Çok süper soru için teşekkür ederim @Esra_bayram
İlk buluşmada hangi yiyeceklerden kaçınılmalıdır?
Çok süper soru için teşekkür ederim @Esra_bayram
Merhaba,
Bence lahmacun hamburger ya da ağır kokulu ya da üstümüze dökülme ihtimali olan yiyecekler, Sarımsaklı veya soğanlı yiyeceklerden ve ayrıca spagetti sosu veya rosto dana eti gibi gömleğime sıçrayabilecek veya damlayabilecek sıvı içeren yiyeceklerden de olabilir.

#GeceMuhafızı
09 Kasım, 2023 Perşembe 12.58
Merhaba, abicim öncelikle tünaydınlar. Sana bu konuda tavsiyem 😊
- **Sulu ve sıvı içeriği yüksek yiyecekler** (sulu meyveler, çorba vb.): Sulu yiyecekler yemek esnasında garip durumlara yol açabilir. Örneğin, çorba içerken kaşığınızdan damlayabilir veya sulu meyveler yüzünüzü ıslatabilir.
- **Yemeği dağıtabilecek yiyecekler** (spagetti, karides vb.): Eldeğmeden yenilmesi zor olan yiyecekler rahatsız edici olabilir. Örneğin, spagetti yemek için çok fazla çaba sarf etmeniz veya karidesleri soymanız gerekebilir.
- **Pide, lahmacun ve kebap gibi yiyecekler**: Bu yiyecekler çok güzeldir, ancak ilk buluşmada ağzınızda farklı bir tat ve koku olmasını istemezsiniz. Bu yüzden bu tür yiyeceklerden uzak durun.
- **Soğanlı ve sarımsaklı yemekler**: Soğan ve sarımsak katılmış yiyecekler, ilk buluşmada yemememiz gereken kokulu yiyeceklerdir. Bu yiyecekler nefesinizi kötü etkileyebilir ve konuşurken karşınızdaki kişiyi rahatsız edebilir.
Bu yiyeceklerden uzak durması tavsiye ederim. Şimdi gelelim neyi yiyebileceğimize:
- **Hafif yiyecekler** (salata, sandviç, tost vb.): Hafif yiyecekler, sindirimi kolaylaştırır ve yemek sonrası kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar. Ayrıca, hafif yiyecekler yemek için çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmaz ve sohbet etmeye daha fazla vakit ayırabilirsiniz.
- **Tatlı yiyecekler** (kek, kurabiye, dondurma vb.): Tatlı yiyecekler, hem lezzetli hem de mutluluk vericidir. İlk buluşmada tatlı yiyecekler yemek, hem sizin hem de karşınızdaki kişinin ruh halini iyileştirebilir ve aranızda bir yakınlık oluşturabilir. Ancak, tatlı yiyecekler yemekten sonra dişlerinizi fırçalamayı unutmayın.
Bol şanslar dilerim abim. 😊
Yorumun için teşekkür
Rica
Aslında hamburger olabilir diye düşünüyorum ama diğerlerine katılıyorum.
Hamburger de yemesi bayağı zor olabilir
⭐⭐
İlk buluşma yemek yerine kahve tercih edilebilir jdjd sonraki zamanda yemek olabilir tanışma esnasında odaklanma olduğu için pek de rahat yenebilecek gibi durmuyor
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun
Kelle paça işkembe 😂😂
Seninle buluşursam olur
Koksun boş ver kansere karşı faydalı 😂
⭐⭐
Cevap
15Cevap
Aradaki samimiyete göre değişmekle birlikte ilk buluşmada yemek yenmesini doğru bulmam.
Belki de en doğrusu olacaktır
Aynen
Sarımsak içeren yiyeceklerden uzak durmak gerekir gadası
Teşekkürler
Kaşarlı bir şeyler yemekten ve spagettiden kaçınmak bence yeterli
Bence de
Sarımsaklı yiyecekler spagetti hamburger soslu yemekler
Evet haklısın yemesi bayağı zor olur
Samimiyet burada, bence çatal kaşık bıçak dizili kullanılan bir zorlama restaurant dışında olmak daha iyidir. Ben ilk aşkıma, hunharca yemek yerken vurulmuştum :)
Sonrada evlendin herhalde
İçinde Soğan ve sarımsak olan kokusu rahatsız edici yemeklerden , spagetti makarnadan ve ıslak hamburgerden 🤣🤣
Kesinlikle katılıyorum bak benim de bugün 3 sorum Çok süper görüş seçildi rahatsız olur musun
Ben kimsein emeğiinden rahatsız olmam hiç olmadım da ama sen oluyorsun işte. Tebrik ederim seni başarıların devamını dilerim 🙏
Benim emeğe saygım herzaman sonsuzdur
Hayır benim kızdığım nokta o olmadı benim kızdığım nokta benim yorumumu kaldırmanın kırıldım anlatabildim mi sana karşı kırgınlığım var yoksa emeğine karşı ya da seçilmesine karşı bir şey söylemiyorum üstelik ne bileyim sana öyle bir soruyu yakıştırmadım açıkçası
Öyle mi dedin sen bana nasıl bu süper soru seçilmiş dedin ben yinede sana kırılmadım
Yorumunu kaldırdım ve açıklamasını da yaptım zaten sana konunun dışına çıkmıştın bende seni kırmamak yads tartışmamak adına yorumu kaldırdım.
