Bence fazla abartılıyor. Herkes kahve içer ben hala ikisi bir arada içiyorum jshsn😂

Bence fazla abartılıyor. Herkes kahve içer ben hala ikisi bir arada içiyorum jshsn😂

Kendini ezik hisseden insanların kendini aaa ben ezik değilim bakın demek için kullandıkları bir yer. Statü sahibi insan kendisine hizmet edilen mekanları tercih eder.
Gidiyorum Starbucks'a diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz. Ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki, kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de Starbucks'ta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
Cidden çok abartıyorlar ve de abartılıyor
Cevap
73Cevap
Starbucks'a gitmek statü göstergesi değildir bence.. yani parası olan gider.. ama pahalı olduğu için öyle diyorlar genelde ssjsjd
Nescafeye devamm 😂
Kesinlikle fakir içeceğimiz 😂
Bende ikisi bir arada ya devamm benden zenginin sjsnjs
sdfsdfsd ikimizde zenginiz
Zenginsin*
Evt kesssinlikle jsjsjsj
O zaman her gün içen en yüksek statüye sahip ne alaka dndjdks
Bazıları fazla abartıyor statü göstergesiymis gibi davranıyorlar jsh
Bu bizim millletin beyinsizliginden kaynaklanıyor statü filan degil oraya gidince kendini bir halt zannediyor oraya giriyor hava basiyor dışarda havası sönüyor kendini tatmin etmeye çalışıyorlar iste gereksiz yere bizim köye yeni geldi baktım tıklım tıklım dolu ne var alt tarafi bir kahve ama millet beyinsiz
Bence aptallıktır 😬 şu sönemde 1 bardak kahveye o kadar para veren varsa geçim derdi nedir henüz bilmiyordur. Eve bir süt köpürtücü alıyorsun köpürtülen sütün üstüne filtre kahveyi de döktün mü al sana bol köpüklü bir latte machiato hemide maliyet belki 10 lira falan ✌🏼
Popülizm, insanı kandırmak için sürü ve reklam taktiği uygulayarak yapılan pazarlama taktiği, böyle yerlere gidenler için karakter testi yapabilirsiniz
Bence de.
Hayatları boyunca starbucks mı içmişler bu yüzden abartıyorlar.
Bi de bilseler kahvenin fil bokundan kahve yapıldığını. Hala içmeye devam ederler mi?
Bende çok içenlerdendim. Bunu öğrendiğimden beri adım atmıyorum oraya.
Benim kendi kahvecim var gidersem oraya gidiyorum nadir giderim Starbucks a bir statü göstergesi değildir. Tek farkı dünyanın bir çok yerinde bulabileceğin bir kahveci olması kahve işi tamamen zevk meselesidir.
Statü göstergesi bir kahve markası olacak kadar düşük biri olmak bilemiyorum maddi değeri olan bir ürünle kendine değer bicenin satın aldığı şey kadar değeri olur ve hep böylelerinin bir fiyatı olur nedense
Değil bence coklari kahveye bir para verip bedefa internet peşinde kaliteli az sayıda insan var benim gördüğüm tabi hep bir seviye yüksek görünme çabası
Starbucks'a maximum 3 kez gitmişimdir. Şu flörtleşme uygulamalarından farklı olmayan bir yer esra erol da paravan açılıp çay içmenin paravansız hali. Buraya gitmeyen statü sahibidir asıl.
dincilere sesleniyorum bugün iki bardak içtim neredeydiniz işinize gelenin masasına hesap sormucaksiniz hadi içtim bugün bı tane canım gelip niye iciyon diyemedineden?
Oraya gitmek biraz da canım göstergesidir. Sırf şanı var diye 20 liralık kahveye o kadar fiyat ödemek akil kârı değil
Sadece bir kahveye normalin çok üstünde para vererek statü sahibi olunmaz. Oraya gidenlerin çoğu isim için gidiyor, göstermelik her şey.
Sosyal medya etkisi diyelim toplumca hoşuma gidiyor özenti yaşayış bir çok insanında etkilendiğini düşünüyorum
Starbucks kahveleri ortalama üstünde fiyata sahip değiller. Bu yüzden alt sınıfın da uğrayabileği bir marka. Statü göstergesi diyemeyiz.
Avrupa da işçi sınıfının zaman kaybetmemek adına karton bardakta içtiği kahve bizde ne ara statü göstergesi oldu anlamıyorum
Ne alakası var? Gideceksin, sıraya gireceksin, self servis yapacaksın. Statüsü nerde bunun?
Hayir statu gostergesi degildir. Tabi bazi marka takintisi olan insanlar diger markalari ucuz görüyorlar, alt sınıf olarak goruyorlar hep.
Ben valla kahve dünyası ve Gloria tercih ediyorum ve Filtre kahve içen biriyim. Aromatik kahveleri sevmiyorum.
