Yeme & İçme Canım yiyecek bir şeyler istiyor, neyle bastırabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ama yoğurt ve sallama çaydan başka bi şeyim yoook şu an 🤧 Güncellemeler+1 yıl Tatlı mı söylesem loy Güncellemeler+1 yıl Ya ben aşeriyorum galibaa surekli bi şey istiyo canim delurcem😂 Canım yiyecek bir şeyler istiyor, neyle bastırabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence meyve sebze tüketin 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen mağarada mı yaşıyorsun neden sadece iki tane şey var sbsn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ogrencilik🥲 Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Öğrencilik zor zanaat Yorumla
Ugurx2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Adresini ver sana bir lahmacun söyleyeyim benim de canım çekti isin yoksa cukalim yiyelim 0 0 Yorumla
SerdarSado Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl reçel olsa yoğurtla iyi giderdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Balım var Yorumla SerdarSado +1 yıl o zaman sana kaymak lazım Yorumla
Sharlock1 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nane limon varsa güzel giderdi soğuk akşamları 0 3 Yorumla Sharlock1 +1 yıl Seni anca künefe keser, varsa söyle üstünde kaymağı olsun miss Yorumla Soran +1 yıl Niye canimi cektiriyon abi Yorumla Sharlock1 +1 yıl E ama sen istedin, ne diyeyim şimdi 😅 hamile değilsen yine iyi yırtarız, yoksa vay halimize Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl beynin bacak arasında 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nerden çıkardin şimdi bunu Yorumla mngkargo +1 yıl ima ettin Yorumla Soran +1 yıl Nerde ya Yorumla mngkargo +1 yıl zapık karı idammm Yorumla Soran +1 yıl Manyak midir nedir lo Yorumla
Yapmağyanarız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Ne istiyorsun tatlı bisilermi tuzlumu 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Tatlı Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Yoğurtla sallama çaydan tatlı olmazki küp şeker var mı 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok😂😂 Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Nasıl bir ev oraya küp sekersiz evmi olur Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Kan sekerin düşer bak bayılırsin dikkat et eğer kötü olursan bir işaret ver ambulans çağıralım senin iicin Yorumla Soran +1 yıl Ev degil keyeke🤣 Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Şimdi ne çekti canın Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Olsun küp şekersiz yurt ta olmaz Yorumla Soran +1 yıl Kunefe Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Sende naptın bu saatte yenilirmi hiç Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Çok şık degsiiyor caninin cektigi şey biraz daha bekle canın yoğurt çeker birazdan 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tatlı bir şey olarak ben varım:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yiyim o zamqn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel o zman 😅 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yoğurt çorbası yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoğurt ye tok tutar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu neden gülüyorsun 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence meyve sebze tüketin
Sen mağarada mı yaşıyorsun neden sadece iki tane şey var sbsn
Ogrencilik🥲
Öğrencilik zor zanaat
Adresini ver sana bir lahmacun söyleyeyim benim de canım çekti isin yoksa cukalim yiyelim
reçel olsa yoğurtla iyi giderdi
Balım var
o zaman sana kaymak lazım
Nane limon varsa güzel giderdi soğuk akşamları
Seni anca künefe keser, varsa söyle üstünde kaymağı olsun miss
Niye canimi cektiriyon abi
E ama sen istedin, ne diyeyim şimdi 😅 hamile değilsen yine iyi yırtarız, yoksa vay halimize
beynin bacak arasında
Nerden çıkardin şimdi bunu
ima ettin
Nerde ya
zapık karı idammm
Manyak midir nedir lo
Ne istiyorsun tatlı bisilermi tuzlumu
Tatlı
Yoğurtla sallama çaydan tatlı olmazki küp şeker var mı 😂😂😂
Yok😂😂
Nasıl bir ev oraya küp sekersiz evmi olur
Kan sekerin düşer bak bayılırsin dikkat et eğer kötü olursan bir işaret ver ambulans çağıralım senin iicin
Ev degil keyeke🤣
Şimdi ne çekti canın
Olsun küp şekersiz yurt ta olmaz
Kunefe
Sende naptın bu saatte yenilirmi hiç
Çok şık degsiiyor caninin cektigi şey biraz daha bekle canın yoğurt çeker birazdan 😂
Yoğurt üzerine pull biber 😂
Tatlı bir şey olarak ben varım:)
Yiyim o zamqn
Gel o zman 😅
Yoğurt çorbası yap
Ne gibi şeyler istiyor
Yoğurt ye tok tutar
😂
Noldu neden gülüyorsun 😀
ben işteyim şimdi kahvaltı yaptım
Yoğurttan ayran yap knk
Çay iç çay