Yeme & İçme Kola en çok hangi yemeğin yanında güzel gidiyor? AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kola bence en çok hamburger, pizza gibi fast food yiyeceklerin yanında güzel gidiyor. Sizce? Kola en çok hangi yemeğin yanında güzel gidiyor? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Tabi ki de Coca Cola en güzel hamburgerin yanında gidiyor. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kolayı en çok hamburger, pizza, makarna gibi yemeklere yakıştırıyorum. 0 0 Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Benim için patates kizartmasinin yanında iyi gidiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Pizza veya hamburgerle mükemmel uyum sağlıyor bence. Ama asıl olayı buz gibi olması yanında ne yersen ye. 0 0 Yorumla
jakop5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl fast food larda iyi gidiyor ama ayranda :D 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. pizza köfteee efsane:) 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence her yemeğin yanında güzel gidiyor. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Köfte ve pide yanın da tercih ederim. 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fast food 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fast food 😋😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabi ki de Coca Cola en güzel hamburgerin yanında gidiyor.
Kolayı en çok hamburger, pizza, makarna gibi yemeklere yakıştırıyorum.
Benim için patates kizartmasinin yanında iyi gidiyor.
Pizza veya hamburgerle mükemmel uyum sağlıyor bence. Ama asıl olayı buz gibi olması yanında ne yersen ye.
ben içmeyi seneler önce bıraktım
fast food larda iyi gidiyor ama ayranda :D
pizza köfteee efsane:)
Abur cubur, dediğiniz gibi.
Bence her yemeğin yanında güzel gidiyor.
Köfte ve pide yanın da tercih ederim.
kola içmiyorum ayran daha güzel
Fast food
Hamburger ve pizza
Döner
Hamburger tabikiiii sonra da pizza 🍕
Fast food 😋😋
Pizza köfte balik
Pizza
Kuruyemiş