Yeme & İçme Film keyfi yaparken senin sevdiğin atıştırmalık hangisi? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Mısır Cips Çekirdek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Film keyfi yaparken senin sevdiğin atıştırmalık hangisi? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cips redbull ve kuruyemiş.. 0 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla patlamış darı ve lays akdeniz esintili yanına da pulbiberli naneli kekikli yoğurt sosu olmalı. Ben tuzlu ve kıtır kıtır şeyleri çok seviyorum. 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Ses çıkaran şeyleri film izlerken pek tercih etmiyorum ben.. Daha çok evdeysem pizza kola veya lahmacun ayran 😅 2 0 Yorumla
Aydın_Genç Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Güzel soru. Kuruyemiş ya da çekirdek severim. Yanında da çay. 1 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cipsi çok severim lakin çok zararlı. Bu yüzden her zaman cips yememeye gayret ediyorum. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seçeneklerde arasında yok maalesef, kola ve çikolata olmalıydı.. 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karışık kabuksuz kuruyemiş ve çay bence harikadır. Cips, mısır veya çekirdek, sese duyarlı olan vatandaslarin (benim gibi) almaması daha iyi. 0 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Film izlemiyorum ama en sevdiğim atıştırmalık cips. 1 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Cipppsssss kolaaaaa 😋 🖤 1 0 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Püüü kola içiyo birde, israile destek veriyo. Gözaltı yapın çabuk. Yat yere yat. 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 870 cevap paylaştı. Ev yapımı kek, kurabiye vs ile çay. Abur cuburdan itinayla uzak durmamız gerekir. 0 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl D şıkkı hepsi. Fotoğraftaki cola dışındaki her şey. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 865 cevap paylaştı. Çekirdek daha iyi ya hem hemen bitmiyor hemde yağlı değil 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kaju ve fındık diyecektim, şıklarda yoktu. 😂 Çekirdek dedim o yüzden. 0 0 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl 2 tene bounty 1 tene sniggers 1 bisket faravle 1 tane doritus cubun. Tenk yu 0 1 Yorumla ilginfulyaa +1 yıl :D ahahah Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 107 , eic 84% +1 yıl Hani nerde bunun bira si sayin Manquer 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Yazdınız, oldu Yorumla EmilKurjak +1 yıl Cix, guncellemede alaliym oraya :D Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 406 cevap paylaştı. Cips ve çekirdek. Ama uzun süre oldu film izlemeyeli.. 😞 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cennet mahalesindeki pembe gibi , cekirdek citlicen yere firlatican🤣. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Karışık kuruyemis, çekirdek veya patlamış mısır çay 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl cips ve buzlu kola ya da redbull 1 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl bir şey yiyip içmem konsantrasyonumu bozuyor 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nescafe ve browni 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Ortaya karisik.. bu arada kayiplardasin :) 0 2 Yorumla Manquer +1 yıl Yoğunum aşırı derece, yakınım ameliyat olacak. Zamanım yok Yorumla LALOGLAN +1 yıl Ah geçmiş olsun. Tanrı şifa versin Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Cips çekirdek ve kola 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cips ve çekirdek yanına kola 0 0 Yorumla
romanticMachine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şıklara meyve koymadın ya kalbimi kırdın 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pörtlemiş mısır 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seçenekler arasında mısırı tercih ederdim. 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Hepsini birlikte seviyorum ben🤣 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Cips ve Mısır 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 798 cevap paylaştı. Genelde bira ve kuruyemiş. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sadece çay 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hic biri 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Cips 😍 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Mısır 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çekirdek 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 712 cevap paylaştı. Mısır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cips redbull ve kuruyemiş..
Valla patlamış darı ve lays akdeniz esintili yanına da pulbiberli naneli kekikli yoğurt sosu olmalı. Ben tuzlu ve kıtır kıtır şeyleri çok seviyorum.
Ses çıkaran şeyleri film izlerken pek tercih etmiyorum ben.. Daha çok evdeysem pizza kola veya lahmacun ayran 😅
Güzel soru. Kuruyemiş ya da çekirdek severim. Yanında da çay.
Cipsi çok severim lakin çok zararlı. Bu yüzden her zaman cips yememeye gayret ediyorum.
Seçeneklerde arasında yok maalesef, kola ve çikolata olmalıydı..
Karışık kabuksuz kuruyemiş ve çay bence harikadır. Cips, mısır veya çekirdek, sese duyarlı olan vatandaslarin (benim gibi) almaması daha iyi.
Film izlemiyorum ama en sevdiğim atıştırmalık cips.
Cipppsssss kolaaaaa 😋 🖤
Püüü kola içiyo birde, israile destek veriyo. Gözaltı yapın çabuk. Yat yere yat.
Ev yapımı kek, kurabiye vs ile çay. Abur cuburdan itinayla uzak durmamız gerekir.
D şıkkı hepsi. Fotoğraftaki cola dışındaki her şey.
Çekirdek daha iyi ya hem hemen bitmiyor hemde yağlı değil
Kaju ve fındık diyecektim, şıklarda yoktu. 😂 Çekirdek dedim o yüzden.
2 tene bounty 1 tene sniggers 1 bisket faravle 1 tane doritus cubun. Tenk yu
:D ahahah
Hani nerde bunun bira si sayin Manquer
Yazdınız, oldu
Cix, guncellemede alaliym oraya :D
Cips ve çekirdek.
Ama uzun süre oldu film izlemeyeli.. 😞
Cennet mahalesindeki pembe gibi , cekirdek citlicen yere firlatican🤣.
Karışık kuruyemis, çekirdek veya patlamış mısır çay
kuruyemiş mısır cips çekirdek :D
Cips yanında enerji ile
Mısır tercih ederim...
cips ve buzlu kola ya da redbull
bir şey yiyip içmem konsantrasyonumu bozuyor
Nescafe ve browni
Sırasıyla; çekirdek > mısır > cips
Ortaya karisik.. bu arada kayiplardasin :)
Yoğunum aşırı derece, yakınım ameliyat olacak. Zamanım yok
Ah geçmiş olsun. Tanrı şifa versin
Cips çekirdek ve kola
Çekirdek der susarım🤗
ay hepsi birbirinden güzel valla
Cips ve çekirdek yanına kola
Şıklara meyve koymadın ya kalbimi kırdın
Pörtlemiş mısır
Seçenekler arasında mısırı tercih ederdim.
Hepsini birlikte seviyorum ben🤣
Çekirdek ama kabak çekirdeği ve çay
Mısır ve çekirdek
çekirdek efsane bişi ya
Cips olmadan olmaz.
Kabak çekirdeği, ceviz içi, badem 😍
Patlamış mısır bayılırımmm
Mısır güzel olur
Kesinlikle mısır.
Cips ve Mısır
Genelde bira ve kuruyemiş.
Zeytin ekmek