Yeme & İçme Hamburger mi seversiniz yoksa pizza mı? Selverben1 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Hamburger mi pizza mi tarafını seç Hamburger Pizza Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamburger mi seversiniz yoksa pizza mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hamburger seviyorum 1 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle hamburger patates ve buz gibi gazozla birlikte. Patatesi kağıdın üzerine dökersin üzerine mayonez ketçap tuz. Afiyet olsun. 1 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Az önce pizza yedim ama esas tercihim hamburger. Bi ara malzeme alıp yapayım bari dışarıdan yemeyi zorda kalırsam tercih ediyorum 1 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hamburger de bu ara makarnaya fena sardım. İklime girerse hem maddi hem manevi iyi olcak benim için djdhdnh 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Pizzaya daha sıcak bakıyorum ama hamburgerde severim 1 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl İyi yerdeyse hamburger elbette. Akali Burger'i gitmeyenler için şiddetle öneririm 1 0 Yorumla
eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl İkisinin de canımın çektiği ayrı ayrı günler oluyor 0 0 Yorumla
jpncatyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl lahmacun 😂 ama seçersem pizza hamburgere göre biraz daha lezzetli 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Pizza. Malzeme çeşidi daha bol çünkü. 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Pahalı olduğu için hiç biri 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pizzaaaaaa 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. İkisini de 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Pizza tabi 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hamburger seviyorum
Kesinlikle hamburger patates ve buz gibi gazozla birlikte. Patatesi kağıdın üzerine dökersin üzerine mayonez ketçap tuz. Afiyet olsun.
Az önce pizza yedim ama esas tercihim hamburger. Bi ara malzeme alıp yapayım bari dışarıdan yemeyi zorda kalırsam tercih ediyorum
Hamburger de bu ara makarnaya fena sardım. İklime girerse hem maddi hem manevi iyi olcak benim için djdhdnh
Pizzaya daha sıcak bakıyorum ama hamburgerde severim
İyi yerdeyse hamburger elbette. Akali Burger'i gitmeyenler için şiddetle öneririm
İkisinin de canımın çektiği ayrı ayrı günler oluyor
lahmacun 😂 ama seçersem pizza hamburgere göre biraz daha lezzetli
Hamburger'i daha çok seviyorum :)
Pizza. Malzeme çeşidi daha bol çünkü.
Pizzayı daha cok
Tombik Döner 😅😅
Pizza varsa baska bişey aramam şahsen
Hamburger tabi ki de..
ikisine de hayır demem
Pahalı olduğu için hiç biri
Ham bur ger tabiki ya
Ikisinide çok severim