burger king mi mc donalds mı? hangisi daha lezzetli?
Burger king
Mc donalds
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dün BK'deydim.Etli menüleri sanki peçete yiyormuş gibi bir his veriyor.İçine doldurmuşlar soya kıymasını.Rengi de tam köfte gibi değildi zaten.BK'da yiyeceksen MC'dan daha hesaplı olduğu için tavuklu menüler yiyeceksin.Ama etli menü istiyorsan MC'da daha kaliteli bence ;) İkisini de tercih etmek istemezdim ama içlerinde MSG(mono sodyum glutamat) diye bir madde var.O madde de bağımlı hissetmemize neden oluyor işte :/
Burger King/Menü
Mc Donalds/Tatlı içindir.
burger king avea mc donalds turkcelldir.
Bigking xxl ya da steak housunntadi mcdenhicbir menude yok :)
Burger King Fark atar
Cevap
161Cevap
Bulgur KİNG
link
burger king ten nefret ediyorum bikere pepsi yüzünden kafadan kaybediyolar benim için artı patates kızartmasınıda beceremiyolar geriye bir burger farkı kalıyo oda çoğu kez pişmemiş burger yediğimi bilirim banamı denk geliyo nedir anlamadım ama reklamlarda dediği gibi Mc Donalds gibisi yoooook
Ofc mc without doubt.
Abi bu iki marka karşılaştırılamaz bile. Birisi ekonomik birisi tamamen damak zevki. Açıkçası Burger'da yediğim zaman kendimi cebindeki para bitmiş lisesi gibi hissediyorum. Eğer gittiğim yerde Mc var ise Popeyes bir seçim olabilecekken Burger seçenek bile olamaz.
Burgermı ucuz ? Sen hiç xxl yememişssin galiba ? mcdonoldsda 1.5 liraya burger gördüğümü bilirim ben be pehh.
Valla ben senelerdir Mc'de yiyorum hiç 1.5 liraya alamadım. Tavukburger bile en düşük 1.75 idi zamanında ki içindeki et Burger'daki gibi gri çıkmadı hiç bir zaman. Ayrıca Burger resmen liseli kasiyer çalıştırıyor. Hiç bir zaman bir kerede sipariş veremedim, hep tekrar etmek zorunda kaldım. Ayrıca Mc'de yemeğimi aldığım zaman ne istediğim soslardan eksik çıktı, ne de peçete pipet falan. Eğitim verip de kasaya koymak başka, Burger gibi sınıftan alıp kasaya koymak başka.
Önceleri BK daydım hep ama sonraları çok bozdu, yani öyle böyle bozmadı, bir bozdu pir bozdu o derece. Sos soruyorum yok, et soğuk, cola leş.
MC çok daha kaliteli. İçecek su gibi değil, etleri çok lezzetli özellikle köfte burger beni mahvediyor. Patatesleri BK dan daha iyi bariz. Tek kötü yanı sosları kenara dökmek zorunda olduğumuz o poşetçiklere koymaları. Elime bulaşıyor soslar hep sinir oluyorum. Yemekte iyiyimdir de...
burger kink bence mc donalds okadar manyakki la bir hamvburger menü istiyorum herkez birbirine bağırıyo bir bilmemne menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü teşekkürleerrrrrrrrrrrrrrrr sanki ölümsüzlük iksiri alcaz la bir hamburger sonuçta:) bide o müdürler uyuz müdürler çalışanlara kzızıyolarya sanki roket taktılar emekçi kardeşlerim:)
Pide/lavaş alacaksın döner şişine yapıştırıp suyunu yağını pideye yedireceksin kızarmış döneri dolduracaksın soğansız yeşilliğini atacaksın kırmızı biberi serpiştirip katlayıp ayranla afiyetle götüreceksin ne mek danıldsı ne börgır kingi geçelim..
ne yaptın ya sen öyle kardeş acıktım:D
Burger King, Türkiye'de çok daha fazla gelir elde ediyor ama Mc Donalds bir dünya markasıdır. Dünyanın en çok kazanan 10 şirketi arasında bulunmakta ve dünyada ki şube sayısı B.K'e göre katbekat fazladır.
Burger king daha fazla çıkmış ankette saçmalık ya.. Kolası pepsi, eti domuz eti gibi patatesleri tam pişmiyor bile ince ince.
