Sabırsızlıktan mıdır nedir, bilmem ama ne yapsam, ne etsem hızlı yemekten vazgeçemiyorum 😑

Sabırsızlıktan mıdır nedir, bilmem ama ne yapsam, ne etsem hızlı yemekten vazgeçemiyorum 😑
Cok cesidi var, seninki sadece hizli yemek mi yoksa tikinircasina yemek mi? Doysan bile yemeye zorluyorsan ayri. Neyse esasen ikisi de ayni seyden kaynaklaniyor, "bu yemegi hemen simdi yemezsem daha sonra bulamam, yemek biter o yuzden hemen mideye indirmeliyim" kafasi var. Tabii sen bunu bilerek yapmıyorsun ama bilincaltinda bu var. Yeme alışkanlıkları bunun sebebi. Ailende yeme durumu nasildi? Mesela sevdiginiz bir yemek, tatli vs olunca hemen heyecanla oturup yeme egiliminde miydiler?
Seninki baska bir seyden kaynaklaniyor olabilir o halde sadece yemek degil demek ki.
Yani genel bir sabirsizlik hali, yemege de yansiyor bu durum.
Bende aynıyım yemek yemeyi çok seven biri değilim ama hemen yesemde bitse kafasındayım bide daha önce çalıştığım işten dolayı hızlı yeme alışkanlığı oldu bende ve artık yavaş yiyemiyorum istesemde sizde hep mi vardı bu durum?
🙂 sizinkisi farklı o zaman benimki alışkanlık sizinki sanırım her konuda öyle diğer yorumlarda belirtmişsiniz eğer bu durumdan rahatsızsanız destek alabilirsin konunun umanından belki daha iyi olabilir sizin için
Hiperaktifsin demekki rahatsız etmiyorsa seni çok aldırış etme dikkat dağınıklığı yapıyorsa ona da çare bul istersen
Rica ederim umarım çaresini bulursun
En iyi için teşekürler🌟
Hen iyeyimde odaya kaçayım sofrayı en son kalan toplasın kafasında sındır belki
😂😂oda olabilir🤷♀️
😂😂
Teşekkürler reis
Cevap
4Cevap
Genellikle sürekli aç olurlar.. ya da dengesiz beslenirler mesela ya çok yerler ya da hiç yemezler.. veya hızlı yerler
Bende hızlı yemek yeme olayı var kardeşim. Yemek yerken Bugatti Chiron sürüyor gibi hızdan kendimi alıkoyamıyorum 😂
Yeme bozukluğu diyince.. saldirmak geliyor aklima.. yeme atakları falan.. hizli yemek, yavaş yemek bozukluk olarak görmüyorum
Ben yavaş yerm yemegi hissetmek isterm sevmedigim bir yemekse hızlı yerm bir an önce bitsn
Ve ben cok fazla yemek secen biriym
Dostum şöyle bir durum var, bu hızlı yemek yeme huyu bende hiperaktivite bozukluğundan dolayı oluşan sabırsızlıktan olduğunu düşünüyorum. Ama, bende bir de şundan dolayı da iyice alışkanlık haline geldi, askerde bize, içtimaya yetişmek için çok hızlı yemek yediriyorlardı. Bundan dolayı da bir alışkanlık hâli söz konusu. Yani sana naçizane tavsiyem gerek aceleden, gerekse sevmediğin bir yemek yerken sakın hızlı yemeye alışma bence 😇🌸
Baska hangi konularda hiperaktifsn
Ilac kullandn mı
Kac ay kullandn
Gecti mi panik atagn
O bünyeden dolayı abi sanırım. Bir çok çeşit var abi kimi yemeği hiç yemiyor kimi de iki dakika aç duramıyorum.
O küçüklükten gelen alışkanlık gibi bir şey yenilebilir bir durum zor değil bence...
Sürekli yeme isteği. Kendini kontrol edememe.
Çok yemek
Az yemek
Hızlı yemek
Fazla yavaş yemek
Her lokmadan sonra çatalı bırak
Rica ederim
Duygusal açlık
Kontrol edilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?