Yeme & İçme Pilav ketçaplı mı yenir, sade mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor pilav ketçaplı mı yenir sade mi pilav dediğin sade yenir yok ketçaplı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pilav ketçaplı mı yenir, sade mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Pilavı ketçaplı yemem ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bende yemem u Barış_LonelyForever +1 yıl Mayonez :D
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Pilava ketçap sıkan bizden değildir. Sadece karabiber 1 8 Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle ya karabiberli ohhh Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Gece gece aklıma soktun Yorumla Soran +1 yıl benimde canım çekti Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Unkapanı na gidip yemek lazım İstanbul'da Yorumla Soran +1 yıl pahalı biraz Yorumla Bay_Nutella +1 yıl 80 tl. İdi geçen hafta Yorumla Soran +1 yıl doyurmuyo Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Az ye😃 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ketçaplı hiç sevmem. Varsa yanına kuru ve ya da nohut olur, onun dışında tavuklu pilav efsane olur. 2 0 Yorumla
pluviofilllll Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Normalde de ketçap sevmeyen biri olarak yemem keyçaplı 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Pilavın raconudur; iyiyse ketçap sıkılmaz.. Kötü olmuşsa ketçap sıkılır.. #Vesselam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ketçap sıkılmaz Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Kötü olmuşsa sıkılır. Çöpe mi dökelim? Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Nohutlu tavuklu ve bir sürü soslu😀pis boğazım aman beee 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl pilav dediğin sade yenir. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Özellikle lapa olucak offff Yorumla Soran +1 yıl ohhhh Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Mideme bu kötülüğü asla yapmam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl İsteyen sade, isteyen ketçaplı yer. 1 7 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bence ketçaplıyı secebilirsin Yorumla Gece__Meleği +1 yıl @Salihydnxyz yok seçmiyorum Yorumla Soran +1 yıl insanları manipüle etme gebertirim seni Yorumla Salihydnxyz +1 yıl @nurcaninmekani sen sus ya Yorumla Gece__Meleği +1 yıl @Salihydnxyz ben sade seviyorum ve neyi seçip seçmediğim sizi ilgilendirmez Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Ya tamam ne abarttın seçme Yorumla Soran +1 yıl @Salihydnxyz hahahahaha müstahak olsun sana Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ben sade seviyorum birazda karabiber üstüne 😋 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Pilav olduktan sonra hiç önemi yok 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tavuklu yenir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evett Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Pilav Tavuk bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle Yorumla zeynepaydas +1 yıl 😅❤️ Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Ben ketçapsız yerim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl adamsın Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Kdnxodnd Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Dostum ketçaplının tadına baktın mj efsane Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Hayır çünkü ketçap sevmem Yorumla Soran +1 yıl bende sevmiyorum Yorumla Salihydnxyz +1 yıl @nurcaninmekani damak zevki olmayanlar sevmez Yorumla Soran +1 yıl @Salihydnxyz sus ya biz böyle seviyoruz Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Senin zevkin ateş ediyor yani Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Zevksizler anlamaz ketcaplı pilavi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄iyyyy Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Sana iyyy Yorumla Soran +1 yıl bak herkes sade seviyomus senin gibi midesiz değiller Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Hileeeeeeeeee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ketçaplı olacak üzerine çok az karabiber yanına da ayran 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acılı ketçap ama Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 838 cevap paylaştı. En iyi yoğurtla yenir. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Aslında çok saçma nasıl seviyorsan öyle ye 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı. Sade pilav sevmez ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin canın nasıl çekiyorsa öyle ye. 😅 0 14 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bence ketçaplı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Seçer misin ankette ya Yorumla Soran +1 yıl canım sade çekiyor Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bak ya yürü git Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Dostum erkek dayanışması ketçaplí seçç Yorumla Soran +1 yıl @Salihydnxyz erkek dayanışmasi ne ya manyak mısın sen adam istediğini seçer sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sade seviyorum kusura bakma. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Döner mi bu neden ketçap atıp da tadını anlamsızlaştırayım. Yorumla Soran +1 yıl sade seçer misin o zaman canim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seçtim canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek dayanışması iyiymiş jshshs Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim bal kız 🌺 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı. Ketçapsız yemem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. sade 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ketçaplı yenebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok ya Yorumla Boavistaa +1 yıl Denemedim hiç Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Pilavsız. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla Potdemiel +1 yıl Kilo riski. Yorumla Soran +1 yıl ne diyosun Yorumla Soran +1 yıl takip etme beni istemiyorum yazma da Yorumla Potdemiel +1 yıl Ailen haklı demek ki. Biraz aksi ve inatçısın. Bye. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Tavuk varsa ketçaplı 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. ketçaplı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Pilavı ketçaplı yemem ben
bende yemem
Mayonez :D
Pilava ketçap sıkan bizden değildir. Sadece karabiber
aynen öyle ya karabiberli ohhh
Gece gece aklıma soktun
benimde canım çekti
Unkapanı na gidip yemek lazım İstanbul'da
pahalı biraz
80 tl. İdi geçen hafta
doyurmuyo
Az ye😃
Ketçaplı hiç sevmem. Varsa yanına kuru ve ya da nohut olur, onun dışında tavuklu pilav efsane olur.
