Yeme & İçme İçmek için hakiki zeytinyağı nerden alabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bana kullanan varsa kaliteli çelik tencere önersin Güncellemeler+1 yıl Ar Yıldıza karar verdim teşekkür ederim İçmek için hakiki zeytinyağı nerden alabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Marketlerden 0 0 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Karaciğer temizliği için profeseör doktor ibrahim saraçoğlu beyfendinin maydanoz limın kürü var. Onu uygula 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaptım böbreğimi agritti Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsin Bâlâ Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Ağrı mı var nasıl oluyoki Yorumla
eflani7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Balıkesir de bir yer var sipariş ver gelsin ben öyle yapıyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Balıkesir olabilir yeri neresi orada tanıdım var teyit ettirip bakıp aldirabilirim Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kilosu bide , Balıkesirin Neresi bide organik tarla ürünü mü Yorumla Soran +1 yıl Abimle. konustururum ama kendim konuşmam Yorumla Soran +1 yıl burada yazsanız reklamınız olur aslında tanınmış yerde ise araştırma yaparım oda olur Yorumla eflani7878 +1 yıl Burası no yazınca sıkıntı yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Yok saolun abimle konuştum halledecem dedi Yorumla eflani7878 +1 yıl Sorun iyi günler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka gel verem ne kadar lazım şu anda 250 300 civarı 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Görmem lazim yeri ya da birini yollamam lazım teyit etmem lazım emin olmam. lazim takıntım var benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi bahçemizden memlun kalmaz isen para iadesi ederim sıkıntı soğuk sıkım diyenlere inanama yalan söylerler Yorumla Soran +1 yıl Yer neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nazilli kanka Yorumla Soran +1 yıl Aydın oda olabilir , tanıdığım var orada gelip görebilir mi yerinizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pazar günü göre bilirsiniz pazar günü yazarım sana Yorumla Soran +1 yıl Abim bilir şimdi sorayım onada Yorumla Soran +1 yıl Pazar günü niye yaziyosunuz şimdi yazın bende sorduraym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adayim şu anda pazar günü gelcez o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Abimi aradım söyledim şimdi nazilli diyen var Balıkesir diyen var diye dedi sen muhatap olma ben bulcam sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam o zaman sorun yeni hasat almasın gecensenin ürünü alsın dinlemiş olur Yorumla Soran +1 yıl A neden ki Yorumla Soran +1 yıl Yeni hasat daha iyi değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinlemiş ortalama 6 ayın üzerinde dinlemiş yağ daha iyidir benim görüşüm o şekilde biz bile gecensenin yağını kullanıyorsunuz bu sene hasat olacak yağı seneye kullancaz Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkür ederim söylerim ben , şifa niyetine bide salatalar için alcaz soğuk sıkım alaym dimi Yorumla Soran +1 yıl Balıkesire gitmek nasip oldu sırada adana ve aydın var inşallah oralarida göreceğiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soguk sıkım diyen kişiler yalan söyler fabrikalar %95 sıcak sıkkim olur fiyatı yükseltmek için o şekilde söylüyorlar genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Insallah şifa bulursunuz inşallah gidersiniz nazilli gelirseniz perşembe günü pazari oluyor hakkı tereyağ alın Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Madame coco satılan tencereler çok iyi kanka 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ar Yıldız düşünüyorum şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oraya da bak ürünleri çok iyi bence Yorumla Soran +1 yıl Maraş tann getirticem tanıdık oda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toplama gibi herseyi topluyorsun helal len Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya ne toplaması bedava almıyorum bilen kişiden alıyorum bu aldığım abi bizim aile dostudur fabrikadan göndericek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi anlamada söyledim hemen kötüye çekme Yorumla Soran +1 yıl Aldığım şeylerden pişman olmaktan nefret ederim. emeğim le helalimle alıyorum herşeyi mi haram para geçmez bizim evde. Olcaksa iyisi olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal len gayet güzel düşünce Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Zeytin bahçesi olanlarla konuşmalısın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum Yorumla Haaneke +1 yıl Onlar katıksız saf yağ çektirirler kendilerine, başka nerden alırsan hangi marka alırsan al katkılıdır Yorumla Soran +1 yıl Karaciğer temizliği için saf zeytinyağı almam lazım da araştırma yapıyorum Yorumla Haaneke +1 yıl Tamam zeytin bahçesi olan insanlarla konuşmalısın, biraz samimiyetin çözemeyeceği sorun yok. Direkt para teklif etmemelisin Yorumla Soran +1 yıl Yok asla öyle bişey mümkün değildir. