Yeme & İçme Türk çayını sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben bir türlü sevemedim normal kaynamış su içiyor muşsun gibi geliyor Türk çayını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Türk çayı sevilir zaten. Çay bizlere özgüdür. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ben çay sevmem knk kahve daha güzel geldiği için en çok kahve seviyorum.. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Severim sanırım. Bi çay içiyom da ne içiyom bilyorum ndjdj 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kahve tercihim olur çay bir şey içmiş olmak için içiliyormuş gibi geliyor bana 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Yani fazla aroma verici bir tadı yok.. Türkiye de satılan çay , çay değildir yaprak artıklarından oluşuyor.. kaçak çay ile karıştırıp içmek daha iyi 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Whatt.. en hassas noktamdir çay 🤭İmamın abdest suyu gibi olmasın zaten görselde ki normal 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Pek içmem ama bazen güzel gittiği zaman da oluyor😁. Ben kahveciyim ne olursa olsun ama 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Artık eskisi kadar aramıyorum sanırım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. severim 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet severim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kacak cay daha güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Türk çayı sevilir zaten. Çay bizlere özgüdür.
Ben çay sevmem knk kahve daha güzel geldiği için en çok kahve seviyorum..
Severim sanırım. Bi çay içiyom da ne içiyom bilyorum ndjdj
Kahve tercihim olur çay bir şey içmiş olmak için içiliyormuş gibi geliyor bana
Yani fazla aroma verici bir tadı yok.. Türkiye de satılan çay , çay değildir yaprak artıklarından oluşuyor.. kaçak çay ile karıştırıp içmek daha iyi
Whatt.. en hassas noktamdir çay 🤭
İmamın abdest suyu gibi olmasın zaten görselde ki normal
Pek içmem ama bazen güzel gittiği zaman da oluyor😁. Ben kahveciyim ne olursa olsun ama
Artık eskisi kadar aramıyorum sanırım
Sen içine kahve kat
Şekerliyse evet
severim
Her akşam içmeden duramıyorum.
Severim çok
evet severim
Çok nefret ediyorum
Kahveciyim
Kacak cay daha güzel
Severim