Yeme & İçme Bulgur pilavı mı, pirinç pilavı mı seversiniz? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor 😋Aslında ikisinide severim ama bulguru bir tık fazla severim Bulgur pilavı mı, pirinç pilavı mı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Her ikisinide çok severim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Bulgur pilavı daha çok seviyorum ben.. tadı daha güzel. özellikle de bol salçalı olacak.. afiyet olsun 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bulgur pilavı daha sağlıklı ve ben en çok bulgur pilavı şeviyoyum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bulgur pilavını yeşil mercimekli daha çok severim (tokat usulü 😄). Salata ile harika gidiyor bee. 1 5 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Evdesin yaptırırsın 😀 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Herkes beceremiyor Tokatlı yapması lazım 😂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tamam la onuda ben yaparım 😀 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Yapacan tabii işin ne 🤣 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ahahahah. Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl firik kanka firik firik yememiş olan pilav yedim demesin 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Denemek lazım Yorumla DigitalRuh +1 yıl mutlaka Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İkisi de harika oluyor özellikle tereyağlı bulgur pilavı sirkeli çoban salata ile mmm mis gibi olur gerçi pirinç pilavı da öyle 😋 1 0 Yorumla
zihinselsancı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bulgur kesinlikle, fakat salçalı salcasiz yemem sjns 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bulgur pilavını çok severim çokta güzel yaptığımı söylerler 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisi de iyidir tavuklu pirinç pilavı ve salçalı bulgur pilavı favorim 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Pirinç pilavını sade bulgur pilavını sebzeli severim. 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 422 cevap paylaştı. çok zor soru ya ama bir tık pirinç pilavı daha fazla severim o da 51-49dur yani 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Domatesli bulgur pilavı yanına tavuk döner alıyorum çok güzel oluyor 😋 1 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Pirinç pilavı sade yiyemem bulguru yerim Pirinç pilavı tıkıyor başka yemek yiyemiyorum O yüzden bulgur 1 0 Yorumla
asades Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pirinç üstüne kara biber sade ise yoksa nohutlu tavuklu da turşu ile iyi gider. 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Bulgur pilavı severim hem tereyağlı hem salçalı 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Pirinç pilavı. 1 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl bulgur cengizhan bile ordularına bulgur pilavı yedirirmiş.. bu sayede cihan imparatorluğu kurmuş 1 0 Yorumla
abdurahman0245 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bulguru ustası yapacak. Yanında mis gibi bir kuru ohhh 1 0 Yorumla
SelinHijab Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Pirinç ya ama sürekli değil arada bulgur pilavı da yemek gerekli sıkılır insan 1 0 Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 574 cevap paylaştı. Pirinç pilavını daha çok severim. 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Pirinç pilavını daha çok severim 1 0 Yorumla
seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Pirinç pilav. Bulgur pilavını pek sevmem ♡. 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pirinç 1 6 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Uzun zamandır göremedim sanki Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Buralardayım denk gelemedik sanırım Sende denk gelmedin🙏🏼 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Olabilir 😊 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İyisindir umarım her şey yolunda mı 🙂 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl İyiyim 😊 her şey Yolunda olursa sıkılır insan bazen olmaması gerekir Yorumla Tendenönceruh +1 yıl E yani çokta polyanna olmamalıyız haklısın🙂 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Pirinç 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Pirinç 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. bulgur pilavı 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pirinç pilavı 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bılgur 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Pirinç. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. pirinç pilavına bahse bıle girerim 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. pirinç pilavı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Her ikisinide çok severim gadası
Bulgur pilavı daha çok seviyorum ben.. tadı daha güzel. özellikle de bol salçalı olacak.. afiyet olsun
Bulgur pilavı daha sağlıklı ve ben en çok bulgur pilavı şeviyoyum
Bulgur pilavını yeşil mercimekli daha çok severim (tokat usulü 😄). Salata ile harika gidiyor bee.
Evdesin yaptırırsın 😀
Herkes beceremiyor Tokatlı yapması lazım 😂
Tamam la onuda ben yaparım 😀
Yapacan tabii işin ne 🤣
Ahahahah.
firik kanka firik firik yememiş olan pilav yedim demesin
Denemek lazım
mutlaka
İkisi de harika oluyor özellikle tereyağlı bulgur pilavı sirkeli çoban salata ile mmm mis gibi olur gerçi pirinç pilavı da öyle 😋
Bulgur kesinlikle, fakat salçalı salcasiz yemem sjns
Bulgur pilavını çok severim çokta güzel yaptığımı söylerler
İkisi de iyidir tavuklu pirinç pilavı ve salçalı bulgur pilavı favorim
Pirinç pilavını sade bulgur pilavını sebzeli severim.
çok zor soru ya ama bir tık pirinç pilavı daha fazla severim o da 51-49dur yani
Domatesli bulgur pilavı yanına tavuk döner alıyorum çok güzel oluyor 😋
Pirinç pilavı sade yiyemem bulguru yerim
Pirinç pilavı tıkıyor başka yemek yiyemiyorum
O yüzden bulgur
Pirinç üstüne kara biber sade ise yoksa nohutlu tavuklu da turşu ile iyi gider.
Bulgur pilavı severim hem tereyağlı hem salçalı
Pirinç pilavı.
bulgur cengizhan bile ordularına bulgur pilavı yedirirmiş.. bu sayede cihan imparatorluğu kurmuş
Bulguru ustası yapacak. Yanında mis gibi bir kuru ohhh
Pirinç ya ama sürekli değil arada bulgur pilavı da yemek gerekli sıkılır insan
Tabiki bulgur
Pirinç pilavını daha çok severim.
Pirinç pilavını daha çok severim
Pirinç pilav. Bulgur pilavını pek sevmem ♡.
Pirinç daha güzel bence.
Pirinç
Uzun zamandır göremedim sanki
Buralardayım denk gelemedik sanırım
Sende denk gelmedin🙏🏼
Olabilir 😊
İyisindir umarım her şey yolunda mı 🙂
İyiyim 😊 her şey Yolunda olursa sıkılır insan bazen olmaması gerekir
E yani çokta polyanna olmamalıyız haklısın🙂
Pirinç tercihim.
Pirinç
Pirinc