Bugün baharatlarla Marine edilmiş, tavuk kizartcam yanina guzel bir közlenmiş sebze ezmesi, yapcam , süzme mercimek corbasi yapicam ama gerçek süzme blendirsiz, birde boncuk makarna tereyağlı peynirli, veee yanına kuru cacık
Karnıyarık, pilav, salata bir de rulo ya da köstebek pasta ona tam karar verilmedi;tüm menüyü yazmışım 💫
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
16 gü
Fırında sebzeli tavuk yapmayı düşünüyorum. Patatesi, biberi, soğanı iri iri doğrayıp üstüne de tavuğu oturtunca mis gibi oluyor. Üstelik az bulaşık çıkar, o da ayrı dert.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Noodle olur
Bugün baharatlarla Marine edilmiş, tavuk kizartcam yanina guzel bir közlenmiş sebze ezmesi, yapcam , süzme mercimek corbasi yapicam ama gerçek süzme blendirsiz, birde boncuk makarna tereyağlı peynirli, veee yanına kuru cacık
Okulda olduğum için tüm gün annem yapıyor bugün patlıcan kebabı vardı
Canım içli köfte istiyor ama ona şekil veremiyorum..
Su böreği olabilir ama meşakatli..
Dolma da olabilir ama kuru dolmalıklar bitmiş aktar çok uzak gidemem üşeniyorum...
Off ne yapsam ne yesem ya..
Bugün bir değişiklik olsun dedim makarna çöp şiş yaptımm 😂😂
Karnıyarık, pilav, salata bir de rulo ya da köstebek pasta ona tam karar verilmedi;tüm menüyü yazmışım 💫
Fırında sebzeli tavuk yapmayı düşünüyorum. Patatesi, biberi, soğanı iri iri doğrayıp üstüne de tavuğu oturtunca mis gibi oluyor. Üstelik az bulaşık çıkar, o da ayrı dert.
Kuruyemiş, cips atıştırdım biraz. O yüzden akşama karnımın acıkacağını düşünmüyorum 🙃
Bugün Çarşamba
Rakı balık akşamı demektir. Yemek pişirmeye gerek yok. 😇
Patlican musakka yaptım😅
Ispanakli börek ve yapıldı..
Kahvaltı yeni ettim ne yemeği sjsjjss
Dünden kalanları yiyeceğiz… 🤷🏼♀️
Düşünmüyorum jdhs
Tost
Tavuk döner
türlü
Tavuklu patates sulusu pirinc pilavi