Yeme & İçme Turşu en çok hangi yemeğin yanına yakışır? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor Kuru fasulye Nohut Bulgur pilavı Döner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Turşu en çok hangi yemeğin yanına yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Bulgur pilavının yanında muhteşem oluyor. 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Turşuyu çuk seveyim ben en çuk kuru faşulye ve döner yimeğine yakıştıyoyum üjellikle dönere acı biber turşusu yakışıyoy 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hepsine yakışıyor az önce kuru fasulye pilav yedim yanında lahana turşusuyla güzeldi ama kuru fasulye pek sevmem 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ben her yemeğin yanında yiyebilirim. O kadar seviyorum. 1 5 Yorumla Manquer +1 yıl Ben seviyorum üstelikte yasak 🤭 midem rahatsız Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Bende de reflü var ama dayanamıyorum 🤦🏼♀️😄 Yorumla Manquer +1 yıl Bende de o var başka şeyler de var 🙁 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Yaa çok geçmiş olsun ✨ O zaman yasak listesine sadık kalmaya çalış :) Yorumla Manquer +1 yıl Çok zor 🙄 teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Gizlikullanicirn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tabii ki döner , aksi iddia edilemez. Seçeneklerde yok yoksa en çok pilavla iyi bence 😄 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Var Yorumla Gizlikullanicirn +1 yıl Bulgur pilavını sevmiyorum , normal pilavdan bahsediyorum:) Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Genelde kuru yanına turşu tercih edilir amcam ben daha ziyade dönerle turşu uyumunu daha çok seviyorum. Damak zevki elbette 😍🐇😍 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bulgur pilavı ne şahane yemek üzüm hoşafıyla da çok güzel oluyor turşuyla da, salata ve ayranla da valla çok lezziz ve işlevsel bir yemek 😋 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Sebze yemekleri hariç herseye çok yakışıyor annem yapmış akşam götürdüm :D 1 3 Yorumla Manquer +1 yıl Afiyet olsun Yorumla emre00 +1 yıl Sağolasın hocam Yorumla Manquer +1 yıl Bir şey değil dedem Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hepsinin yanına yakışıyor ama en çok tantuni bence. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Et dönerin içinde tek sevdiğim şey kornişon turşu… 😅 sade turşulu yerim… 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kuru fasulye pilavın yanına yakışıyor ben çok seviyorum 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunların içinde döner, bunların harici kısır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dönerle çok iyi gidiyor. Ortaokuldayken, lisedeyken ne kadar alırdık. Özledim o günleri. 😊 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kesinlikle döner. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karamelli çiğköfte 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl Spamsın sen Teoooo Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 383 cevap paylaştı. İyi geceler...Kuru fasulyePilavCacık Kuru soğan veTurşu... Kebabınızdan iyidir (: ❤️ 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kahvalti da bile yerlm turşuyu başka seviyorum 2 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsine yakışır şimdi valla 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben pilavla çok severm ayrı bir güzel oluyor tadı 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Ben bulgurla seviyorum 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kurrruuuuu.. Bı de nohut. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kuru fasulyeye 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Her şeye yakışıyor aslında bakarsan 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kuru fasülye + pirinç pilavı + turşu 1 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her şeyin yanına yakışır. <3 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben her yemekte tüketiyorum fark etmiyor 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kuru fasulye-pilav ikilisinin yanına. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben nohut yemeğinin yanında daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kuru fasulye ve bulgur pilavı bence 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bence hamurişinin yanına güzel oluyor. 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Salçalı yemeklerin yanına. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kurufasulye ve döner. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 764 cevap paylaştı. Hepsinin yanında gider 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Bulgur ve döner 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. kuru fasulye 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Döner yaaa 😻 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. kurufasulye bence 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Makarna. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kuru fasulye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bulgur pilavının yanında muhteşem oluyor.
Turşuyu çuk seveyim ben en çuk kuru faşulye ve döner yimeğine yakıştıyoyum üjellikle dönere acı biber turşusu yakışıyoy
Hepsine yakışıyor az önce kuru fasulye pilav yedim yanında lahana turşusuyla güzeldi ama kuru fasulye pek sevmem
Ben her yemeğin yanında yiyebilirim. O kadar seviyorum.
Ben seviyorum üstelikte yasak 🤭 midem rahatsız
Bende de reflü var ama dayanamıyorum 🤦🏼♀️😄
Bende de o var başka şeyler de var 🙁
Yaa çok geçmiş olsun ✨
O zaman yasak listesine sadık kalmaya çalış :)
Çok zor 🙄 teşekkür ederim ☺️
Tabii ki döner , aksi iddia edilemez. Seçeneklerde yok yoksa en çok pilavla iyi bence 😄
Var
Bulgur pilavını sevmiyorum , normal pilavdan bahsediyorum:)
Genelde kuru yanına turşu tercih edilir amcam ben daha ziyade dönerle turşu uyumunu daha çok seviyorum. Damak zevki elbette 😍🐇😍
Bulgur pilavı ne şahane yemek üzüm hoşafıyla da çok güzel oluyor turşuyla da, salata ve ayranla da valla çok lezziz ve işlevsel bir yemek 😋
Sebze yemekleri hariç herseye çok yakışıyor annem yapmış akşam götürdüm :D
Afiyet olsun
Sağolasın hocam
Bir şey değil dedem
Hepsinin yanına yakışıyor ama en çok tantuni bence.
Et dönerin içinde tek sevdiğim şey kornişon turşu… 😅 sade turşulu yerim…
Kuru fasulye pilavın yanına yakışıyor ben çok seviyorum
Bunların içinde döner, bunların harici kısır.
Dönerle çok iyi gidiyor. Ortaokuldayken, lisedeyken ne kadar alırdık. Özledim o günleri. 😊
Kesinlikle döner.
Karamelli çiğköfte
Spamsın sen Teoooo
İyi geceler...
Kuru fasulye
Pilav
Cacık
Kuru soğan ve
Turşu... Kebabınızdan iyidir (: ❤️
Kahvalti da bile yerlm turşuyu başka seviyorum
Hepsine yakışır şimdi valla
Ben pilavla çok severm ayrı bir güzel oluyor tadı