Yeme & İçme Tarçınlı zencefilli kurabiye önerir misiniz? Dark_shadow Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi güzel? Nerede satılıyor? Hangi markayı önerirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Tarif istemiyorum satılanlardan hangisi güzel? Tarçınlı zencefilli kurabiye önerir misiniz? Cevapla Marka Soruları Satış Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl File markette var harrastı galiba markanın ismi geçenlerde yedik güzeldi 1 1 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Teşekkürler ben de onu denedim Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Harras ve humm marka güzel başka denemedim, kendim yapıyorum genelde 2 5 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Humm gördümde denemedim zencefil tarçın tadı var mı? Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ben de yapıyorum güzel oluyor Yorumla fesfs +1 yıl Yani güzel, ama harras daha baskın tadi Yorumla Dark_shadow +1 yıl Harrası denedim beğendim ben de teşekkürler Yorumla fesfs +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öğrenirsen bana da söyle. 1 3 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Denediklerimden Filede satılan Harras markalı güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Dark_shadow +1 yıl Rica ederim Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. tarif mi istedın acaba? 0 1 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hayır tarif değil satılanlardan öneri istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
File markette var harrastı galiba markanın ismi geçenlerde yedik güzeldi
Teşekkürler ben de onu denedim
Harras ve humm marka güzel başka denemedim, kendim yapıyorum genelde
Humm gördümde denemedim zencefil tarçın tadı var mı?
Ben de yapıyorum güzel oluyor
Yani güzel, ama harras daha baskın tadi
Harrası denedim beğendim ben de teşekkürler
Rica ederim
Öğrenirsen bana da söyle.
Denediklerimden Filede satılan Harras markalı güzel
Teşekkürler
Rica ederim
tarif mi istedın acaba?
Hayır tarif değil satılanlardan öneri istedim