mc donals
burger king
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İçinde masumların kanı olan hiçbir şeye lezzetli demem. İsrail'in tescilli markalarını da kullanmıyorum. Size de aynısını tavsiye ederim. Başka binlerce seçenek varken hala oradan sipariş veriyorsanız insanlığınızı sorgulayın.
ikisi de israile ait bi marka değil ayrıca kullandığımız her şey öyle o zaman hiçbir sosyal medyayı kullanmıcaz mı
Nereden biliyorsunuz olmadığını? Ayrıca olay şirketin resmiyette hangi ülkede olduğu değil. Mazlum insanların ahını alıp hayatlarını karartan askerlere ücretsiz yemek dağıtan bir firmanın arkasında kim olursa olsun İsrail'dir. İsrail'i savunuyordur. Türkiyede yaşıyoruz! Her zaman bir alternatif vardır ki bir sürü markanın türkleşmiş, yenilenmiş ya da değiştirilmiş versiyonu da var. Elimden bu kadar geliyor diyerek hiçbir şey yapmamak ve yapanı da eleştirmek bana komik geliyor. Ya bir şeyler yapın ya da yapana engel olmayın.
Cevap
17Cevap
Burgerin steakhouse menüsü çok iyiydi ama fiyatlar uçtu.
McDonald's'in ise tavuk burgerleri iyi oluyor ama fiyat/performans sebebiyle ayda 1 yiyorum. 3. nesil hamburgerciler çok daha iyi oluyor.
Mc'in sıcak çikolatasını içiyorum genelde.
Arkadaşım şaka mı yapıyorsun? Ölen bebeklere hiç mi acımıyorsun? Üstelik et değil ne olduğu belli olmayan şeyler yiyorsun. Yerli burgercileri tercih et
bunlar ile israilin ne alakası var?
Onlardan almıyorum ya ben. Yerel olan markalar daha kaliteli ve daha güzel yapıyorlar. Onları tercih ediyorum genelde.
boykot yapan yorumlar gördüm ben şok, internette kullanmayın, malum google da onların
Mc Donalds daha güzel. Burger King'in ürünleri eskisi kadar iyi değil.
İkisinin de eti yenmez, McDonald's ın tavuğu çok daha güzel o yüzden McDonald's diyorum.
Normalde burger king yerdim ama artık yemiyorum düşmanımın malını yemem zaten mc donalds sevmiyorum
burgerin hamburgeriyle kimse yarışamaz.. Big king XXL !! :)
Göreceli tabiki. Bence Burger
Burger King daha güzel
Bencede👏🏻
Hiçbirinide almıyoruz şu an
Hiç biri. Gürkan Burger diyorum
Burger King.. mc donolds soğandan geçilmiyor
İkisini de sevmezdim daha da sevmez oldum
Troll sorularınızı sevsinler.
Burger tabi yanında ranc sosla birlikte
İkisinin de çok güzel menüleri var.
Burger daha iyi mc den
Hamburger Mc Patates Burger