Normalde de ketçap sevmeyen biri olarak yemem keyçaplı
Pilavın raconudur; iyiyse ketçap sıkılmaz.. Kötü olmuşsa ketçap sıkılır..
#Vesselam
ketçap sıkılmaz
Kötü olmuşsa sıkılır. Çöpe mi dökelim?
Nohutlu tavuklu ve bir sürü soslu😀pis boğazım aman beee
pilav dediğin sade yenir.
aynen öyle
Özellikle lapa olucak offff
ohhhh
Mideme bu kötülüğü asla yapmam
bence de
İsteyen sade, isteyen ketçaplı yer.
Bence ketçaplıyı secebilirsin
@Salihydnxyz yok seçmiyorum
insanları manipüle etme gebertirim seni
@nurcaninmekani sen sus ya
@Salihydnxyz ben sade seviyorum ve neyi seçip seçmediğim sizi ilgilendirmez
Ya tamam ne abarttın seçme
@Salihydnxyz hahahahaha müstahak olsun sana
döner iyi gider pilava
Ben sade seviyorum birazda karabiber üstüne 😋
Pilav olduktan sonra hiç önemi yok
Mayonezli aga mayonezlu
Tavuklu yenir
evett
Pilav Tavuk bence
aynen öyle
😅❤️
Ben ketçapsız yerim
adamsın
Kdnxodnd
Dostum ketçaplının tadına baktın mj efsane
Hayır çünkü ketçap sevmem
bende sevmiyorum
@nurcaninmekani damak zevki olmayanlar sevmez
@Salihydnxyz sus ya biz böyle seviyoruz
Senin zevkin ateş ediyor yani
Zevksizler anlamaz ketcaplı pilavi
🙄🙄iyyyy
Sana iyyy
bak herkes sade seviyomus senin gibi midesiz değiller
Hileeeeeeeeee
Yogurtlu 🥵
Ketçaplı olacak üzerine çok az karabiber yanına da ayran
Acılı ketçap ama
Yoğurtla yerim ben
En iyi yoğurtla yenir.
Aslında çok saçma nasıl seviyorsan öyle ye
Sade pilav sevmez ben
Senin canın nasıl çekiyorsa öyle ye. 😅
Bence ketçaplı
Afiyet olsun
Seçer misin ankette ya
canım sade çekiyor
Bak ya yürü git
Dostum erkek dayanışması ketçaplí seçç
@Salihydnxyz erkek dayanışmasi ne ya manyak mısın sen adam istediğini seçer sanane
Ben sade seviyorum kusura bakma.
Döner mi bu neden ketçap atıp da tadını anlamsızlaştırayım.
sade seçer misin o zaman canim
Seçtim canım
Erkek dayanışması iyiymiş jshshs
teşekkür ederimmm
Rica ederim bal kız 🌺
Ben sade yerim
Sade
Saaadee yenirr
sade
Sade yenir
Ketçapsız yemem
Sade en iyisi
sade
Sade
Ketçaplı yenebilir
yok ya
Denemedim hiç
Pilavsız.
peki
Kilo riski.
ne diyosun
takip etme beni istemiyorum yazma da
Ailen haklı demek ki. Biraz aksi ve inatçısın. Bye.
Yoğurtlu
Sade
Sade severim
Ketçaplı
Sade tercih ederim
Tavuk varsa ketçaplı
ketçaplı
Sade tabiki
Yoğurtla yerim