Yeme & İçme Mutfakta iyi misin? DEPRESYONKEKİ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Restoranı ayağıma getirdim be üfffff. Var mı benden iyisi?Bu arada mutfak dizaynı bana ait. Mutfakta iyi misin? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Mutfak da iyi değilim maalesef.. afiyet olsun elinize sağlık 0 1 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Sağol teşekkür ederim Barış 🤗
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. İyiyimdir güvenirim kendime 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Olduğu Kadar 0 1 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Hmmm anladım Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kötü olduğumu sana kim söyledi 0 6 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Öyle bir şey duymadım 🤔 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Kötüyüm evet 🤣 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Fake mi attın 😒 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Hee ya 🙃 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Çok kötüsün Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Öyleyimdir 😏 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok iyiyimdir her yemek sonrası talan 0 9 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Tezgah var ya Edirne den Kars'a bulaşık dolu 🙈Doya doya yiyeyim enerjimi topliyim 10 dkda toplarım zaten 🤣 Yorumla Doludoludolu +1 yıl Bendede var o 🌸😂 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Amaaan olcak o kadar 🤣Elin pratikse sonrasında topluyosan sıkıntı yok. Anne dırdırından kurtulmak için de mutfağın kapısını kilitle 😉🤣🤣 Yorumla Doludoludolu +1 yıl Sıkıntı şu ki mutfak benim ben dırdırı var yani haha 😄 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Valla ben de yıllardır mutfağa annemi sokmuyorum ilk başta kızmıştı ama şimdi memnun zaten iş kadını olduğu için işine geldi mutfakta zaten ondan çok daha iyiyim artık bunu da kabullendi 🤣🤣🤣 Yorumla Doludoludolu +1 yıl Bana sen lazımsın😂 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Ahahaah klonlayayım mı kendimi 🤣 Yorumla Doludoludolu +1 yıl Gönder gelsin😄 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Hahahaha şöyle 3 5 tane olsam var ya üfffff nefis 🤣Zaten Türkiye de acil klonlanması gereken gençlerden biri benim diğeri de Kadir Ezildi 🤣🤣 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. İdare eder, çok yeme😂😂 0 4 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Daha ilk öğünüm özenle hazırladım doya doya yiyeceğim 🤗 Mr_KaoS +1 yıl Bir tabakta bana , misafirliğe geliyorum 👣👣👣👣👣 DEPRESYONKEKİ +1 yıl şu an paylaşıma açık değilim haftanın 5 günü kahvaltıya ciğerle başlayan biriyim normalde.Nerdeyse 1 aydır yiyememiştim 😪 Mr_KaoS +1 yıl Peki
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun, fena sayılmam 0 1 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
pharos Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Mutfakta her şeyi iyi yaparım 0 4 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Her şey? Yorumla pharos +1 yıl Kesinlikle her şey 😉 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl En iyi yaptığın yemek? Yorumla pharos +1 yıl Tavukla ilgili bir çok tava yemeğini iyi yaparım, keza eti de iyi yaparım Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben her yerde iyiyim :D 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mutfakra iyiyimdir her anlamda 0 2 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Her anlamda? Yorumla Ksproff +1 yıl Yemek bulaşik 😁 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Yeme konusunda iyiyim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aç kalmayacak kadar 0 1 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Mutfakta iddialiyim 0 1 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Hmmm 🤔🙂🤗 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 358 cevap paylaştı. Ellerine sağlık 0 2 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Sağol 🤗 Yorumla styxworld +1 yıl Öğlen yemeğine hazırlık bizde Yorumla
99hande99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Eline sağlık kuzum 0 1 Yorumla DEPRESYONKEKİ +1 yıl Sağol teşekkür ederim 💋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Mutfak da iyi değilim maalesef.. afiyet olsun elinize sağlık
Sağol teşekkür ederim Barış 🤗
İyiyimdir güvenirim kendime
Olduğu Kadar
Hmmm anladım
Kötü olduğumu sana kim söyledi
Öyle bir şey duymadım 🤔
Kötüyüm evet 🤣
Fake mi attın 😒
Hee ya 🙃
Çok kötüsün
Öyleyimdir 😏
Çok iyiyimdir her yemek sonrası talan
Tezgah var ya Edirne den Kars'a bulaşık dolu 🙈
Doya doya yiyeyim enerjimi topliyim 10 dkda toplarım zaten 🤣
Bendede var o 🌸😂
Amaaan olcak o kadar 🤣
Elin pratikse sonrasında topluyosan sıkıntı yok. Anne dırdırından kurtulmak için de mutfağın kapısını kilitle 😉🤣🤣
Sıkıntı şu ki mutfak benim ben dırdırı var yani haha 😄
Valla ben de yıllardır mutfağa annemi sokmuyorum ilk başta kızmıştı ama şimdi memnun zaten iş kadını olduğu için işine geldi mutfakta zaten ondan çok daha iyiyim artık bunu da kabullendi 🤣🤣🤣
Bana sen lazımsın😂
Ahahaah klonlayayım mı kendimi 🤣
Gönder gelsin😄
Hahahaha şöyle 3 5 tane olsam var ya üfffff nefis 🤣
Zaten Türkiye de acil klonlanması gereken gençlerden biri benim diğeri de Kadir Ezildi 🤣🤣
İdare eder, çok yeme😂😂
Daha ilk öğünüm özenle hazırladım doya doya yiyeceğim 🤗
Bir tabakta bana , misafirliğe geliyorum 👣👣👣👣👣
şu an paylaşıma açık değilim haftanın 5 günü kahvaltıya ciğerle başlayan biriyim normalde.
Nerdeyse 1 aydır yiyememiştim 😪
Peki
Afiyet olsun, fena sayılmam
Teşekkür ederim
Mutfakta her şeyi iyi yaparım
Her şey?
Kesinlikle her şey 😉
En iyi yaptığın yemek?
Tavukla ilgili bir çok tava yemeğini iyi yaparım, keza eti de iyi yaparım
iyiyimdir becerikli biriyim
ben her yerde iyiyim :D
Mutfakra iyiyimdir her anlamda