1 yıl Süper soru ⭐⭐⭐⭐ Herkese günaydın kahvaltılar yapıldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Günaydın daha yapmadım ben kahvaltı zaten yapmıyorum da öğlen bir şeyler atıştırıyorum sadece 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Günaydın, kahvaltı yapmak yerine muhallebi yedim bence sayılır 😅 2 3 Yorumla Upstar +1 yıl Tabiki afiyet olsun MuhteşemGüneş +1 yıl Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun Upstar +1 yıl Rica ederim
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. Günaydınlar :) sorun kaldırıldı galiba.. henüz etmedimm :/ 1 2 Yorumla Upstar +1 yıl Soru olarak sormadığım için kaldırıldı sadece herkese günaydın yazdım soru kısmına o yüzden Yorumla Mr_Potter +1 yıl Aynen :) olsun.. sen yaptin mi kahvaltini bakalimm ? Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Okulda kola-tost gömdüm görev başarıyla tamamlandı. :D 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet hafif bir kahvaltı yaptım 1 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl kahvaltı yapmayı bıraktım iki hafta oldu... ama sana afiyet olsun 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günaydın şimdi yaptım. 1 3 Yorumla Upstar +1 yıl Afiyet olsun Yorumla bunasııladam +1 yıl Teşekkür ederim sizede. Yorumla Upstar +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Son lokmamı az önce yedim 1 2 Yorumla Upstar +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim. Sizede diyecem ama emin olamdım kahvaltınızı yapıp yapmadığınızdan Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. standart olarak yapmadım 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. günaydın kahvaltı yapmıyorum 1 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Günaydın evet yımırta ve grissinim ile yaptım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. yapıldı 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yapılmadı 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. daha yapmadım :) 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Günaydın yaptım 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. çoktan yaptım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Günaydın daha yapmadım ben kahvaltı zaten yapmıyorum da öğlen bir şeyler atıştırıyorum sadece
Günaydın, kahvaltı yapmak yerine muhallebi yedim bence sayılır 😅
Tabiki afiyet olsun
Teşekkür ederim, sana da afiyet olsun
Rica ederim
Günaydınlar :) sorun kaldırıldı galiba.. henüz etmedimm :/
Soru olarak sormadığım için kaldırıldı sadece herkese günaydın yazdım soru kısmına o yüzden
Aynen :) olsun.. sen yaptin mi kahvaltini bakalimm ?
Daha yapılmadı... Günaydın
Okulda kola-tost gömdüm görev başarıyla tamamlandı. :D
ben bu sofrayı görmeyeli çok oldu yiyene afiyet olsun 😭
Evet hafif bir kahvaltı yaptım
kahvaltı yapmayı bıraktım iki hafta oldu... ama sana afiyet olsun
Günaydın şimdi yaptım.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sizede.
Rica ederim
Son lokmamı az önce yedim
Afiyet olsun
Teşekkür ederim. Sizede diyecem ama emin olamdım kahvaltınızı yapıp yapmadığınızdan
Günaydın daha yapmadım
🥯 simit yedim ucundan
Günaydın
Çay keyfiyle devam ☕😊
Günaydın. İştahım kapalı.
standart olarak yapmadım
Daha yapmadım Günaydın afiyet ola
günaydın kahvaltı yapmıyorum
Yaptım sanada günaydın
Günaydın evet yımırta ve grissinim ile yaptım
yapıldı
Yapıldı çoktan