Yeme & İçme Hamburger mi yoksa pizza mı seversiniz? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Hamburger Pizza Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamburger mi yoksa pizza mı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hamburger diyorum çünkü yanında pattis kızartması geliyor 1 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl İlla ikisinden birini seçmek gerekiyorsa pizzayı tercih ederim ama fast food olarak genellikle lahmacunu ve döneri tercih ediyorum 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çocuklar sevdiği için pizza. Evde kendi yaptığımı severim. 1 0 Yorumla
Melike166 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl ikisini de çok severimm ama pizza sanırım bi tık daha önde benim için 🍕 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben ikisine de severim arada kalınca hamburger'i seçtim 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İkisini de sevmem.Dışarıda yiyeceksem tablacı yemeklerini tercih ederim. 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Canım şarap çekiyorsa ➡️ 🍕 bira çekiyorsa ➡️ 🍔 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hamurger daha güzel ama bana göre sadece Ercan burger daha iyi ve daha lezzetli, diğer hamurger restoranlarını boykot ediyoruz. 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Hamburger pizzaya kafa atar pizza diz çöker affet beni der o derece hamburger önde :) 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hamburger Bence daha lezzetli ama pizza ya da kötü diyemem 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Niye bu erotik fotoğraflar 😃 bize acı mı çektirmek amaçlar? Hamburger şüphesiz 🍀 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl lahmacun diyerek ben bu oyunu bozarım 1 1 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Onun yeri başka, onu oylamaya bile sokmak lahmacuna hakarettir, o baş tacımız Yorumla
Erh_Atabey Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Her ikisi de tercihimiz olur🙏🏻 çoğunluk Hanburger 👍 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 1- hamburger 2- pizza sıralama bu şekilde 1 0 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı. Pizza daha çok severim 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. Pizza daha doyurucu 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkisine de bayılırım ama pizza daha önde. 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Pizza severim. Çünkü malzemesi çok çeşitli. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. İkisini de severim ama daha çok hamburger 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. pizza %51hamburger %49 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sarma dolma ablacım bu çöplüklweri yeneyin 1 2 Yorumla Richardgör +1 yıl Yazık dolmanın kilosu 230, şu çöplükte o para Yorumla Richardgör +1 yıl Tarz sahibi olun😉ve kalitesiz şeyleri hatatınıza sokmayın Yorumla
JosepK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İkisini de çok severim ama pizzanın yeri bende ayrıdır 0 0 Yorumla
Beyazleketdç Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hiç hamburger yemedim o yüzden pizza 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Pizza tabii ki 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pizza severim😋 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pizza🤌 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pizzaa 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hamburgerrrr 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkiside değil 1 0 Yorumla
Tamam007 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Lahmacun 1 2 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Onun yeri başka, onu oylamaya bile sokmak lahmacuna hakarettir, o baş tacımızzzzzzzz Yorumla Tamam007 +1 yıl Evet 😄 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç biri 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Pizza 🍕 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. İkiside degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hamburger diyorum çünkü yanında pattis kızartması geliyor
İlla ikisinden birini seçmek gerekiyorsa pizzayı tercih ederim ama fast food olarak genellikle lahmacunu ve döneri tercih ediyorum
Çocuklar sevdiği için pizza. Evde kendi yaptığımı severim.
ikisini de çok severimm ama pizza sanırım bi tık daha önde benim için 🍕
Ben ikisine de severim arada kalınca hamburger'i seçtim
İkisini de sevmem.
Dışarıda yiyeceksem tablacı yemeklerini tercih ederim.
Canım
şarap çekiyorsa ➡️ 🍕
bira çekiyorsa ➡️ 🍔
Hamurger daha güzel ama bana göre sadece Ercan burger daha iyi ve daha lezzetli, diğer hamurger restoranlarını boykot ediyoruz.
Hamburger pizzaya kafa atar pizza diz çöker affet beni der o derece hamburger önde :)
Hamburger Bence daha lezzetli ama pizza ya da kötü diyemem
Niye bu erotik fotoğraflar 😃 bize acı mı çektirmek amaçlar? Hamburger şüphesiz 🍀
lahmacun diyerek ben bu oyunu bozarım
Onun yeri başka, onu oylamaya bile sokmak lahmacuna hakarettir, o baş tacımız
Her ikisi de tercihimiz olur🙏🏻 çoğunluk Hanburger 👍
Pizza daha çok seveyim
İkisi de güzel ve severim.
1- hamburger 2- pizza sıralama bu şekilde
Pizza daha çok severim
Hamburger daha çok severim
Pizza daha doyurucu
İkisine de bayılırım ama pizza daha önde.
Hamburger ama ev yapımı
Pizza severim. Çünkü malzemesi çok çeşitli.
İkisini de severim ama daha çok hamburger
pizza %51
hamburger %49
Pirzola en iyisi
Sarma dolma ablacım bu çöplüklweri yeneyin
Yazık dolmanın kilosu 230, şu çöplükte o para
Tarz sahibi olun😉ve kalitesiz şeyleri hatatınıza sokmayın
Sivas köftesi ve etliekmek severiz.
İyi yapilmis hamburger
İkisini de çok severim ama pizzanın yeri bende ayrıdır
Hiç hamburger yemedim o yüzden pizza
Pizza tabii ki
Lahmacun tekledi
Pizza severim😋
İkisinide sevmem çok zararlı
Pizza
Pizza
Pizza
Pizza
Pizza🤌
Pizzaa
Hamburger
Pizza 🍕
Pizza
Pizza daha iyi
Hamburger seviyorum
Pizza
Hamburgerrrr
İkisini de sevmem
Hamburger
Hamburger
Hiç birini sevmiyorum
Pizza
İkisinide çok sevmiyorum kebab iyi hepsinden
İkiside değil
Pizza severim
Lahmacun
Onun yeri başka, onu oylamaya bile sokmak lahmacuna hakarettir, o baş tacımızzzzzzzz
Evet 😄
Hiç biri
Pizza 🍕
Döner severim
İkiside degil