Kıyamet kopsa şu yemeği beğenemem, beğenemiyorum Allah affetsin 😳yiyenlere afiyet olsun ben kaçayım💃

Kıyamet kopsa şu yemeği beğenemem, beğenemiyorum Allah affetsin 😳yiyenlere afiyet olsun ben kaçayım💃

Kereviz yemeğine ısınamadım bir türlü. Kokusu bile bana itici geliyor, ne kadar limon sıkarsan sık o baskın tadı gitmiyor. Ha çorbasını falan denedim, yine aynı. Ama seveni çok, özellikle zeytinyağlısını bayıla bayıla yiyenler var. Her şey herkese göre değil işte. Sen de öyle bir yemek biliyorsundur mutlaka. Herkesin bir nefret ettiği şey vardır.
Cevap
9Cevap
Kırmızı et balık mantar asla yemem
Bende diyorum ki bu kadın beni nasıl bu kadar iyi anlıyor e işte kanımızda kırmızı et ve balıklar dolaşmiyo ondan kan kanı cekiyo ben de yemiyorum
Dna mız aynı işlenmiş demek ki 😂😂
Evet 😂🙈
Evet var sakatat yemeklerini hiç sevmem..
O ne yemeği ya?
Ben ıspanak sevmiyorum hiç.
İşkembe dolması 🤢
Pırasa bamye taze fasulye karnabahar yumurtalı patates soğanlı yumurta yumurtalı ıspanak mercimek çorbası yoğurt çorbası bulgur lahana sarması
Brüksel lahanası var. Normal lahana yemeğini yerim ama brüksel lahanası cıks. Kıyış kıyış oluyor Allah affetsin
Izgara kalamar asla sevmem. Bir de kırımızı et ürünleri.
Midye benimkide 🤑🤑
Kendim yaptıysam kelle paçayı içemiyorum. Haricinde tadını beğenmediğim yemek yok sanırım.
Kabak, bamya, kereviz gibi yemekleri hiç beğenmiyorum.
Çok şükür öyle bir huyumuz yok. Taştan yumuşak helalinden ne gelirse önüme yok demem.
Her türlü sakatat, pırasa, kabak, koyun eti, lahana sarması, içli köfte
Bunu bı yesen bağımlısı olursun tadı okadar güzel ki😋😋😋
Lahana sarması, mantı ilk aklıma gelenler. 😄
Keşkek sevmem.
enginar brokoli ve bamya
Et yemekleri haricinde sevemiyorum
Bulgur bir de koyun eti
Lazanya.
Yani sevemiyorum.
Brokoli ve bamya bi de kabak😃🍀🗝️
Şırdan , patates kızartması , , pilav
Pırasa.. her türlü yemeği