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bilgi verebilirim, hangi ildesiniz? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İl önemli değil çevremiz geniş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kilosu 200 tl, en aşağı 4 tane 5 kg luk pet şişelerde kabul ederseniz yollarız Yorumla Soran +1 yıl Çok ucuz değil mi emin olmadığım. yerden almamda hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zeytin ağaçları var, üreticisinden direkt alım yapıyorum, uzun zamandırda alım yaptığım için uygun alıyorum. ayrıca yeni mahsul yeni sıkım yani Yorumla Soran +1 yıl İl neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl milas/bodrum Yorumla Soran +1 yıl İşte direk yeri görmek isterim ona göre bı bin liralık alırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl araştır baklalım sen biraz daha... gördüğün yerden alırsın... Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın bu benim her zamanki halim görmeden alamıyorum bı kahve için bile kaç saat yol gdiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi ki sizin tercihiniz, elimde şu an 5 kg var hazırda yeni sıkım ürün. Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Marketten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Marketlerden
Karaciğer temizliği için profeseör doktor ibrahim saraçoğlu beyfendinin maydanoz limın kürü var. Onu uygula
Yaptım böbreğimi agritti
Geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsin Bâlâ
İnşallah
Ağrı mı var nasıl oluyoki
Balıkesir de bir yer var sipariş ver gelsin ben öyle yapıyorum
Balıkesir olabilir yeri neresi orada tanıdım var teyit ettirip bakıp aldirabilirim
Ne kadar kilosu bide , Balıkesirin Neresi bide organik tarla ürünü mü
Abimle. konustururum ama kendim konuşmam
burada yazsanız reklamınız olur aslında tanınmış yerde ise araştırma yaparım oda olur
Burası no yazınca sıkıntı yapıyor
Yok saolun abimle konuştum halledecem dedi
Sorun iyi günler
Kanka gel verem ne kadar lazım şu anda 250 300 civarı
Görmem lazim yeri ya da birini yollamam lazım teyit etmem lazım emin olmam. lazim takıntım var benim
Kendi bahçemizden memlun kalmaz isen para iadesi ederim sıkıntı soğuk sıkım diyenlere inanama yalan söylerler
Yer neresi
Nazilli kanka
Aydın oda olabilir , tanıdığım var orada gelip görebilir mi yerinizi
Pazar günü göre bilirsiniz pazar günü yazarım sana
Abim bilir şimdi sorayım onada
Pazar günü niye yaziyosunuz şimdi yazın bende sorduraym
Adayim şu anda pazar günü gelcez o yüzden
Abimi aradım söyledim şimdi nazilli diyen var Balıkesir diyen var diye dedi sen muhatap olma ben bulcam sana
Tamam o zaman sorun yeni hasat almasın gecensenin ürünü alsın dinlemiş olur
A neden ki
Yeni hasat daha iyi değil mi
Dinlemiş ortalama 6 ayın üzerinde dinlemiş yağ daha iyidir benim görüşüm o şekilde biz bile gecensenin yağını kullanıyorsunuz bu sene hasat olacak yağı seneye kullancaz
Ya teşekkür ederim söylerim ben , şifa niyetine bide salatalar için alcaz soğuk sıkım alaym dimi
Balıkesire gitmek nasip oldu sırada adana ve aydın var inşallah oralarida göreceğiz
Soguk sıkım diyen kişiler yalan söyler fabrikalar %95 sıcak sıkkim olur fiyatı yükseltmek için o şekilde söylüyorlar genelde
Insallah şifa bulursunuz inşallah gidersiniz nazilli gelirseniz perşembe günü pazari oluyor hakkı tereyağ alın
İnşallah teşekkür ederim
Madame coco satılan tencereler çok iyi kanka 😅
Ar Yıldız düşünüyorum şu an
Oraya da bak ürünleri çok iyi bence
Maraş tann getirticem tanıdık oda
Toplama gibi herseyi topluyorsun helal len
Hayır ya ne toplaması bedava almıyorum bilen kişiden alıyorum bu aldığım abi bizim aile dostudur fabrikadan göndericek
İyi anlamada söyledim hemen kötüye çekme
Aldığım şeylerden pişman olmaktan nefret ederim. emeğim le helalimle alıyorum herşeyi mi haram para geçmez bizim evde. Olcaksa iyisi olsun
Helal len gayet güzel düşünce
Zeytin bahçesi olanlarla konuşmalısın
Tanımıyorum
Onlar katıksız saf yağ çektirirler kendilerine, başka nerden alırsan hangi marka alırsan al katkılıdır
Karaciğer temizliği için saf zeytinyağı almam lazım da araştırma yapıyorum
Tamam zeytin bahçesi olan insanlarla konuşmalısın, biraz samimiyetin çözemeyeceği sorun yok. Direkt para teklif etmemelisin
Yok asla öyle bişey mümkün değildir.
bilgi verebilirim, hangi ildesiniz?
İl önemli değil çevremiz geniş
kilosu 200 tl, en aşağı 4 tane 5 kg luk pet şişelerde kabul ederseniz yollarız
Çok ucuz değil mi emin olmadığım. yerden almamda hani
zeytin ağaçları var, üreticisinden direkt alım yapıyorum, uzun zamandırda alım yaptığım için uygun alıyorum. ayrıca yeni mahsul yeni sıkım yani
İl neresi
milas/bodrum
İşte direk yeri görmek isterim ona göre bı bin liralık alırdım
araştır baklalım sen biraz daha... gördüğün yerden alırsın...
Kusura bakmayın bu benim her zamanki halim görmeden alamıyorum bı kahve için bile kaç saat yol gdiyorum
tabi ki sizin tercihiniz, elimde şu an 5 kg var hazırda yeni sıkım ürün.
Marketten
Fabrikasından