Yeme & İçme Sarma mı, mantı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Sarma mı, mantı mı desem hangisini seçersin? 🥟 Sarma Mantı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl +5xper 🥳 Sarma mı, mantı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sarma daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Yaprak sarması tabi ki de.. 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sarma kırmızı çizgimdir.. Zaaftır..Bir kadın bununla bana her istediğini yaptırabilir :))#Vesselam 2 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl İkiside ayrı ligte top koşturan takımlar. Mantı bir üst ligte ama ben yaprak sarması takımını tutuyorum. 2 0 Yorumla
MericG Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 69% +1 yıl Görselde ki gibi gerçek bir mantı sarmaya daha ağır basıyor. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yok ben hakikaten bu soruya cevap veremem çok zor birini seçersem diğerine hainlik yapmış olcam 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Bir elimde sarma varken diğer elimle mantıyı kaşıklamayı tercih ederim 😃 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Bu nasıl soru yaaa olmazki 😀ikiside tabiiki 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Fena arada kaldım ama ekşili sarma gönlümü tekrar kazandı. Yanında da mis gibi cacık.. 0 0 Yorumla
naniqa Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Mantı kesinlikle. O sarmayi sarmasi bi dert yemesi ise saniyelik iş. Zoruma gdiiyor ))) 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sarma varken başka seçenekler otomatik elenir. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu haksız rekabet bence 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşırı moduma bağlı ama şu an ikiside🫠 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seçmesi zor ama mantı diyorum 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 609 cevap paylaştı. PoOha çok zor soru 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. ikisi de ama mantı dedim 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisini de severim ayıramadım.. 0 0 Yorumla
AleminYeniKralı Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 75% +1 yıl Mantı diyeni meyve pıçağıhla pıçaklarım. 0 0 Yorumla
cerenyalnız Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl sarma yemedim hiiç o yüzden bir şey diyemeyeceğimm 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 385 cevap paylaştı. Sarma emek sömürüsü 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Mantıyı hiç sevmem 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarma tercih ederim 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yaprak sarması🤌 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. mantı 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki sarma 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sarma 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sarma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Sarma daha çok seviyorum.
Yaprak sarması tabi ki de..
Sarma kırmızı çizgimdir.. Zaaftır..
Bir kadın bununla bana her istediğini yaptırabilir :))
#Vesselam
İkiside ayrı ligte top koşturan takımlar. Mantı bir üst ligte ama ben yaprak sarması takımını tutuyorum.
Görselde ki gibi gerçek bir mantı sarmaya daha ağır basıyor.
Yok ben hakikaten bu soruya cevap veremem çok zor birini seçersem diğerine hainlik yapmış olcam
Bir elimde sarma varken diğer elimle mantıyı kaşıklamayı tercih ederim 😃
Bu nasıl soru yaaa olmazki 😀ikiside tabiiki
Fena arada kaldım ama ekşili sarma gönlümü tekrar kazandı. Yanında da mis gibi cacık..
Mantı kesinlikle. O sarmayi sarmasi bi dert yemesi ise saniyelik iş. Zoruma gdiiyor )))
Sarma varken başka seçenekler otomatik elenir.
Karalahana sarması derim tabi ki
Ikiside olsun😅🤩🤩
ikisinide sevmem
Bu haksız rekabet bence
Sarma varken, mantı da neymiş : ))
Aşırı moduma bağlı ama şu an ikiside🫠
Seçmesi zor ama mantı diyorum
Mantıdan nefret ederim sarma bence
Bir kayserili olarak tabiki mantı
Mantı annem mantı
Po
Oha çok zor soru
ikisi de ama mantı dedim
Zeytinyağlı sarma
Sarma canım çekti şu an
İkisini de severim ayıramadım..
Sarmaaa ama ve lakin etli olacak
Mantı diyeni meyve pıçağıhla pıçaklarım.
sarmaaa
Sarmanin lezzeti çok güzel
Çok arada kaldım ama mantıyı seçtim
Sarmaaagg😋
Sarma hepsine bin basar sarma yenurr
sarma yemedim hiiç o yüzden bir şey diyemeyeceğimm
Mantı ❤️
Mantı da sarma da güzel
Sarma.
Tabiki sarma
Mantı çok kötü bence nasıl seviyosunuz
Sarma emek sömürüsü