Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayal gücü sınır tanımaz. Bunu ancak hayal gücü iyi olanlar anlarlar.
Özel anlarda duygular kabardiginda kalbimizde o özel kişinin sevgisinin olduğunu bilmek yeterli olur. Gerisi için gözleri kapatıp düşünmek...
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Tabi ki neden olmasın karşıma bir ayna alırım oturur buraya kadar iyi dayandık düşe kalkada olsa buradayız ve hiç bir şey güzelliğimden bir şey almamış üstüne daha fazla ışıltı katmış yaradan ne güzel yaratmış özene bezene diye sözlerine devam etti Narcissus 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Yeme & İçme konusunda 65,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence şart çünkü ben yalnız başıma olduğum da kahve içmeyi sevmiyorum pek ama yine de tek içiyorum. afiyet olsun abla 🙏
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak herzaman iyidir barışım 🙋🤗
- +1 yıl
Bence de ablam çok doğru 🤗🌹
+1 yılcok guzel olmuş afiyet olsun. Ve illa bir romantik ortamda bulunmak istiyorsan, sevgili yapmana gerek yok
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzellik 🌺 kesinlikle öyle çok haklısın 👍 insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor
Şart değil bazen sadece kendimiz ile baş başa şık bir şekilde takılmak en iyisidir. Afiyet olsun.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılAy vallahi helal olsun o kadar uğraşmışsın çokta beğendim ayrıca 😻
Ayrıca şart değil bak sen ne güzel yapmışsın işte
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 aynen öyle çok haklısın 👍 insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü
+1 yılHakikaten çok romantik olmuş. Aman bırak sevgili bazen ormantik yapar ortamı. Afiyet olsun. Fincanında çok şekermiş.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Yani bazen öyle oluyor gerçekten karşındaki insanın bakış açısı da önemli senin sevdiğin birşeyi o sevmiyorsa romantiklik hak getire
Yeme & İçme konusunda 6,7b cevap paylaştı. Güzelim seni tek başına bırakmak olmaz yaş pasta alıp geliyorum. Banada bir kahve lütfen birlikte kahve ve pastamızı gömeriz
19 Yorumla- +1 yıl
Durduğun kabahat hemen gel 😂
- +1 yıl
@Jeasica aynen 😂 @Hadiiyani hemen anlık bir pasta linki gelirmi acaba 😂
- +1 yıl
Canım benim , ben bu linki açamadım açılmıyor nedense pasta resmi mi atmıştın
- +1 yıl
Bilmiyorum ki gülüm üç kere denedim açılmadı
+1 yılDeğil hayır ayriyetten masa çok hoş olmuş bir emek görüyorum👍🏻
111 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 aynen işten akşam gelirken bu yaprakları gördüm çok hoşuma gitti bende biraz toplsdim dallarından kendime böyle sonbahar mevsimine uygun bir ortam hazırlayıp kahvemi içtim birde müzik açtım kendimi dinledim sessiz sakin ve huzurlu bir şekilde
- +1 yıl
Hadi bugünde olmayan hayellerimizin şerefine içelim ☕☕☕
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın, afiyetler olsun, hayallerin gerçekleşir umarım🙏🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 amin canım cümlemizin inşallah 🙏🙋🙋
- +1 yıl
:)) amin 🙏🏻
- +1 yıl
Bu konuşmamızda Nihat Hatipoğlu ile dosta doğru gibi oldu 🤣🤣
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Gülme 🤣🤣
- +1 yıl
Sende güldürme😅
- +1 yıl
tamam pikiiii 😊😊
- +1 yıl
.:))✌🏻
- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla dikkat dağıtıcı kahvemi alıp yatağımda içerim ne gerek var bu adar ambiyansa :D
11 Yorumla- +1 yıl
tamam peki saygı duyarım 🖐️
- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız başıma kahve içerken romantik değil robotik olur tercihim 😎🍀🗝️
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun güzellik 🌺
- Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılWow sonbahar konseptli. 😍 Şart değil tabi ki. 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen gülüm kendime ortam yaptım yapraklarla kahvemi içtim insan ne yapıyorsa kendisi için yapmalı güzellik 🌺 sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor
- +1 yıl
Haklısın valla 🌸
- +1 yıl
🙋❤️🙋🌺🌿🙋
- +1 yıl
💕
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Birde minik esintili bir müzik çalıyor umarım fondaaaa 🤭 Afiyettt olsunnn
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzellik 🌺 aynen çok güzel bir ortam oldu sakin huzur dolu insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor güzellik 🌺 oyuzden ne yaparsan yap kendin için yap
+1 yılBir Ben eksik kalmışım orada Allah'a süper olmuş eline sağlık
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 böylede romantik bir kadınım işte 😂
- +1 yıl
Vallahi mükemmel olmuş Hacı eline sağlık afiyet olsun
- +1 yıl
🙏🤗🙋
+1 yılSevgili olmayınca ortam daha cool ve romantiktir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 kafa rahat oluyor en azından
Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kıyamadım sana camın önündeyim beni içeri al :D
14 Yorumla- +1 yıl
Sen kıymazsin zaten dur zile basayım da camdan girme bari kapıdan gel 😂
- +1 yıl
Ay ben heyecandan ne dediğimi biliyormuyum Allah aşkına 😂 ortamatiğe basarım diyecektim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olmasa da olur ama olsa bambaşka olurdu güzel gözlerinin içine bakıp ellerini sımsıkı tutmak...