Statü göstergesidir elbette çünkü kahveleri çok pahalı ve şahsen o kahvelere o kadar para vermek için statüsü yüksek biri olmak kafi
Filtre kahvenin küçük boyunu ben 45 liraya içerken bile elim titriyor
Çıkar amaçlı ve genellikle cinsellikten sonra son bulan ilişkilerin temelinin atıldığı ergen mekanı bence
Cehalet statüsü bana göre.
IQ'nun yüksek olduğu coğrafya ve ülkelerde kimse yüzüne bakmıyor.
Starbucksa gidenler tam liste
Ergenler
Masonlar
Z kuşağı
Zengin p*çleri
Gaylar
zannetmiyorum ama nedense tuhaf bir aurasi havasi oluyor statu degil de entellektuellik zenginlik falan katiyor sanki
Bence de abartılan bir şey Starbucks'ı Starbucks yapan biz insanlarız gösterişe gerek olduğunu düşünmüyorum
Koyun psikolojisi göstergesi gibi geliyor bana.
1 kahve alıp saatlerce boş yere yer işgal edenler var. Bunun nesi statü😀
Genelde sevgili bulmak için gidilen iğrenç bir ortam bana göre
Bence abartılı bişey. Işyerinde de var böyle tipler. Ofiste türk kahvesi, filtre kahve ve nescafe varken gidip starbuks tan kahve alip masasinda içiyor. Dünya kadar para döküyor bide
Yok ya. Pahalı diye hava gösterişi. Tamam bende giderim ama sürekli değil, sırf Chai Tea Latte için o da.
Sık sık orada takılanların kendisini öyle hayal ettiklerini düşünüyorum ve bence mantıksız bi mekan
Çoğu giden insan psikolojik ve gösteriş hastası gerçekler bunlar.
0 alaka... her Starbucks a gidenin statüsü artacaksa işimiz var.
Değil bence, kahvelerinin de abartılacak bir tadı yok.
Alt tarafı kahve, statü göstergesi olacak bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. :)
Bizim gibi geri kalmış ve kalmaya mahkum ulkelerde maalesef evet.
değil. sıradan bişey. starbucks ı aşırı eleştirmek de normal değil
Bence öyle:) vallahi 2 defa gittim harika bir yer ☺️😂❤️
Ders çalışmak ve araştırma yapmak için giderdim
Gosteris için gidenler kadar mal değiliz şükür 😀
Yok ya tamamen sürü psikolojisi, popüler kültür takıntısı.
Statü değilde statüsüzlük göstergesi daha çok smzmsmmssmdmdm
Sorma.. daha gecen gun upuzun bir sey yazdim sirf bu starbucks yuzunden, arkadas TRdekiler ne cok buyutuyor bu starbucksu prestijli yer falan saniyorlar...
Kendini aşağılık görenlerin üstün olma çabası için gittiği aptal bi mekan
Starbucks'a ortam için gidilir, kahveleride muazzam güzel.
Frappuccino olmazda olmazım.
Dünyanın en saçma markası ve aşırı derece abartılıyor
tevradiii gardaşlarımızla yardımlaşma şeysi diiıilar da ben inanmam
2 defa ancak gittim ama artık gitmiyorum. Statü göstergesi değildir
Ne alaka? İnsanın kendini ödüllendirme şeklidir belki?
"Ayy aşkooo bir chokomaki (ne şeyimse) içmeden ayılamıyom yaa" sence
Algılanan öyle, gidenlerin toplumda ayrı bir yer edinmişliği var..
Saatler boyu oturmaya izin vermeleri dışında bir numaraları yok.
Yoo eziklerin gosteris icin gittigi bir yer. Eskiden amerikada iscilerin gittigi, ucuz karton bardakta kahve alip ictikleri bir yermis. Dusun artik :d Turkiyede ise ahim sahim birsey mis gibi gosteriliyor sonra avrupa amerika bizi kiskandi xd
Hayır yoldan geçen herkes 50 Tl ye bi kahve alıp geçip oturabilir
Bis insanlarin kendini halt sananlarin gittigi yer. Neden dunyada en cok subesi turkiyede var? Baska sorum yok hakim bey
Her gün gidenler ya sapıktır ya da sorunlu çalışanlar böyle diyor.
Eskiden degildi ama. su anda katil statüsüne ulasmak icin gidiyorlar.
Akp gençlik kolları daha çok gider oldu, savaş bahanesiyle 🤣😂
Kız ayarlama yeri diye biliyorum ama belki yanılıyorum
Kahvenin burger kingi ben uygun fiyatlı diye gidiyorum. Kahve genel olarak lüks bir şey. Starbucks lüks değil.
50 tl lik kahve alıp oturarak neyin statüsünü göstereceğiz :D
Ne Starbucksu yaw yaşasın kaçahhh çayy 😂😂
Ayy buna güldüm 😂
Hshsh🤣
bebekler ölürken hala gidip rahat rahat kahvesini içen insanların gözümde hiçbir değeri yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?