Yeme & İçme En çok tercih ettiğiniz sokak lezzeti hangisi🤩? kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Döner Kokoreç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok tercih ettiğiniz sokak lezzeti hangisi🤩? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. En çok döner tercih ediyorum. Kokoreçe önyargım var. 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. sokak lezzetlerini mümkün olduğunca tüketmiyorum en son döner yemişimdir 1 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Döner fakat sokaktan değil, online sipariş yoluyla yiyorum 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Döneri tercih ederim de 1 yıldan fazladır yemiyorum sokaktan. :D 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kokoreç Kokoreç İstanbul Usullü mü yoksa İzmir Usullü mü? 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Sokak yemekleri büyük risk içerir... çoğunun denetimi de yok, kızarmış patates dışında yenmese bile olur 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 314 cevap paylaştı. Dönerse benim dönmezse hiçbir zaman benim olmamış dır 😃 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Şırdan kokoreç mumbar söğüş tavuk pilav ohoo 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 418 cevap paylaştı. Döner tabii ki 1 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Klozette yemek yemiyorsan kokoreç de yeme 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tüketmiyorum sokaktan bir şey. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kokoreç çıtır çıtır acili 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. hıcbırı 2 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kokoreç 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Döner daha çok 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. döner çok severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
En çok döner tercih ediyorum. Kokoreçe önyargım var.
sokak lezzetlerini mümkün olduğunca tüketmiyorum en son döner yemişimdir
Döner fakat sokaktan değil, online sipariş yoluyla yiyorum
Döneri tercih ederim de 1 yıldan fazladır yemiyorum sokaktan. :D
Kokoreç
Kokoreç İstanbul Usullü mü yoksa İzmir Usullü mü?
Sokak yemekleri büyük risk içerir... çoğunun denetimi de yok, kızarmış patates dışında yenmese bile olur
Dönerse benim dönmezse hiçbir zaman benim olmamış dır 😃
Şırdan kokoreç mumbar söğüş tavuk pilav ohoo
Döner tabii ki
Tablada satılan her şey olabilir.
Klozette yemek yemiyorsan kokoreç de yeme
Kokoreç fakat her yerde değil.
Tüketmiyorum sokaktan bir şey.
döner ayran kırmızı çizgim
Kokoreç çıtır çıtır acili
hıcbırı
Döner seviyorum
kokoreç tabii