Yeme & İçme Bugün hangi yemeği yapacaksınız? Hülyalımm Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben enginar yaptım yanına da pilav. Güncellemeler+1 yıl Günceeel Bugün hangi yemeği yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Pizza olabilir 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bu gün bizde domatesli pilav vardı :))yanında cacık 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Bu gün eve gideyim işkembe çorbası yaparım. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mercimek çorbası içicem. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biberli domatesli salçalı bulgur pilavı 0 0 Yorumla
TarakMakas Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben yemeğe size gelsem olmaz mı 😂 0 1 Yorumla TarakMakas +1 yıl Geleyim mi evde yemek yok Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bilmiyoruz 0 1 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Sanırım lahmacun var. Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dışardan yiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biri yapsada yesek 0 12 Yorumla Hülyalımm +1 yıl Gel yedirelim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde geliyorum hemen :) Yorumla Hülyalımm +1 yıl Muğla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzakmış :( ev yapacaksan tuğladan, kız alacaksan Muğladan boşa dememişler :) Yorumla Hülyalımm +1 yıl Uzaksa sana maliyetli olur gelmek, sen orada ye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oralımısın Yorumla Hülyalımm +1 yıl Eşim buralı ben Ankara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Ankara 'dan Ankara 'nın neresi Yorumla Hülyalımm +1 yıl Ankara'da yaşamıyorum mamak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Gölbaşılıyım Yorumla Hülyalımm +1 yıl Peki teşekkürler, kolay gelsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanada, afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Pizza olabilir
bu gün bizde domatesli pilav vardı :))
yanında cacık
Bu gün eve gideyim işkembe çorbası yaparım.
Buğün arkadaşlarım ile dışardan yicez
Hayatımda hiç enginar yemedim sevmem
Fasulye yemeği var galiba.
Mercimek çorbası içicem.
Karnıyarık yapacağım akşam için
Afiyet olsun
Biberli domatesli salçalı bulgur pilavı
Hiç anlamam.. 😄
Ben yemeğe size gelsem olmaz mı 😂
Geleyim mi evde yemek yok
Bilmiyoruz
Sanırım lahmacun var.
Dışardan yiyorum
Bdiber dolmasi
Anam ne yaparsa
Biri yapsada yesek
Gel yedirelim:)
Nerde geliyorum hemen :)
Muğla
Uzakmış :( ev yapacaksan tuğladan, kız alacaksan Muğladan boşa dememişler :)
Uzaksa sana maliyetli olur gelmek, sen orada ye
Oralımısın
Eşim buralı ben Ankara
Bende Ankara 'dan Ankara 'nın neresi
Ankara'da yaşamıyorum mamak
Bende Gölbaşılıyım
Peki teşekkürler, kolay gelsin.
Sanada, afiyet olsun