Yeme & İçme 2 ay Açma sever misiniz? Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Ellerime sağlık 😋 Açma sever misiniz? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
oykumercan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Bayılırım. Lisedeyken 3 tane birden yerdim 😂 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Çok severim ama tercihen üzerinde susam olmasın isterim. Afiyet olsun...😄 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 17,6b cevap paylaştı. Afiyet olsun bende açma severim. en son 1 hafta önce yemiştim sabah. ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 24 , eic 45% 2 ay Yeme & İçme konusunda 13,9b cevap paylaştı. Çok güzel duruyor, eline sağlık.Sade pek sevmem de, zeytinli severim. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. açmanın en guzel hali sıcak halidir bır de zeytinli olanı guzel 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 2 ay Yeme & İçme konusunda 465 cevap paylaştı. şahane gözüküyorlar ellerine sağlık 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Severim, ama peynirli sevmem; sade severim. 0 1 Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Ellerine sağlık 😁 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Yeme & İçme konusunda 818 cevap paylaştı. Eline gözüne sağlık. Tahinli severim. 💛💙 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sevilmez mi.. Hem de bu saatte.. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Severim abla 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 40 2 ay Yeme & İçme konusunda 372 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bayılırım. Lisedeyken 3 tane birden yerdim 😂
Çok severim ama tercihen üzerinde susam olmasın isterim. Afiyet olsun...😄
Afiyet olsun bende açma severim. en son 1 hafta önce yemiştim sabah. ellerinize sağlık
Çok güzel duruyor, eline sağlık.
Sade pek sevmem de, zeytinli severim.
açmanın en guzel hali sıcak halidir bır de zeytinli olanı guzel
evet ama çok yağlı oluyor pek tercih etmiyorum
Evet severim susamsız olanlarını
Severim oruçlu oruçlu olamaz ya🤦
şahane gözüküyorlar ellerine sağlık
Severim, ama peynirli sevmem; sade severim.
Ellerine sağlık 😁
Oruçlu oruçlu bir de...
Çok severin, ellerine sağlık :)
Eline gözüne sağlık. Tahinli severim. 💛💙
Çok severim
Sevilmez mi.. Hem de bu saatte..
Severim abla
ah ah kilo yapmazsa
Severiz
Severim
Açarsa severim tabi