McDonaldsın ise ekmeği bile özel baharatlı, eti gerçek hamburger eti, kolası Coca cola, patatesleri kalın ve lezzetli..
Hıammına milletin zevki dandik lan.
Aslına bakarsan mc donalds ın köftesi gerçekten kalitesiz, birkeresinde içinden çıkan kemiğimsi bişey yüzünden dişimi kırıyordum..
Ama patatesine ve donat ına laf söylemem :D
@DünyaHakimiyeti kardeş, vala sana öyle denk gelmiş demek ki ben gayet beğendim mcDonaldsın etini
Dünya Hakimiyetimi? O da kim?
(İfşa etmesene lan :D )
Usta dürüst olmak gerekirse ben Le M, Bigmac bide Mc Turco yedim şimdiye kadar Le M zaten başlı başına iğrenç birşey di, big mac fena değildi Turconun da lavaşı berbattı..Oyüzden King den şaşmıyorum..ama tabi o senin zevkin birşey diyemem
O mal hamburgercilere giden var mı hala yahu?
Onlardan bin kat daha güzel hamburger yapan yerler var da...
Ülkemin mis gibi döneri dururken, hamburger neymiş? Amerikan özentisi işte.
burger king hiç bir zaman bir mc donalds olamayacak.her halukarda mc donalds diyorum !
İkisinin de canı cehenneme! Geçen burger king'ten geçiyorum solagan şu
bu fiyatları görünce şok olacaksınız ... menü(bilmiyorum ismini) sadece 15 lira.
dürüme 3 lira veren biri olarak gerçekten de "şok oldum" :D
Bizim aşağıda bir börekçi var bunlara bin basar. oradan yiyorum türk ekonomisine katkıda bulunuyorum, kebap yiyorum, balcan kebabı yiyorum, şırdan yiyorum, şalgam-ayran içiyorum ülkem kazanıyor ;)
burger normalde o kadar ünlü değil mc le yarısamaz bile türkiyede domuz eti kullanmadıkları icin lezzeti amerikadakiyle aynı olmasada burdada bence mc burgerdan iyi
burger kınghamburger olarak ama :) burger ın sogan halkası Mc nın patates kızartmasını cok sevıyorum aslında fastfood olarak sorulsaydı tartısmasız KFC derdım
Burger Daha Lezetli Bide Pepsi kullanmasalar Cola Olsa 10 numara olacak :D
Kentucky Tavukları Mc in Patatesleri Burgerın hamburgeri :D))
daha bişey istemem..
mcdonalds tam anlamıyla rezaletten başka bir şey değil tat yok tuz yok et menü alıyorsun et değil başka bir şey mübarek.
Whooper için ve Ranch sos için kesinlikle Burger King diyorum mc donalds'a uğramayalı kaç sene olmuştur kim bilir.
Patates kızartması ve çikolatalı sundea için Mc Donald's
Karamelli sundea ve diğer hepsi için Burger King.
kesinlikle burger king et olarak ama mc donalds in hamburger ekmegi bir farkli burada secim et mi ekmek mi :)
ikiside at etinden yapılıyr
https://www.youtube.com/watch?v=0OFeru54gWMat eti yiyoruz uzun zamandır, bir zararını göremedik ?:)
Mc Donaldsın patatesleri hiç bir yerde yok. Yok böyle lezzet ya mükemmeller.
Ama Burger Kinginde menüleri çok ekonomik ve lezzetli.
hiçbirinden de haz etmiyorum tat yok tuz verdilkleri kolayla bizi doyurmaya çalışıyolar o kolanında yarısı suymuş lan katılırken gördüm abi napıyosun su dicektim baktım olayı öleymiş :( abi git dönerini kebabını ye ya dönüp de bakılmaz bunlara
Bence leziz olan mc donalds ama hep burgere gidiyoruz. Neden 2 menü kampanyası onda var diyeç Öğrencilik zor .s
onların 15 e saatıgı burgerı ben 7 tlye mal etmıstım evde. hem her seyını kendım hazırladım inciğinden cıncıgına hardalına kadar.
