Benim kesinlikle cips😍 Sizin favoriniz hangisi?

Cips
Patlamış mısır
Dondurma
Kuruyemiş&Çekirdek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim kesinlikle cips😍 Sizin favoriniz hangisi?

Şöyle filim açıyım bişeyler hazırlayın desem filim başlamadan her şey bitiyor artık tedarikli davranıyorum cips mısır kola meyve çok karıştırıyorum ama böyle özellikle cips ağırlıklı doritoss bide renç sos yapıyorum kendim ulan şimdi canım çekti bakkaldan bişey isteyen var mı tamam geliyorum ben 😂😂😂😂
Benim genellikle çikolata, gofret veya kurabiye. Bence film izlerken en iyi bunlar gider. Eğer bunların hiçbiri yoksa geriye son çare kuruyemiş atıştırırım.
Cevap
16Cevap
Cips çok severim ama yerken çıkarttığı o ses yüzünden filme odaklanamıyorum o yüzden patlamış mısır bir tık daha çok tercihim
Kahve ve sigara
Hiçbiri sadece su içerim o da yerimden kalkmamak adına zaten 15 dk fazla ekrana bakamıyorum bir de bir şeyler yiyip dikkatimi dağıtamam
Favori atıştırmalım cips tabii ki ama hep cips olmuyor evde bitiriyorum malum ne bulursam yemeye çalışıyorum :d
Film başlamadan bitiyor ahaha benim abur cuburlarım. Cips , patlamış mısır yanında da kola olursa keyfinden yenmez
Bana gore yolda yururken veya film zlerken zicmak nasil sacmaysa yemek yemek te o kadar sacma geliyor. Genelde gereksiz insanlar yemek yemeyi bir keyif araci olarak kullaaya daha yatkindir.
Filmin heyecanına bağlı bazen cips bazen kuruyemiş ve soğuk içecekler
Rafıns ketçaplı ve lays mevsim yeşillikleri ve yoğurt
Patlamış mısır daha güzel oluyor
Aslında hiç biri
Patlamış mısır
Elbette patlamış mısır. Doyum olmuyor.
genelde çekirdek arada patlamış mısır
Patlamış mısır ve dondurma.
Cips cips cips
Çekirdek
Hepsi 🙊
Dondurma: Alaska Frigo🍦