Yeme & İçme Soğuk havaların şifası çay ve kahve midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çay olmadan yaşamıyorum sinir krizi sebebi. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Teşekkürler Soğuk havaların şifası çay ve kahve midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahvedir 0 0 Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Salep ve sert bir kahve 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Kahveyle ilişkimiz limoni de sert nasıl oluuor? Yorumla İblisPerisi +1 yıl Şekersiz süt tozu olmadan filtre kahve gibi Yorumla Soran +1 yıl He sağlık falan diyorlar da alışamadım önerin? Yorumla
ok35dk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence çay iç ısıtmak için değil, sadece keyif için içilmelidir. 0 1 Yorumla ok35dk35 +1 yıl İçini ısıtmak isteyenler çay yerine kaynamış su içsin. 😂 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Salep, ıhlamur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ballı ıhlamur fena Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sahleptir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet iyi gidiyor Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Sağken,Ihlamur,Ada çayı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kahvedir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahvedir
Salep ve sert bir kahve
Kahveyle ilişkimiz limoni de sert nasıl oluuor?
Şekersiz süt tozu olmadan filtre kahve gibi
He sağlık falan diyorlar da alışamadım önerin?
Bence çay iç ısıtmak için değil, sadece keyif için içilmelidir.
İçini ısıtmak isteyenler çay yerine kaynamış su içsin. 😂
Salep, ıhlamur
Ballı ıhlamur fena
Sahleptir.
Evet iyi gidiyor
Çay birazda limon koy tamamdır
Sağken,
Ihlamur,
Ada çayı
İkisininde yeri ayrı
kahvedir