Simit
Açma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
açmalar büyük oluyor ve cok yaglı. simiti secerim. aslında simitte cok kalorili ve yediriyo namussuz. az biraz ye gec diyemezsin hele ki sıcaksa. dümdüz hamur aslında ama yediriyo kendini. en güzeli poğça. hem de ufak. keske daha ufakları üretilip satılsa ama maalesef. mırın kırın ediyolar zaten kart verince. o yüzden hiç almıyorum oglene kadar ac kalayım diyorum. eger sabah yersem tam pogaca bu sefer oglen acıkmıyorum. poğçada da en iyisi zeytin bence. diğerleri malum içinde bişey olmayanpoğcalar. zeytinde cok azda en azından tadı hisediyorsun. dün kantinden peynirli pogca aldım. ya dedim sen bana sade mi verdin ben peynirli dedim ya. ya ben peynirli verdim. nasıl peynirli ya dedim. içinde malzeme az geliyo bunlar aldıgım yerden dedi adam:D kasar peynirde aynı. patates biraz eh ama o da yakısmıyo. en iyisi zeytin
Gerçek taş fırın sokak simidini hiç bir şeye değişmem ama evde yapılmış zeytinli açma da güzeldir. Keşke yiyip yiyip fit görünmeye devam edebilsem.
Simit olarak tereyağlı açma olarak peynirli ve zeytinli seviyorum
Susam ağır geliyor o yüzden açma
Cevap
11Cevap
Pastane simidi severim
simit severdim ancak artık mide sorunum yüzünden yiyemiyorum
simit peynir (mümkünse İzmir tulum) :)) domates çay seviyorum.
Açmayı daha çok seviyorum.
Simit arasına kaşar yanına çay canım çekti şu an
ikisini de severim
Simit ama taze olanlarından
Çay ve simit muhteşem ikili olur
Hangisi daha güzelse djdjzksjzzk
Açma bana çok yağlı geliyor o yüzden simit
Taş fırın odun simidi…
Açma daha güzel, tatlı ve yumuşak.
Tabikide gevrek
O nedir
İzmirde simide gevrek deniyor sjsjs
Haa sorry 💅
Önemli değil bilmemen normal sjwbwjww
Ne alaka özel hissetmek için mi iyice saçmaladın sen bizim burada gevrek deniyor diye söyledim 🙄
Sen kendin öylesin herhalde diye başkalarınıda kendin gibi sanıyorsun
Tamam senin hiçbir bok bildiğin yok kaybol 😠
Bana bir sürü saçma sapan kişiler yazdı hepside amaçları sadece cinsellik ve sapıklık sende tam öyle birisin konuyu nasıl buraya getirdin ya bi gevrek dedim diye
"sadece cinsellik ve sapıklık sende tam öyle birisin "
bu ithamının bedelini mahkemede ödersin, önce o aklını başına topla ona göre yorum at
bu sitede bana özelden mesaj atanların hepsine sor bak bakalım nasıl terslemişim.
zaten mesaj alımım da kapalı. bir daha yorum atarken dikkatli ol, kim senin egonu kaldırdıysa indirirler de ona göre 🤣
Sana bişey söylemek istiyorum mesaj atıcam kabul et isteği
Simit çay birde çaya banacan off
Simit Tulum peyniri çay ☺️☺️
Açma
Simit 😊
Simit
Simit severim..
Simit severim
simit
Açma
Simit.
Simit