Yeme & İçme Günlük hayatınızda daha çok çay mı kahve mi? agresifmotorcu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Size göre hangisi size daha iyi geliyor Kahve olmazda olmazım Çay tabiki kahvede neymiş İkisinin de yeri ayrı İkisini de çok tüketmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günlük hayatınızda daha çok çay mı kahve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve olmazda olmazım 0 0 Yorumla
nergiss22a Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Bu aralar icmesem de tabiki kahve 1 4 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Sen neden içmiyon Yorumla nergiss22a +1 yıl Nescafe içiyorum evde yok turk kahvesi var tek basina gitmiyo öyle Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Gider ya gel içelim Yorumla nergiss22a +1 yıl Olur Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çay tabi ki de 😂Hemde kaçak Çay 🤣 0 2 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Kacak cayyyyy Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Çay gibisi yok 🤩 Yorumla
Ardinakadaracik Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kahve iyidir 0 2 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Bence de kahvesiz olmaz Yorumla Ardinakadaracik +1 yıl Aynen Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çaycıyım ben 0 2 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Ara sıra kahve iç iyi gelir Yorumla thecutewitch +1 yıl Ben kahve sevmiyorum Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hepsi eşit 0 1 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl İsminden de belli olduğu ğibi Yorumla
Aleynayım Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kahvee 0 2 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Olmazsa kendime gelemiyorum öyle bi bağım var Yorumla Aleynayım +1 yıl Aynen ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soğuk su 0 5 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Elimizde kalmadı ılık versek wooeıeıeıeıeı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasi random 🤨 Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Bilmiyorum ki ya klavye yeni bjkbjkbjlbjkbjkbjk al Buda benim random Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır fb Yorumla agresifmotorcu +1 yıl Canın sağolsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kahve olmazda olmazım
Bu aralar icmesem de tabiki kahve
Sen neden içmiyon
Nescafe içiyorum evde yok turk kahvesi var tek basina gitmiyo öyle
Gider ya gel içelim
Olur
Çay tabi ki de 😂
Hemde kaçak Çay 🤣
Kacak cayyyyy