Yeme & İçme 12 gü Tatlı krizin tuttuğunda ilk aklına gelen tatlı hangisi? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Ve mutlu son 🤤 Tatlı krizin tuttuğunda ilk aklına gelen tatlı hangisi? Cevapla 46 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 12 gü Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Az önce profiterollü pasta yedim. Tatlı krizim tuttu o vardı😅 1 1 Yorumla lotus-patra 12 gü Afiyet olsun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 12 gü Yeme & İçme konusunda 26,6b cevap paylaştı. Triliçe tatlısı geliyor tabi ki de 😋 enm sevdğim tatlı. ama her zaman bulamıyorum. bu yüzden de canım tatlı çekince bitter yerim. afiyet olsunn 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% 12 gü Bu ara tatlılarla aram iyi değil... Bir kaşık ya da çatal o da sırf bakmış olmak için tadına... 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 98% 12 gü Pasta, profiteröl, spangle, akışkan kek, akan pasta falan falan 🤤 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 46 12 gü Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor. Şekerli olması yeterli.. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 25 12 gü Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. Benim tatlıyla pek aram yok krizim yok 10 yılda yemesem aramam 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 12 gü Tatlı krizi mi? O ne ki? 🤷🏻♀️ 1 4 Yorumla lotus-patra 12 gü Off Perla az kalsın hastanelik olacaktım öyle bir kriz yani 😂😂Şimdi mutluyum 😂 Yorumla perlamare 12 gü Mutlu olmana çok sevindim ama empati yapamıyorum. Hiç böyle bir isteğim, krizim olmadı 😂Çok geçmiş olsun, büyük badire atlatmissin 😂 Yorumla lotus-patra 12 gü 😅😂 teşekkürler Yorumla perlamare 12 gü Rica ederim , ne demek? Bir daha krize girmemen dileğiyle 🙏 Yorumla
Keskin58 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 12 gü Ben çok ayırt etmeyi sevmem hepsinin yeri ayrı bende her tatlıyı ayrı severim 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 11 gü Yeme & İçme konusunda 454 cevap paylaştı. Nutella veya dondurma 🍧 Kaşık kaşık 🥄 tüketiyorum. 😁 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 11 gü Yeme & İçme konusunda 950 cevap paylaştı. Soğuk baklava ve sütleç severim... 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 12 gü Yeme & İçme konusunda 599 cevap paylaştı. Profiterol krizi keyfe çevirir 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 32 , eic 95% 12 gü Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Puding künefe baklava. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 38 12 gü Yeme & İçme konusunda 4,9b cevap paylaştı. hiç şu olsun dediğim olmadı 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 38 12 gü Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. Bundan ben de istiyorum 1 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 12 gü Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dondurma 2 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 12 gü Yeme & İçme konusunda 617 cevap paylaştı. Dondurma. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Az önce profiterollü pasta yedim. Tatlı krizim tuttu o vardı😅
Afiyet olsun
Triliçe tatlısı geliyor tabi ki de 😋 enm sevdğim tatlı. ama her zaman bulamıyorum. bu yüzden de canım tatlı çekince bitter yerim. afiyet olsunn
Bu ara tatlılarla aram iyi değil... Bir kaşık ya da çatal o da sırf bakmış olmak için tadına...
Pasta, profiteröl, spangle, akışkan kek, akan pasta falan falan 🤤
Benim için fark etmiyor. Şekerli olması yeterli..
Benim tatlıyla pek aram yok krizim yok 10 yılda yemesem aramam
Tatlı krizi mi? O ne ki? 🤷🏻♀️
Off Perla az kalsın hastanelik olacaktım öyle bir kriz yani 😂😂
Şimdi mutluyum 😂
Mutlu olmana çok sevindim ama empati yapamıyorum. Hiç böyle bir isteğim, krizim olmadı 😂
Çok geçmiş olsun, büyük badire atlatmissin 😂
😅😂 teşekkürler
Rica ederim , ne demek? Bir daha krize girmemen dileğiyle 🙏
Ben çok ayırt etmeyi sevmem hepsinin yeri ayrı bende her tatlıyı ayrı severim
Nutella veya dondurma 🍧
Kaşık kaşık 🥄 tüketiyorum. 😁
Soğuk baklava ve sütleç severim...
Soğuk baklava veya büyük tulumba tatlısı
Profiterol krizi keyfe çevirir
Puding künefe baklava.
hiç şu olsun dediğim olmadı
Kocakarı tatlısı🤣