Evet hızlı oyalamayan ne yapılır hemencecik? Gece acıkınca ne yiyorsunuz meselaa?
Noodle ye aşığım ve hazırlamaya gidiyorum şimdi

Evet hızlı oyalamayan ne yapılır hemencecik? Gece acıkınca ne yiyorsunuz meselaa?
Noodle ye aşığım ve hazırlamaya gidiyorum şimdi

Ben gece acıktığın zamanlarda akşamdan kalan yemeği yiyorum ya da ekmek arası peynir-domates yapıyorum.
Daha farklı bir şeyler yemek istiyorsan bunun için öncellikle evde birkaç çeşit hazır gıda bulundurmalısın. Konserve ton balığı, nugget, salam, sucuk, köfte gibi. Ekmek arasına biraz yeşillik ve soslarla beraber lezzetli, doyurucu ve pratik bir şeyler yapmış olursun
Çabuk yapılacak yemek çeşitleri arasında aşağıdakiler bulunabilir:
Omlet: Yumurta, sebzeler ve peynir gibi malzemelerle hazırlanan hızlı bir seçenek.
Makarna: Makarna pişirmek hızlı ve kolaydır. İsteğe bağlı olarak soslar, sebzeler veya et ekleyebilirsiniz.
Tost: Tost makinesinde veya tavada yapılan tostlar, hızlı ve lezzetli bir seçenektir.
Salata: Taze sebzeleri doğrayarak veya konserve malzemelerle hızlıca hazırlayabileceğiniz sağlıklı bir seçenek.
Sandviç: İsteğe bağlı olarak peynir, et, sebze gibi malzemeleri ekleyebileceğiniz pratik bir seçenek
Kabak Şayan: Kabak çeşitlerinden biri olan kabak şayan da hızlıca hazırlanabilir.
Kabak Çintmesi: Kabak çintmesi de hızlı ve lezzetli bir alternatif olabilir.
Yumurtalı Kabak: Yumurtalı kabak tarifi de hızlı ve kolaydır.
Bu tarifler genellikle hızlı ve kolaydır ancak her zaman belirli bir yemek için belirlenen özel tarifleri kontrol etmek önemlidir.
Bence noodle olabilir. ben genellikle hızlı olduğu için noodle yemeği daha çok tercih ediyorum bunun dışında makarna olabilir ayda ekmrk arası bir şeyler olabilir. mesela ton balığı da güzeldir konserve olanlarından... birde nugget da var gerçi o biraz uğraştırıyor ama bence tadı güzeldir.. yanına da salata olabilir bence..
Cevap
7Cevap
Noodle, makarna, hazır pizza, patates kızartması, ton balığıyla yapılan sandviç, patates salatası gibi gıdalar olabiliy
noodle çok severdim ama çok zararlıymış geçen beni bir hafta boyunca midemi ve bağırsaklarimi bozdu artık yememe kararı aldım
Gece acıkınca kalkıp iskender yapıyorum jxbdjd çabuk olmasının önemi yuk canım istesin yeter 😅
Patates kızartması yoğurtlu makarna ton balıklı salata ya da sandviç
Noodle hayatta yemem yanindakileri içine koymadan bir kez yedim. Sarmadı düz makarna en iyisi.
noodle dan tiksindim diyebilirim görünüşü bile solucana benziyor
içerisinde bi madde var çok tehlikeli
Karaşimşek, Pilav, Makarna, Patates ezmesi, menemen
Biber, patlıcan ve patates kızartması bayılırım 😌
Genelde tavada bol kaşarlı börek yapıyorum 😋
Solucana benzeten bi tek ben miyim
Neeee aaaa öyle
Midem de seni kınıyor
Yok değildir
Mideme de ayıp olur
Makarna, hamburger, köfte
Salata ya da tost severim
Çok zararlıymış bu
Peynirli makarnaya bayılırım:)
Acılı ve bol limonlu kısır
Makarna
Kızartma
Kıyma köfte
Hazır çorba
noodle
Paket döner, noodle.
tost
Salata
makarna ve kısır
Noodle
İndaime neydi öyle bir marka onu begenmistim burada elde yapan bir mekan da var
Ben o kadar fanı değilim bir kere ağzım fena yandı bir yere yetişecektim damak iptaldi birkaç gün ondan 😅
Tahmin edebiliyorum sıkıntı 😅
Baya empati kurdum😅
Menemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?