Yeme & İçme Şu saatten sonra başka ne yenir ki? sivrisnk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şu satten sonra tıka basa ekmek yiyen var mı? Yapmayın bak şişko olursunuz. tikabasa ekmek yiyip şişko olmayanlar yazmasın döverim 😏 Şu saatten sonra başka ne yenir ki? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl canı isteyince yiyor insan iştekiloda alırsa verir nolcak :) 0 3 Yorumla sivrisnk +1 yıl Veremeyen nabcak jdjd Affedilmeyen +1 yıl onlar şanslarına küssün sivrisnk +1 yıl Kısa ve net jdjdjd
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl biber üstüne krem peynir sonra cips koyuyorlar denemek istiyorum efsane duruyor ya 😃 0 3 Yorumla sivrisnk +1 yıl Benim gibi geriden geliyorsun sende onu iki yıl önce yapıyorlardı hiç denemedim ama al biber çiğ yemeyide severim bence benimde damak zevkime uygun jdjd Yorumla blueangel345 +1 yıl yok yapiyorlardi ama hic denememistim yeni görmedim yani 🤣 yapayim yapayim diye diye 2 sene olmuṣ demek vay be Yorumla sivrisnk +1 yıl Üşengeç jdjjd Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl CipsÇikolataÇekirdek çitleMeyve ye 0 4 Yorumla sivrisnk +1 yıl Çiko severim bak jdjd Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Damak baklavaDamak antep fıstıklıTadelle Yorumla sivrisnk +1 yıl Damak baklava süper idjd Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Banada al Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. afiyet olsunbende çok düşündüm sonrasında bir pop kek yedim 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. 1 gofret, çay tamam. 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 512 cevap paylaştı. Canım makarna çekti 1 3 Yorumla sivrisnk +1 yıl Ohoo kdkkd Yorumla severobeni +1 yıl ben galiba acıktım arkadaşlar hoşçakalın.. Yorumla sivrisnk +1 yıl Makarnayı gömmeye gidiyor ndjd Yorumla
Okulzamanlari Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yerim. 0 2 Yorumla sivrisnk +1 yıl Kaç kilosun Yorumla Okulzamanlari +1 yıl Şöyle bir gün abartsam ertesi gün az yemeye çalışıyorum. Kilom 53. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maraşlı mısın 0 6 Yorumla sivrisnk +1 yıl Antep jsjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama onu maraşlılar yer 🤪 Yorumla sivrisnk +1 yıl Ya ha Maraş ha Antep 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış cevap Maraşlı olmayanlar da yiyebiliyor olacaktı 🤣 Yorumla sivrisnk +1 yıl Tüh ya neyse ben yinede şansımı denemis oldum jdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim gibi yazdığı için şanslısın 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
canı isteyince yiyor insan işte
kiloda alırsa verir nolcak :)
Veremeyen nabcak jdjd
onlar şanslarına küssün
Kısa ve net jdjdjd
biber üstüne krem peynir sonra cips koyuyorlar denemek istiyorum efsane duruyor ya 😃
Benim gibi geriden geliyorsun sende onu iki yıl önce yapıyorlardı hiç denemedim ama al biber çiğ yemeyide severim bence benimde damak zevkime uygun jdjd
yok yapiyorlardi ama hic denememistim yeni görmedim yani 🤣 yapayim yapayim diye diye 2 sene olmuṣ demek vay be
Üşengeç jdjjd
Cips
Çikolata
Çekirdek çitle
Meyve ye
Çiko severim bak jdjd
Damak baklava
Damak antep fıstıklı
Tadelle
Damak baklava süper idjd
Banada al
afiyet olsun
bende çok düşündüm sonrasında bir pop kek yedim
1 gofret, çay tamam.
Canım makarna çekti
Ohoo kdkkd
ben galiba acıktım arkadaşlar hoşçakalın..
Makarnayı gömmeye gidiyor ndjd
Vodkanın yanında çerez, cips
Yerim.
Kaç kilosun
Şöyle bir gün abartsam ertesi gün az yemeye çalışıyorum. Kilom 53.
Maraşlı mısın
Antep jsjsjs
Ama onu maraşlılar yer 🤪
Ya ha Maraş ha Antep 🥲
Yanlış cevap Maraşlı olmayanlar da yiyebiliyor olacaktı 🤣
Tüh ya neyse ben yinede şansımı denemis oldum jdjd
Benim gibi yazdığı için şanslısın 😉