13 Yorumla- +1 yıl
Eee olmayınca işte tek tabanca takılıyoruz 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
Cevap sahibi+1 yılEn çok kendini sev ben o işi yapamadım kendimi sevemedim ama en azından sen kendini sev
- +1 yıl
Bende zamanında yapamadım biz bunu ogrendikte geç öğrendik insan önce kendine değer vermeli çünkü sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor
+1 yılPekte romantik olmamış yahu... Bana göre en güzeli deniz kenarinda yağmur yağarken Ahmet Kaya dinlerken koç bardak kahveyi yudumlamak daha iyi olur
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa illaki öyle güzel olur ama ben gece vakti bu masayı hazırladım kahve içtim benim o saatte dışarda deniz kenarında içme gibi bir şansım yok maalesef ev ortamı işte yaotik birşeyler işte önemli olsn nerde değil nasıl mutlu olsbildigimizdir bence
- +1 yıl
Afiyet olsun öyle ise beni ev boğuyor :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 doğrudur canım saygı duyarım 🖐️
Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Asla şart değil ki ben romantik ortamlarda hep yalnızım artık alıştımda gireni kapıdan kovarım valla 🤣🤣🌺❤️afiyet olsun
010 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 aynen öyle çiçeğim 🌺 biz en iyisi karşılıklı içelim kahvemizi aşk meşk bizim neyimize gerek
- +1 yıl
Aynen gülüm içelim 🌺 Genelde 12 civarı içiyorum anca bitiyor işim çünkü
- +1 yıl
tamam çiçeğim bugün de olmayan hayellerimizin şerefine içelim 🌺 bu şarkı benden sana gelsin " bana sor yalnızlığı 🍁 ayrılığı bana sor 🍁 mutluluğu bilirsin 🍁 mutsuzluğu bana sor 🍁 (Ferdi Tayfur)
- +1 yıl
Harbiden çok kafiyeli oldu 🤣 senin içinde de bir cemal süreya yatiyormus baksana teşekkür ederim 🙏🌹eline emeğine sağlık güzellik 🌺
- +1 yıl
Sevgili @r_engarenkyollar ben bi kahve yaptım , sende içimişsindir herhalde , seni anarak kahvemi içiyorum, afiyet olsun ikimize de 🌺🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim çiçeğim🌺 afiyet olsun şeker olsun yok ben daha kahve içmedim en son gece içmiştim daha fırsat olmadı sadece sabah çay içtim okadar
- +1 yıl
Ama dün gece kahve içerken seni gerçekten andım hatta güncelleme kısmına seni etiket yapicaktım fakat baktım guncelleme iki kere yapmışım yazma şansım olmadi
- Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılAlıştık yalnızlığa o yüzden olmasa da olur 😃
18 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 👍eee olmayınca işte tek tabanca takılıyoruz 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
- +1 yıl
Güllere küstüm açmasınlar,
Kuşlara da küstüm uçmasınlar,
Selamı kesim dostlarımdan aramasınlar... Sağlığına. 🤚😃😃 - +1 yıl
Bana sor yalnızlığı
Sensizliği bana sor
Mutluluğu bilirsin
Mutsuzluğu bana sor 🍁...( Ferdi Tayfur)
Bugünde olmayan hayellerimizin şerefine içelim sağlığına ☕ şiir içinde ayrıca çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🍁
- +1 yıl
Şiir değil İbrahim Erkal şarkısı. 😊
- +1 yıl
Öylemi çok özür dilerim Yanlış yazmışım kusura bakma hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahilikle imtihan etmesin 😂 cahilllik zor şey 😂
- +1 yıl
Kırıcı oluyorsun ama. Cehalet mutluluktur. 😃😃
- +1 yıl
Eray cahillik mutluluksa neden yanlışımı düzelttin yanlışımı yüzüme vurdun peki 😂 ben şiir dedim sen o şiir değil İbrahim erkalin şarkıdı o dedin 😂 incindimmmm tamam diyip geçseydin o mutluluğu bende tadabilirdim
- +1 yıl
Neden üzerine alındın ki?
Öyle bir kastı düşünmedim bile. Özür dilerim, yanlış anlaşıldım.
- Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır.
