Yılbaşında hindi yemek isteyenler hindi fiyatlarının cep yaktığını gördüler. Hindi fiyatları piyasada ortalama 500 lira ile 1.000 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Hindi eti fiyatları, geçen yıla göre yüzde 100’e yakın bir artış gösterdi.

Yılbaşında hindi yemek isteyenler hindi fiyatlarının cep yaktığını gördüler. Hindi fiyatları piyasada ortalama 500 lira ile 1.000 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Hindi eti fiyatları, geçen yıla göre yüzde 100’e yakın bir artış gösterdi.
Yılbaşında hindi yenmesi mantığını anlamış değilim, gerçi hindi etini de sevmem. Hindiye vereceğim o paraya gider adam gibi kırmızı et alır, onu yerim daha hoşuma gider
Duruma göre değişir ama gerekli görmüyorum
Teşekkür ederim kardeşim
Tavuk yediğimizde seviniyoruz, ne hindisi
Cevap
7Cevap
Hayır ama hindi eti çok iyidir severim
Bizim yılbaşı akşamında hindi yeme kültürümüz pek yok. O yüzden yemeyiz büyük ihtimalle
Üff benim adetim değil hindi mindi. Benim kültürümde, dinimde, yaşam tarzımda yok böyle şeyler.
hindi eti sevmem eve sokmam. yılbaşında zamlanması şaşılacak bir şey değil ki
Neden yiyeyim kafir değilim hristiyan kültürünü yaşatacak değilim.
Hayır sevmiyorum zaten eti sert ve zor pişiyor
Dayatılan klişelerin peşinden gitmeye gerek yok, zaten öyle yenmezse çok bir şey kaybedilecek tadı da yok, al iki kilo kuzu kuşbaşı güzel bir kavurma yap, yanına bol limonlu zeytinyağlı bir çoban salata, aç rakınıda yanına, kim baksın hindinin yüzüne.
🤣🤣
Amaan yılda bikere yiyoruz zaten ne olacak 🎄
Tavuk bile alamıyoruz artık
Gavurun adetinin taklitçisi değilim
Ben vejeteryanm lahana kesicem
Biz hristiyan değiliz ki hindi yiyelim.
Tavuk dolması daha güzel olur
Sevmem oyuzden yememde zaten üzülüyorum onlara ben
Normalde yemiyorum yılbaşında da yemem
ben hindi sevmiyorum
hayır
Allah razı olsun kalsın az 🙁