<3
100 tllik malzeme aldım ama burger başına 7 tl tuttu :).
haha doğrusu o zaten. hem daha lezzetli hem daha sağlıklı hem daha ucuz yiyecekken kıytırık masalarda oturup yemek saçma geliyor. ev ortamı daha guzel oluyor. yayılıyorsun soslar önünde burger önünde patates önünde sohbet daha zevkli oluyor.
eski bir kfc çalışanı olarak burger in patateslerine bayılıyorum ama menüleri cok ufak 2li menü anca kesiyo .s.s
kışın mc donaldsdan mc royal almıştım, kolası su gibiydi ve kış gününe rağmen içinde buz vardı, eti kokuyodu, patatesler kızarmamıştı.. burger king <3333
Mc Donalds'da buzlu kola vardır.
Burger King'de kolalı buz vardır.
Burger ın hamburgeri Mc in patatesi aga <3
agzimdan aldin.d
Burger king hayatimda 2 kere yedim galiba amaa Mc Do haftada bir muhakak giderdim okul zamani ogrenciye en hesapli yer sonucta.
mc donalds tabikide.her şeyi daha güzel.burger king bozdu
Mc double köfte burger +patatesi , burger wooper +ranch sos
En kaliteli ürünlerin Burger King'den çıktığını düşünüyorum. Mc Donalds'ın etlerinin tatları çok değişik geliyor ve acayip kokuyor.
bu ikisine hayatımda birkaç kez girmiştim, tuvaletimi yapmak için.
burger king yüzünden 10 kilo aldım ama vazgecemıorummmmm :(
Bu allahın sıcagında, sloganı "Ateş seni çağrıyor" diyen yere şey etseler gene gitmem!
O yüzden yaşasın zeytinyağlı fasulye!
valla ikisinide yemem yedirmem mümkün olduğunca hem sağlıksız onuda geçtim iskender parasına hamburger satıyolar fiyatları görünce çüşşş diyorum sadece
KFC yi tek geçerim bunların ikiside külüstür yerler
Son 1 aydir falan 5 liralik bir menu var,..Burger de sahsen bana yetiyor kolasi patatesi guzel hamburgeri biraz kucuk idare eder cook uygun :) tavsiye ederim
Çocukken hep mc donalds a giderdik. Ama burger king daha doyurucu ve daha ucuz bence
Gizli.
Hamburgerlerin sihirli olduğunu biliyorsun değil mi?
Oha ne kadar çok cevap almış süper bir soruymuş. Bence kardeşler döner.
Burger King'in hamburgeri ve sosları, MC Donald's'ın patatesi derim..
Her iki gıda sektöründe yediğim güzel yiyecekler var.
O an canım ne çekiyorsa ona yönelirim.
Mc donals kolası iğrenç berbat ayrıca daha pahalı ama patatesi ve hamburgeri daha güzel böyle bir şık koyarsan onu seçerim
Şimdi mc nin patatesini burger geçemez bu kesin aslında mc derdim ama hap kadar yapıyolar burgeri 3 4 tane menü alacan ki doyacan ama burgerde 2 menü 11,75 ohh doyuruyoda :D
Lan napıyım evde hayatta yemek yemem konu burgere gelince insan bir acıkıyo bir acıkıyo :D
Carl's Jr. tabii ki... Ama Artık AVM kullanmıyorum bu yüzden hiçbiri...
İkisi arasinda Mc donalds ama genelde karisik kebap.
mc donald's ın patates kızartmaları süper burgerın de hamburgeri :)
Burger King'in hamburgeri,mc donalds'ın patates kızartması
Rekor kırılmış olmalı herhalde ankete katılım baya yüksek :)
Mc te bir tat yok yapay geliyor tadi ama burger king oyle degil.
O değilde neden gizlisin KFC de falan mı çalışıyorsun. Nedir bu gizli olma merakı arkadaş :))
ikisine de gitmeyeli 2 yıl oldu.ama mc daha iyidir.ye ordan bize silah olarak geri dönsün!
ikisi de değil en iyisi bizim burada ki köfteci ramazan:)))
ikisinden de yemem Türk markası olmayan gıda firmalarına girmiyorum
lafa gelince kapitalizme hayır kahrolsun amerika emperyazlizm atıp tutyorsunuz amerikan uşaklıgıdan çımıyorsunuz
Burger King
Daha lezzet ve iyi
burger ve :Mc yerine
gider lokantada Tereyağlı iskender tercih ederim bazen
Gençler en güzel benim yemek salonum. istanbulda hatunun yeri dediniz mi herkes gösterir. Para yabancıya gitmesin lütfen!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar