Selam Corçlar
Canım tatlı çekiyor. Şerbet kazanına atlayasım var.. Tatlı krizinde en çok tercih ettiğiniz tatlı hangisi?

Selam Corçlar
Canım tatlı çekiyor. Şerbet kazanına atlayasım var.. Tatlı krizinde en çok tercih ettiğiniz tatlı hangisi?

Hafif bir şey, mesela şöyle bir kutu sütlaç ya da fırın sütlaç iyi giderdi. Ama canım daha ağır çekiyorsa, kazandibi de olabilir. İkisi de ortada biraz dolaşır, karar veremeyiz sonra bir kahve daha içeriz. Kriz anında kesin karar vermek zor zaten. Sütlü bir tatlı iyidir, yormaz insanı. Ama senin ne istediğine bağlı tabi.
Cevap
10Cevap
Benimle triliçe yenir bu yüzden de tatlı krizine girseydik triliçe yerdik birlikte.
Şöyle bol çikolatalı pasta yerdik. Dondurma da olurdu bak karışık. Güzel de bi tiramisu falan üf üf üfff. 😂
Ya ama ay ama yaaaağğ üüff üff hepsini karistiralim bi leğende. Leğeni önümüze koyup yiyelim olur mu😂🙈
Valla hayır demem 😂😂
Bak işte kafalar aynı anlaştık o zaman😂😎
Anlaştık 😂🤍
Bacım antep Baklava yani ahaha
Seninle başka tatlı olmazdi zaten 😂😘😍
Sütlü baklava, ya da sarma baklava olur fıstıklı. Puding bile olabilir
Pudingi baklavanın üstüne döküp yiyelim mi💃
Tamam Sayın modum kabul 😎
Hoşuma giden hangisi önüme gelirse desem daha doğru olur çünkü küçüklüğümden beri çok düşkünüm tatlıya...
Evde bir şey yok. Sütle petibör bisküvi karıştırır yerdik :/
Ama ben yaparım dersen ne yaparsan onu yeriz 😎🤤😋😂
Herhalde puding veya antep fıstıklı şerbetli bir şeyler olurdu. 😅
Şeker tüketmiyorum sağlıklı yaşıyorum ara sıra cheesecake yiyorum o kadar. Öneririm
Offf Baklava yesek çoğu şeyi halletmiş olurdukk
Kesinlikle... ama hani şu bol fıstıklı yemyeşil burma olanindann😍
😂😂
Sakızlı muhallebi ya da tiramisu yiyebiliriz 😃
Ay ama cidden çekti canım tiramisuuuğğğ 😍😍
Kesinlikle
abbawww tabiki baklava :D
Soğuk baklava bir numaram : ))
Kaymaklı kadayıf tatlısı süper olur bence
san sebastian ❤️😀
Söyle ona Sebastian ağzımi actirmasin akşam akşamm.. dırrımm dırrıımm💃💃hiç yemedim desem.. cidden güzel mi kız
aşk gibi 😀
Hiiii oooo yemem lazım 🙈
ye ye 🥰
Fıstık sarması
Sufle profiterol
Çikolatalı kek
Baklava yerdik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?