Yeme & İçme En sevdiğiniz sokak lezzeti nelerdir 🦪🥟🍢🌯? bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🦪Midye ve kumpir En sevdiğiniz sokak lezzeti nelerdir 🦪🥟🍢🌯? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Islak hamburger 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Normalde Tavuk dönerdi.. Şimdi ise tulumba tatlısı kaldı galiba. :D 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 961 cevap paylaştı. Kokoreç, midye, kelle söğüş 🤔 şimdilik aklıma gelenler bunlar 1 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Şırdan sokak lezzetine girer mi bilmiyorum ama 1- Şırdan 2- Kokoreç3- Midye 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tavuk döner çok severim bide dondurma 1 1 Yorumla bluebolviy +1 yıl bende Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Kestane 2 2 Yorumla zsrndr +1 yıl Ama sokak lezzeti sayılmaz kumpirler değiştiriyorum Yorumla bluebolviy +1 yıl lezzetli Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangisini sayayım ki hepsi 🤩🤩🤩🤩🤩 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Midye 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. midye dolma kesinlilke. 1 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Halka tatlı 1 2 Yorumla bluebolviy +1 yıl Favorim Yorumla ModernScientist +1 yıl Ama şekere gelen büyük zamlardan sonra nerdeyse her yer glikoz şurubu kullanıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Takoyaki 1 2 Yorumla bluebolviy +1 yıl o ne ilk defa duydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahtapot köftesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Islak hamburger
Normalde Tavuk dönerdi.. Şimdi ise tulumba tatlısı kaldı galiba. :D
Kokoreç, midye, kelle söğüş 🤔 şimdilik aklıma gelenler bunlar
Şırdan sokak lezzetine girer mi bilmiyorum ama
1- Şırdan
2- Kokoreç
3- Midye
Tavuk döner ve köfte ekmek 😋👌🏽
Tavuk döner çok severim bide dondurma
bende
Kestane
Ama sokak lezzeti sayılmaz kumpirler değiştiriyorum
lezzetli
Hangisini sayayım ki hepsi 🤩🤩🤩🤩🤩
Midye
Tavuk dürüm yanında acı biber
Dürüm lahmacun kofte ekmek
Kokooorrreeeçççççç midyeeeeee
midye dolma kesinlilke.
Haslanmis gern tasagi
Halka tatlı
Favorim
Ama şekere gelen büyük zamlardan sonra nerdeyse her yer glikoz şurubu kullanıyor
Takoyaki
o ne ilk defa duydum
Ahtapot köftesi
Midye iyidir
Tantuni
Midye
Tantunny
Midye
Uykuluk
Balık ekmek
Palaçinka
Kumpir, midye.