Yeme & İçme Aşk mı, uyku mu yoksa çiğ köfte mi? seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence önce çiğ köfte sonra uyku yemişim aşkını Güncellemeler+1 yıl Çiğköfteyi seçenler kazanmıştırr yupiiiii Aşk mı, uyku mu yoksa çiğ köfte mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aşk tabi ki de.. aşk varken hiç bir şeyin önemi yok benim için 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çiğ köfte herzaman bulunur uyku herzaman olur ama aşk kolay bulunmaz bu yüzden ben aşk diyorum ,😄 2 2 Yorumla seda188 +1 yıl Doğru aslında ahsdha tamam ikna oldum Yorumla fesfs +1 yıl 💋💋 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tabisi çiğköfte ve uyku aşk bir seçenek bile olamaz bunların yanında xkdkdk 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Soruyu görünce ilk çiğ köfteyi okudum öyle söyliyim hvgfc 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aşk tabiki çünkü aşkı istesen de bulamıyorsun aşkı buldukran sonra da uyku derdim ama aşkla birlikte 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şu an çiğköfteden daha önemli yiyecekler var. Döner gibi 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uyku ve çiğ köfteye zaten sahibim 😅 aşk olsun cevabım 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Urfalıyım ben ezelden beri urfalıyam fjdjd 1 10 Yorumla seda188 +1 yıl Ahahah Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Kalbim çıt oldu sana Yorumla seda188 +1 yıl Neden kiii Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Dm kutuna bakmıyorsun Yorumla seda188 +1 yıl Nediceğemi bilemedim.♡ Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Oo düşündüğüm kadar zeki değilmişsin Yorumla seda188 +1 yıl Zaten çok zekiyim demedim ki ahssahgs Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Belki bana dans öğretirsin demiştim Yorumla seda188 +1 yıl Ahahha ya nasıl öğretim ki Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bilmem orasınındüşğn işte Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Küfteküfteçiğküfte😅😅😅 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Çiğ köfte severim saat fark etmez yerim 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. aşk ile beraber uyku 0 2 Yorumla seda188 +1 yıl Kötü bir karışım Yorumla muraterenist43 +1 yıl neden kisarılıp masumca uyku Yorumla
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 78% +1 yıl Neden bunlardan birini secim yapiyoruz? 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çiğ köfte ama acısız 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Çiğ köfte 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uykuyu hiç birisine değişmem.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çiğ köfte tabii ki. 1 0 Yorumla
efe__06 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl 1-Uyku 2-Aşk 3- Yemek 0 5 Yorumla seda188 +1 yıl Babannenlere gidip sarma yedinmi totoş Yorumla efe__06 +1 yıl Babaannem bizdeydi yapıyordu yedim tabikide dayanamadımda totoş derken Yorumla seda188 +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla efe__06 +1 yıl Sağol yabik Yorumla seda188 +1 yıl Aaaa yabik ne Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 609 cevap paylaştı. Aşk ve uyku. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Uyku 😂😂 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 982 cevap paylaştı. Uyku 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. 3 de tabiki 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. aşk tabiki 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hamburger 0 2 Yorumla seda188 +1 yıl Kızacaktım ama hamburgerin hatrına kızmicam Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Yanına da patates Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. uyku.. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. para :D 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Uyku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşk tabi ki de.. aşk varken hiç bir şeyin önemi yok benim için
Çiğ köfte herzaman bulunur uyku herzaman olur ama aşk kolay bulunmaz bu yüzden ben aşk diyorum ,😄
Doğru aslında
ahsdha tamam ikna oldum
💋💋
Tabisi çiğköfte ve uyku aşk bir seçenek bile olamaz bunların yanında xkdkdk
Soruyu görünce ilk çiğ köfteyi okudum öyle söyliyim hvgfc
Aşk tabiki çünkü aşkı istesen de bulamıyorsun aşkı buldukran sonra da uyku derdim ama aşkla birlikte
Çiğ köfte uyku. Aşk gerekli değil
Şu an çiğköfteden daha önemli yiyecekler var. Döner gibi
Uyku ve çiğ köfteye zaten sahibim 😅 aşk olsun cevabım
Urfalıyım ben ezelden beri urfalıyam fjdjd
Ahahah
Kalbim çıt oldu sana
Neden kiii
Dm kutuna bakmıyorsun
Nediceğemi bilemedim.♡
Oo düşündüğüm kadar zeki değilmişsin
Zaten çok zekiyim demedim ki ahssahgs
Belki bana dans öğretirsin demiştim
Ahahha ya nasıl öğretim ki
Bilmem orasınındüşğn işte
Küfteküfteçiğküfte😅😅😅
Şu an çiğ köfte çok iyi gelirdi.
Çiğ köfte severim saat fark etmez yerim
aşk ve uykuyu alabilirim. çiğ köfte kalsın :)
aşk ile beraber uyku
Kötü bir karışım
neden ki
sarılıp masumca uyku
Neden bunlardan birini secim yapiyoruz?
Uyurken çiğ köfte yiyebiliyoz mu
Bugün canım aşk çekiyor
çiğ köfte
Çiğ köfte ama acısız
Çiğ köfte 😍
Çiğ olur
Çiğ köfte