Yeme & İçme Cino çikolatasını hatırlayanlar var mı? ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Hala var 😀 Güncellemeler+1 yıl A 101 de mevcut arkadaşlar 🙂🙃 Cino çikolatasını hatırlayanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. unutmuştum şimdi hatırladım :D 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bu seviyede trash food hiç tüketmedim, reyonunun önünde dursan bile insana zarar verir diye düşünürüm. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim en sevdiğim çikolata olur kendisi bir bitterden sonra. Aşırı severdim hâlâ severim. 😊 2 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hatırlıyorum bide piko vardı hani mor pakette olan yanılmıyorsam 🤔 1 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Hatırlamaz mıyız? 80'lerin çikolatası diyebilirsin buna. Fakat hala üretiyorlar mı bilmiyorum.. 0 0 Yorumla
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl çocukken eti cinle karıştırıp eti cin alan bir arkadaşımın kafasında parçalamıştım aldığını. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Var gofretide çıktı alın 3 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Bu yaşta olmama rağmen hatırlayamadım ben meybuz falan döneminde kaldım 0 0 Yorumla
Beyazleketdç Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ayyyy evittttt çok severdim halada var. 2 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ah nasıl unutabilirim 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hala yerim😂 1 2 Yorumla ezgiitugcee +1 yıl Afiyet olsun ben bugün 4 tane gömdüm 😀😀😅 Yorumla ayşe_28 +1 yıl Çok yeme kilo alirsin zararli Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bu yeni sürüm bunun asıl olanı ben çocukken vardı 0 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hatırlıyorum. Değişik bir tadı vardı. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Evet, hâlâ satılıyor. 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Arada alıyorum. 🙂 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Meyve aromalı olan 1 1 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl A101 de pek çok eski çikolata markası var Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hala satılıyor bazen alırım eski tadı olmasada :D 0 0 Yorumla
Sjwjwjejeen Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Hani bakkalda cinler kayısı şeftali ve vanilyali 0 0 Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Ilk kez görüyorum, çocukluğumda knoppers yerdim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Var hala 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
unutmuştum şimdi hatırladım :D
Bu seviyede trash food hiç tüketmedim, reyonunun önünde dursan bile insana zarar verir diye düşünürüm.
Benim en sevdiğim çikolata olur kendisi bir bitterden sonra. Aşırı severdim hâlâ severim. 😊
Hatırlıyorum bide piko vardı hani mor pakette olan yanılmıyorsam 🤔
Hatırlamaz mıyız? 80'lerin çikolatası diyebilirsin buna. Fakat hala üretiyorlar mı bilmiyorum..
çocukken eti cinle karıştırıp eti cin alan bir arkadaşımın kafasında parçalamıştım aldığını.
Var gofretide çıktı alın
Bu yaşta olmama rağmen hatırlayamadım ben meybuz falan döneminde kaldım
Nedense sevemedim bu çikolatayı
Ayyyy evittttt çok severdim halada var.
hâlâ alırım şunu denk gelince
hala üretildiğini bilmiyordum
hatırlamaya gerek yok hala var
Ah nasıl unutabilirim
Hala yerim😂
Afiyet olsun ben bugün 4 tane gömdüm 😀😀😅
Çok yeme kilo alirsin zararli
Bu yeni sürüm bunun asıl olanı ben çocukken vardı