Öyle yazman beni üzdü belki ters bir cevap verebiliridim ya da aramızda bir tartışma olabilirdi. Bende bunun önüne geçtim buda sana olan saygımdan dir
Sana sadece şunu söylemek istiyorum esprili sorular soruyorsun güzel sorular soruyorsun yeri geliyor şaka yapıyoruz ama kendini bozma olur mu bir çizgin var senin ve bunun dışına çıkma
Emin ol ben de seni sevdiğim ve değer verdiğim için şaşırdım da böyle bir tepki gösterdim sıradan birisi olsaydı umurumda bile olmazdı
Ben gün icersinde ne saçma sapan sorulara denk geliyorum bir gün birisine bu soru nasıl süper soru seçilmiş denedim , sorusunu küçümsemedim kötü soru denedim benim bir tane böyle yorumuma denk gelmişsen ya da gördüysen ben bu siteyi terkederim soruyu severim ya da sevmem yorum yazar geçerim kim sormuş niye sormuş beni ilgilendirmez gerisi
Ogün benim sorum saçma olabir sma en azından eğlenceli değişik bir soruydu sen beğenmemiş olabilirsin bunada saygı duyarım 🖐️
Tamam ama bende sana diyorum ki sıradan bir üye olsaydın benimde umrumda olmazdı anladın mı
Saygı duymuş olsan yorumumu kaldırmazdın
Seninde bana saygın olsa öyle yazmszdın benim emeğimi küçümsemezdin öyle degilmi sevgi saygı karşılıklı olur
şu an ne kadar saçma sapan bir şey yüzünden tartışıyoruz birbirimizi kırıyoruz farkindamısın gerek var mı bunlara bence konuyu kapatalım artık uzatmayalım olur mu
Sadece dikkatli ol yeter Bir bildiğim var
Tamam be Deli kız 😂 seninle küsmem
Sevgiyle kal Allah'a emanetsin başka sorularda görüşmek dileğiyle 🙏
Tamam ama özür dilerim ayrıca hatalı davrandım
Teşekkür ederim anlayışın için bende seni istemsizce kırdıysam eğer senden çok özür dilerim 🙏
Estağfurullah 🤗🤗
soğanlı ve sarımsaklı olan yiyeceklerden uzak durulmalı onun haricinde her şey yenir ben kendimi bile yerim kkkkkk
Ne kadar aç bir insan çıktın 🙂
İlk bulusmada sevilen bayan kaliteli bir restrina götürülür ve istediği ne ise o ikram edilir..
Bence de
Sarımsak veya soğanlı yiyecekler tercih edilmemeli tercih edilse de her iki tarafında yemesi gerek o zaman sorun olmaz
Kesinlikle
Fast fodd onum yerine guzel bi lokantaya gidip yemek ya da kahve
Daha güzel olabilir
Ağır, yemekte zorlanacağım her şey. Spagetti, dondurma gibi, ağzım yüzüm yemek olsun istemem.
Doğru söylüyorsun onu ben de istemem
Ağız kenarına bulaşabilecek bütün yiyecekler.
Haklısın
Acılı baharatlı olanlardan onun haricinde her şeyi yerim
Afiyet olsun abim 🙂😂
Sağ olasın 🙏🏻 kardeşim benim
ilk buluşmada şöyle sarımsaklı sirkeli limonlu bol baharatlı bir işkembe çorbası iyi gider 🤣
🙂🙂
Alacaksin 2 kilo cigkofte 2 litre ayran efsane bir date olur
Cansın 😂
Sarımsaklı ne varsa
Allah Allah bu kızlar beni çok şaşırtıyor
yağlı makarna hamburger
Özellikle sıpagetti
Maaş yattı mı abi cevap olarak pizza
Ne maaşı
Makarna ve türevleri
Bence de
Ağır kokulu yemeklerden kaçınılmalı
Kesinlikle
Kelle paça içilmeyecekse buluşmasınlar.
Helal be
Soğanlı şeyler diyebilirim
Allah'ım bu kızların soğan merakı nedir ya
Ben işkembe de içerim 😂
Büyüksün 😂
İsteyen istediğini yiyebilir bence
Teşekkür ederim
Bi iskender gömülür. Ya da kebap
Kadınlarda kral
Ne smmsmksks
Hep İskender ne kebap demişler kadınlar efsane
Ha khjhjg
Sjsjsj
Sarımsaklı olan her şeyden kaçınılmalı bence
Teşekkürler
Rica ederim
lahmacun ve hamburger
Afiyet olsun
gaz yapanlardan
Kesinlikle doğru
Soğan, sarımsak vb. yiyecekler tabi ki :)
İlk buluşmadan sonra ikinci buluşma gerçekleşmez böyle bir sipariş verdikten sonra
Adana döner soğan
😂😂😂
Kuru fasulyeden
Neden ki gaz mı yapar
Aynen hatta şarapta içmeyin fazla o da fena gaz yapar
Ben zaten alkol kullanmam
Her türlü yerim hiç düşünmem
Ne güzel
aynen bence de
Teşekkür ederim
rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?