Yeme & İçme Uzun zamandır yemek isteyip fırsat bulamadığın yiyecek hangisi? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hadi bugün kendine torpil yap. Siparişi ver gitsin. En yakın Çin lokantası nerde? 😂 Uzun zamandır yemek isteyip fırsat bulamadığın yiyecek hangisi? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sushi denemek istiyorum ölmeden önce :D 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çiy köfte evde vardi ilk kez yiyicektim ama benimkini de yemişler 🥲 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Vay hainler Yorumla isabella181919 +1 yıl Evet aç.. çocuklari Yorumla
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% +1 yıl Suşi istiyorum ama benimle yemek isteyen yok😅 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Öyle birini bulursan tut kaçırma. Ah bi deneseler çok sevecekler de işte, daha o aşamaya gelemedik. Duyan ben çiğ balık yemem diyor kaçıyor 😂 Yorumla Ikae_ +1 yıl İlk başta ben de öyleydim ama bir kere deneyince hoşuma gitti😅 Yorumla
skiPskiPaW Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok öyle bi yemek 😱😲🦶🏿👂🤽🏻♀️💤💩👃💅🧛♀️🤽🏻♀️☃️🛐😔🥺⛹🏻♀️🦠🏌🏻♀️🧗♀️🤱🌀🌪️🦠🖕👣🤢🦷🖕🤽♀️ 2 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kumpir. Canım acayip çekiyor. Talasa gidip yemek lazım. 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sushi yerine ceviche daha güzel. Sushi ne öyle lapa pirinc... hic sevmen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karides ve yengeçi denemek istiyorum ama güzel restoran olmadığı için beklemedeyim 1 0 Yorumla
ahmet918 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Yiyecek değilde süt doktor yasakladı zararlı oldugu icin 1 2 Yorumla Nurholmes_ +1 yıl Neden Yorumla ahmet918 +1 yıl Kolestrol var bende ayrıca alerjim varmış bunca yıldır umursamadım ama artık içersem hastanelik olurum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sushi denemek istiyorum ölmeden önce :D
Çiy köfte evde vardi ilk kez yiyicektim ama benimkini de yemişler 🥲
Vay hainler
Evet aç.. çocuklari
Suşi istiyorum ama benimle yemek isteyen yok😅
Öyle birini bulursan tut kaçırma. Ah bi deneseler çok sevecekler de işte, daha o aşamaya gelemedik. Duyan ben çiğ balık yemem diyor kaçıyor 😂
İlk başta ben de öyleydim ama bir kere deneyince hoşuma gitti😅
Yok öyle bi yemek 😱😲🦶🏿👂🤽🏻♀️💤💩👃💅🧛♀️🤽🏻♀️☃️🛐😔🥺⛹🏻♀️🦠🏌🏻♀️🧗♀️🤱🌀🌪️🦠🖕👣🤢🦷🖕🤽♀️
Kumpir. Canım acayip çekiyor. Talasa gidip yemek lazım.
Sushi yerine ceviche daha güzel. Sushi ne öyle lapa pirinc... hic sevmen
Karides ve yengeçi denemek istiyorum ama güzel restoran olmadığı için beklemedeyim
Yiyecek değilde süt doktor yasakladı zararlı oldugu icin
Neden
Kolestrol var bende ayrıca alerjim varmış bunca yıldır umursamadım ama artık içersem hastanelik olurum
Kokoreç denemek istiyorum
İskender
Bi denk gelip yiyemedim
Mezgit tava
Suşi
Takoyaki, onigiri
Baklava
Tost 🤣🤣🤣
Keşkek