Yeme & İçme Kumpir mi İnegöl Köfte mi Tercihiniz Hangisi? coffeelover9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kumpir Tabiiki de 💓🥔 İnegöl Köfte Tabiiki de 💓🍡 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kumpir mi İnegöl Köfte mi Tercihiniz Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisi farkli seyler kumpir mi pizza mi desen olurdu kumpir tercih etmem öyle aramam da ama köfteye bayılırım diger yandan lahmacun kıymalı pide ve tantuni bunlari daha cok tercih ederim 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnegöl köfte tabi kumpir atıştırmalık benim içim 😄 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 3 tane köfteye bi ton para vermem.Kumpir iyidir 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. İnegöl köfte olsun 😋 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabi ki kumpir 1 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vejetaryen Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnegöl köfteAma kebap tercihim olurdu 😂 2 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Adana kebap olmaz mı 1 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Adanalı mısın Yorumla Adanus0101 +1 yıl evet :) Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Hamgisinin ynında sen olucakson 0 18 Yorumla coffeelover9 +1 yıl ? Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Anladım o zaman hiçbiri Yorumla coffeelover9 +1 yıl Peki Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Kokoreç ısmarlayabilirim snaa Yorumla coffeelover9 +1 yıl Hayatımda hiç yemedim ama denemek isterim Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Kokoreç yemedimmi anna sen nerenin papatyasısın Yorumla coffeelover9 +1 yıl Ankara Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Midyeci ahmete hiç gitmedinmii Yorumla coffeelover9 +1 yıl Midye yedim ama gitmedim Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Oranın kokoreçi güzel ilkini orada vermeni tavsiye ederim, sen anlaralıysan kesin uzunsundur Yorumla coffeelover9 +1 yıl Yok minyonum Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ben Ankara'ya bi kaç kez geldim minyon hiç görmedim herkes uzundu Yorumla coffeelover9 +1 yıl Sen nerede yaşıyon Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ben mersinde yaşıyorum eminim gelmişsindir Yorumla coffeelover9 +1 yıl Yok gelmedim Yorumla coffeelover9 +1 yıl Ama tantunisi meşhurmuş Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Sana benden invite o zaman Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Gelirsem sözüm olsun Yorumla
Sancak31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Lahmacun 1 4 Yorumla coffeelover9 +1 yıl O da iyi Sancak31 +1 yıl Evet bol sarımsak ve soğan li coffeelover9 +1 yıl Ne yaptın ya canım çekti Sancak31 +1 yıl Gellllll
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kofte 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. köfte tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İkisi farkli seyler kumpir mi pizza mi desen olurdu kumpir tercih etmem öyle aramam da ama köfteye bayılırım diger yandan lahmacun kıymalı pide ve tantuni bunlari daha cok tercih ederim
İnegöl köfte tabi kumpir atıştırmalık benim içim 😄
3 tane köfteye bi ton para vermem.
Kumpir iyidir
İnegöl köfte olsun 😋
Tabi ki kumpir
Neli
Vejetaryen
İnegöl köfte
Ama kebap tercihim olurdu 😂
Kumpir bayiyor bi yerden sonra ya
Adana kebap olmaz mı
Adanalı mısın
evet :)
Hamgisinin ynında sen olucakson
?
Anladım o zaman hiçbiri
Peki
Kokoreç ısmarlayabilirim snaa
Hayatımda hiç yemedim ama denemek isterim
Kokoreç yemedimmi anna sen nerenin papatyasısın
Ankara
Midyeci ahmete hiç gitmedinmii
Midye yedim ama gitmedim
Oranın kokoreçi güzel ilkini orada vermeni tavsiye ederim, sen anlaralıysan kesin uzunsundur
Yok minyonum
Ben Ankara'ya bi kaç kez geldim minyon hiç görmedim herkes uzundu
Sen nerede yaşıyon
Ben mersinde yaşıyorum eminim gelmişsindir
Yok gelmedim
Ama tantunisi meşhurmuş
Sana benden invite o zaman
Gelirsem sözüm olsun
Lahmacun
O da iyi
Evet bol sarımsak ve soğan li
Ne yaptın ya canım çekti