Tanım: Kendimi severken ben.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle güzellik 🌺 insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü
- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
🙋🌺🙋❤️🙋🌺
+1 yılŞart değil, bu ortamı kendimiz de sağlayabiliriz.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ben sağladım işte
- +1 yıl
Güzel olmuş, şifa olsun.😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzellik 🌺
- Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılRomantik ortama gerek yok pozitif kadın 😂
16 Yorumla- +1 yıl
AA gökhanım yorum yapmış hoş geldin 🙋
- +1 yıl
Hiç mi yokkkk 😂
- +1 yıl
Hoş buldum pozitif kadın.
İnan gerek yok hem de hiç 🤔 - +1 yıl
Ya gökhanım sen duygularını mı bagisladin naptın 🤣
- +1 yıl
Romantik olayları sevmıyorum ya. Odunluk pesındeyim ben 😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılŞu kahvenin gördüğü hürmete bak arkadaş.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen kendime sonbahar mevsimine uygun ortam kurdum çokta güzel oldu gerçekten sessiz sakin kendimi dinledim
- +1 yıl
Eline sağlık, iyi yapmışsın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılYooo şart değil. Ne tatlı olmuş yaaa...😂
11 Yorumla- +1 yıl
Çok Teşekkür ederim güzellik 🌺🙏 öyle aklıma geldi işten gelirken bu sararmış yaprakları gördüm çok hoşuma gitti biraz topladım böyle bir konsept hazırladım birde kahvemi yaptım işte huzur bu olsa gerek 🙏
+1 yılDeğil tabiki süper manzara afiyet olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
+1 yılBence insan kendi değerini bilsin yeter
17 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü
- +1 yıl
Ayrıca sen değerlisin zaten geçen günkü yaptığımı yorumdan dolayı seni kırdıysam özür dilerim sadece espri olsun diye yorum yapmıştım
- +1 yıl
Estafurullah canım neden kırılayım sıkıntı yok 🤗🙋
- +1 yıl
Geçen gün o yüzden yorumumu kaldırdığını gördüm de o anlamda dedim
- +1 yıl
Evet kaldırdım çünkü konunun fazla dışına çıkmıştın oyuzden kaldırdım ama sana kırıldım anlamına gelmiyor ki bu
- +1 yıl
Sana kırılmış olsaudim hiç açıklama yapmaz zaten engellerdim öyle değil mi çünkü ben sayfamda enerjimi düşüren ya da negatif yorum yapan birini hiç tutmam gerekte görmem eğlenmek için kullanıyorum burayı çünkü tartışmak ya da mutsuz olmak için değil oyuzden dedim ya sıkıntı yok
- +1 yıl
Teşekkür ederim o zaman sevindim kusura bakma
+1 yılEline sağlık reis 😘
15 Yorumla- +1 yıl
AA canımin içi yorum yazmış hoş geldin
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Hoşbuldum 😂 romantik seni
- +1 yıl
Ayıptır söylemesi biraz romantik bir kadınımdir 😂
- +1 yıl
Öylesin balım:) tek başına bile romantiksin
Kendi kendimize mi öpüşecez tabi ki lazım
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumun beni benden aldı 😂 ee olmayınca napican böyle tek tabanca takılıyoruz işte 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
+1 yılBu masada biri olması lazım sonra haz dolu bir sevilme
00 YorumlaO fincan deseni ve ışık bende pek romantizm çağrıştırmadı
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYav kıskandım şimdi turan çarpsın. O kahve fincanı ben olsaydım keşkem 😎😜
00 Yorumla
+1 yılRamantizm sevgili ya da eşle alakalı değil ki. Kişinin kendiyle ilgili. Afiyet olsun.
00 YorumlaDeğil içebiliriz mesela
13 Yorumla- +1 yıl
Gel ben sana yaparim kahve masami nasıl buldun peki sonbahar mevsimine uygun ortam kurdum
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 😂😂hi hi
11 Yorumla- +1 yıl
Noldu 😂
- Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki şart
13 Yorumla- +1 yıl
Eee olmayınca işte tek tabanca takılıyoruz böyle 😂
- +1 yıl
eee ne oldu garip bir enişte vardı : )
- +1 yıl
Enişten vahşi cazibeme dayanamadı erken göçtü bu dünyadan 😂 dağ gibi adam pattan gitti 😂
+1 yılHayır değil
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede değil güzellik 🌺
Şart değil
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede şart değil 😂 kendimi teselli ederken ben 😂
Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. no now..
18 Yorumla- +1 yıl
Noldu 😂
- +1 yıl
Yanii ee olmayınca napican böyle tek tabanca takılıyoruz işte 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
- +1 yıl
Aynen sıfıra sıfır elde var sıfır 😂
- +1 yıl
😂
Romantik olması için biri lazım degilmi 😂
00 Yorumla
+1 yılCan sıkıntısı nelere kadir
00 YorumlaYoo kendim olsam yeter 🕯❤️ canım kendim
00 YorumlaSevgiliye gerek yok
00 YorumlaYani evet
11 Yorumla- +1 yıl
Hı hııı
- Yeme & İçme konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler