Çikolata bu gençler görüntü de bir bozukluk yok ama yesem mi yemesem mi tereddüt ettim skt 28 Nisan 2015
Yesem en fazla ne olur?😃

buzdolabınd iyi korunduysa bişe olmaz. eğer sütlü değil fındıklı fıstıklı vs ise kır bak fındığın fıstığın içinde bozulma olur. olduyssa yeme. olmadıysa sorun yok. ben olsam sütlü ise ve dolapta durduysa yerim yoksa her ihtimale karşı yemem. yedin diyelim bozuksa 3 gün çile çekersin :D alttan üsten. git yenisini al. olmadı haber ver ben gönderirim. :)
Sütlü fındıklı 😃 baktim da bir sorun görünmüyo. buzdolabinda değil de kitaplarimi koydugum dolap da muhafa etmişim plur mu 😃
Ya sakladigimdan değil dolabimi toplarken gördüm oraya nasil girdiyse unutmuşum
Aman yiyorum bana ne en fazla cir cir olurum 😄
2-3 aydan birşey olmaz ya :D heheh
Bence yeme içinde neler neler var sonuçta gıda zehirlenmesi riski var
Hic çikolatanin skt sine bakmamistim :)
Cevap
18Cevap
6 üstü bir çikolata yaa 5 tl bişey tutar en büyüüü. et gtsin yenisini al. bu kadarda cimri ve pinti olma. @cukulletta
Ohhhoo yedim bile daha aynısından açılmamış 3 paket var onlarin tarihi geçmemiş ama bekliyorum geçsin öyle yicem daha güzel oluyo tadı sjsjdh
@cukulletta o zaman kardeşim bende sana sorim soru. xper 1 olduu için şu anda soru linkimi veremiorum. mesajdad soramıorum. profil fotom nasıl sence? ama gerçeini söle açıkca olumsuz olumlu?
İyi kanki de telefon kılıfı pembe olmamış
@cukulletta iyi dedin ama bakalım şimdi gerçek sonuca varcaz kardeşim.
dielimki ark dediki gel bu çocıuu sana ayarlim dedi bu fotomu gösterdi faceden ne dersin? ya da ark dediki bu çocuk seni beenmiş tanışmak istiyo dese ya da annen deseki huriye teyzenin torunu bir kahve iç çay iç ya da yemek ne dersin bu tipimle?
Evet derim annemi mi kircam sjddh
@cukulletta yok kırıp kırmama meselesi diil ki tip olarak senden yorum anlamında sordum ayrıca arkadaşlarına bişey demedin bekliolar hala cvbını.
Mideni bozarsın çöpe at ben sana alrıım aç gözlülük yapma
Yedim bileee hiçbi şey olmadı ama sen yine de alabilirsin 😄😄
sonra görürüm ben seni motoru bozmada :D
en fazla ölürsün ondan sonra söz en önde ben olcağım :D :D :D
Bir şey olmaz ;)
Hatta o çikolatayı en az 1 sene yiyebilirsin
Miden kötüleşebilir bence bir çikolata için değmez :) 28 Nisan mı çeyiz sandığında falan mı unutmuşsunuz o ne öyle :D
Ye gitsin en fazla miğden bozulur wc'den çıkamazsın
Kokusu kötü ve rengi beyazlamış değilse ye birşey olmaz.
bişi olmaz bunları zaten geri paketleyip tari değişiyor sıkıntı yok yani :)
Zehirlenirsin en fazla.
Bence yiyecek başka seyler vardır
tahta gibi kurumadıysa
ve rengi de beyazlaşmadıysa yiyebilirsin
Çikolata olsun taştan olsun. Ye gitsin 😄
Ben yedim bir şey olmadı 😎😳
Yani içinde süt var sonuçta
Yeme , bu gıdalar fena bı karın ağrısı yapıyo.
Yeme ne olur ne olmaz.
En fazla miden ağrır.
mideni bile kusarsın yersen ağrı ve bulantıdan
çikolata unutulur mu :D
ben affetmezdim.
Ye bişey olmaz :D
Yeme.
Ye hayvan
Yenmez mi o be😃
Yersen ölürsün
Baya geçmiş, yeme.
yenir çok yedim